הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רשיון נהיגה (הילוכים נגד אוטומט)

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
להוצאת רשיון נהיגה, מה היתרונות של רשיון נהיגה על הילוכים מלבד רשיון על הילוכים? כמעט ואין רכבים על הילוכים( גם אם יש תמיד קונים אוטומט), הרבה יותר נוח וקל. בשביל מה הטירחה של הקלאץ (אין לי סיוטים גדולים יותר מהדבר המעצבן הזה). לא יותר קל ועדיף להוציא על אוטומט?

זה בערך כמו להשוות את הדבר האמיתי לאוננות.

תמיד טוב שיש רישיון על הילוכים יש מלא סיטאוציות שזה יכול להציל אותך לדוגמא במצבים מסויים מה הבעיה ללמוד על זה בהתחלה אולי קצת אתה מסתבך אבל אחרי כמה שיעורים אתה מעביר הילוכים לבד בלי לשים לב ביכלל זה בא טבעי אין לך מה לחשוש

נו באמת זה לא נותן כלום
אני למדתי על הילוכים.. נו ו..?
איפה בדיוק רשום ברישיון שעשית לימודי נהיגה רק על אוט או גם הילוכים?
תעשה אוטומט תעבור בקלות את הטסט והשיעורים.. ואז תלמד על איזו מכונית סחלה של חבר לנהוג.
רוצה ללמוד הילוכים שיתנו לך משהו לך תעשה רישיון על אופנוע

מי שמוציא רשיון על אוטומט מגיע לו אוטומט 10 אחוז נכות.

אני מבין שהחלטת לנסות להיות קשוח כמו קולדפייר.
מתי זה קרה בדיוק?

לא היה לי קשה מדיי להוציא את הרישיון של על ידני, אבל אם יש לך רכב אוטומט לנהוג בו ואתה לא רוצה לדעת לנהוג על ידני זה מיותר.

• פותח/ת השרשור
אצלי המצב קצת יותר מורכב. יש לי כבר הרבה שיעורים על הילוכים על עצמי אבל אז התגייסתי ונכשלתי שני טסטים. נמאס לי מהילוכים( אני יודע לנהוג על הילוכים אבל שונא את זה מוות) ולא רואה למה לשבור את הראש על הקלאץ המזדיין הזה כשאפשר ללמוד על אוטומט כי גם ככה כל הרכבים שאי פעם יהיו לי יהיו אוטומט. חוץ מזה שעבר כבר המון זמן מאז הטסט האחרון ואני צריך כבר רשיון כמה שיותר מהר, אבל בצבא אין לי כל כך ראש לזה.

ולאייש לא הבנתי למה אתה כל כך נגד אוטומט?

ד״א אני לא מתבלבל, אם אני לומד על אוטומט, זה נחשב שאין לי רשיון על הילוכים, נכון?

כנראה אתה לא יודע לנהוג כמו שאתה חושב אם יש לך בעיה עם הקלאץ מה אתה זורק אותו ?

• פותח/ת השרשור
אין לי בעיה איתו אני פשוט שונא אותו.

אם נמאס לך ואתה רוצה להוציא רישיון ולהפסיק להתעסק עם השיעורים - תעשה אוטומט, בארץ עם אוטומט אפשר לחיות בלי בעיה. חסרון קטן - מכוניות ידניות חדשות הן קצת יותר זולות ממכוניות אוטומט.

אני שמעתי שבחו''ל במדינות מסוימות, למשל איטליה, כמעט בלתי אפשרי למצוא רכב אוטומטי כי כולם ידניים + בתנאי שלג וקרח על הכביש אוטומט זה לא רעיון טוב. אבל זו שמועה שאני לא יודעת עד כמה היא נכונה. אז בנסיעות לחו''ל אתה אולי תהיה מוגבל נהיגה. אבל זה כבר יהיה לאחרי השחרור, אז אתה יכול לחיות 3 שנים עם אוטומט ואז אם יהיה הכרחי, לעשות גם ידני.

נערך לאחרונה:
ד״א אני לא מתבלבל, אם אני לומד על אוטומט, זה נחשב שאין לי רשיון על הילוכים, נכון?
אם אתה מוציא רישיון על אוטומט, כתוב לך ברישיון "מוגבל לרכב עם תיבת הילוכים אוטומטית". ואז אם המשטרה תתפוס אותך ברכב ידני תהיה לך בעיה, כי זה כמו נהיגה ללא רישיון.

תמיד כשמישהו מזכיר רישיון אוטומט עולה לי לראש סצנה מהמירוץ למיליון בארה"ב, כשהביאו לאחד המתחרים שם ג'יפ ידני והוא פשוט התחיל לבכות 😛

עדיף ידני, אתה לא יודע איפה תצטרך אותו בחיים.

אם אתה לא נכה, תעשה ידני וזהו. כמו שאמרו, אתה לא יודע מתי פתאום תצטרך את זה.

• פותח/ת השרשור
אני חושב לגמור את הרשיון על אוטומט, ואחרי הצבא לעשות. ידני, כשיהיה לי ראש לזה...

נו באמת זה לא נותן כלום
אני למדתי על הילוכים.. נו ו..?
איפה בדיוק רשום ברישיון שעשית לימודי נהיגה רק על אוט או גם הילוכים?
תעשה אוטומט תעבור בקלות את הטסט והשיעורים.. ואז תלמד על איזו מכונית סחלה של חבר לנהוג.
רוצה ללמוד הילוכים שיתנו לך משהו לך תעשה רישיון על אופנוע
כשעושים על אוטומט רשום ברישיון

תעשה על אוטומוט. יש לי רישיון על הילוכים וזה באמת יותר כיף אבל היה חוסך לי הרבה כאבי ראש, זמן וכסף אם הייתי מוציא על אוטומט.

הסלוגן החדש צריך להיות "LBS- כי צריכים לחבר לנו את האשכים בחזרה" 😣

אני מרגיש כמו זומבי שאני נוסע על אוטומט, לעומת הילוכים שאתה באמת עושה משהו

מי שמוציא רשיון על אוטומט מגיע לו אוטומט 10 אחוז נכות.

👏👏👏

אלא אם אתה בחורה שממש ממש ממש מתקשה עם זה וכתוצאה מכך מהווה סיכון לציבור הנהגים הרחב...

בעיקרון הגיר הידני זה משהו שלצערי ילך ויעלם מרוב המכוניות הפרטיות בעשור הקרוב תודות לתיבות הילוכים "אוטומטיות" מצויינות (DSG וכדומה...)שפותחו בשנים האחרונות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית