אני תכף מסיים קורס מדריכים בווינגייט ומה שנותר הוא המבחן המעשי, אני פותר בבית שאלות חזרה ויש כמה שאני לא בטוח בהם, אשמח אם מישהו יוכל לעזור:
1) תרגיל בו הלטיסימוס דורסי משמש כסינרגיסט-יש עוד תרגילים חוץ מחזה תחתון בו הוא משמש כסינרגיסט?.. עברתי על כל החוברת תרגילים ולא מצאתי אפילו אחד.
2) להדגים תרגיל בו rectus femuris עשוי להיכנס לאי ספיקה פאסיבית עם משקוליות יד-
מה שחשבתי עליו זה מכרעים או אפילו מכרעים עם הגבהה לרגל האחורית\להרחיק את הרגל האחורית בצורה מוגזמת(ע"מ להאריך אותו יותר).
3)להדגים תרגיל בו כופפי עמוד השדרה פועלים כמייצבים עם מכונה (לא בפולי)
4)הדגם תרגיל בו מתבצע סיבוב אגן לאחור-בירידה לדיפ סקוואט,בפשיטת ברך במכונה אם אתה מבצע סיבוב אגן לאחור אתה מאריך הרקטוס ומגביר את כוחו, תרגילי בטן\פשיטת גו כסא אומי.
5)הדגם 2 תרגילים לקבוצות שרירים שונות בו הפוסטיריור דלתויד אנטגוניסט-קבוצה אחת אלו הם שרירי החזה (לחיצת חזה על סוגיה), ולא הצלחתי למצוא עוד קבוצה בה הוא פועל כאנטגוניסט.
בחלק מהשאלות רשמתי את התשובות שלי, תרגישו חופשי לתקן.
תודה מראש על העזרה!
---------- התגובה התווספה 10-01-2012 ב 10:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה 09-01-2012 ב 15:45 ----------
יש למישהו פה אולי תשובות לחלק מהדברים?..זה פשוט ממש חשוב.
תודה
1) תרגיל בו הלטיסימוס דורסי משמש כסינרגיסט-יש עוד תרגילים חוץ מחזה תחתון בו הוא משמש כסינרגיסט?.. עברתי על כל החוברת תרגילים ולא מצאתי אפילו אחד.
2) להדגים תרגיל בו rectus femuris עשוי להיכנס לאי ספיקה פאסיבית עם משקוליות יד-
מה שחשבתי עליו זה מכרעים או אפילו מכרעים עם הגבהה לרגל האחורית\להרחיק את הרגל האחורית בצורה מוגזמת(ע"מ להאריך אותו יותר).
3)להדגים תרגיל בו כופפי עמוד השדרה פועלים כמייצבים עם מכונה (לא בפולי)
4)הדגם תרגיל בו מתבצע סיבוב אגן לאחור-בירידה לדיפ סקוואט,בפשיטת ברך במכונה אם אתה מבצע סיבוב אגן לאחור אתה מאריך הרקטוס ומגביר את כוחו, תרגילי בטן\פשיטת גו כסא אומי.
5)הדגם 2 תרגילים לקבוצות שרירים שונות בו הפוסטיריור דלתויד אנטגוניסט-קבוצה אחת אלו הם שרירי החזה (לחיצת חזה על סוגיה), ולא הצלחתי למצוא עוד קבוצה בה הוא פועל כאנטגוניסט.
בחלק מהשאלות רשמתי את התשובות שלי, תרגישו חופשי לתקן.
תודה מראש על העזרה!
---------- התגובה התווספה 10-01-2012 ב 10:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה 09-01-2012 ב 15:45 ----------
יש למישהו פה אולי תשובות לחלק מהדברים?..זה פשוט ממש חשוב.
תודה