הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון SHAWN RAY

• פותח/ת השרשור KALINA
  • פורסם בתאריך

KALINA

משתמש משקיע
3,266
12
נק' מוניטין:
8,489
3,266
12
ספייס ב"ש
רוצה לחלוק איתכם ,חברים את החוויה משלושת הקליפים האלו-מבחינתי תמצית של הדוקטרינה בצורה שאני רואה אותה .מדובב לרוסית-מי שלא מתאים לו שימצא בשפה שלו. סרטון הדרכה הכי נכון לטעמי והכי בלי פאטוס שראיתי אי פעם. בישבילי ממש אירגן לי את הפאזל.

להקשיב לכל מילה- ישמח לדיון פרודוקטיבי

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה אתה לא יודע ש BB לא יודעים להתאמן? כל החוכמה אצל סיינט ריפטו חחח

• פותח/ת השרשור
מה אתה לא יודע ש BB לא יודעים להתאמן? כל החוכמה אצל סיינט ריפטו חחח

באמת שבאתי לעשות משהו מועיל לטעמי לקהילת הפורום,למה להטריל? ריפטו-כבודו במקומו.

כי לצערי הרב רוב הסיכויים שזה מה שיעשו פה אחרי שיראו את הסירטונים.

• פותח/ת השרשור
תחפש את הסרט המקורי,שווה לדעת את מה שהוא אומר ולאמץ את הגישה שלו.

נו באמת,הוא שורף שומן עם ליציטין???????

נערך לאחרונה:
רוצה לחלוק איתכם ,חברים את החוויה משלושת הקליפים האלו-מבחינתי תמצית של הדוקטרינה בצורה שאני רואה אותה .מדובב לרוסית-מי שלא מתאים לו שימצא בשפה שלו. סרטון הדרכה הכי נכון לטעמי והכי בלי פאטוס שראיתי אי פעם. בישבילי ממש אירגן לי את הפאזל.
׀‘׀¾׀´׀¸׀±׀¸׀»׀´׀¸׀½׀³- ׀¨׀¾׀½ ׀*ׁ׀¹ (Shawn Ray) ׀¿ׁ€׀°׀²׀¸׀»׀° ׀¸ ׁ׀¾׀²׀µׁ‚ׁ‹. ׀§׀°ׁׁ‚ׁŒ 1 - YouTube
׀‘׀¾׀´׀¸׀±׀¸׀»׀´׀¸׀½׀³- ׀¨׀¾׀½ ׀*ׁ׀¹ (Shawn Ray) ׀¿ׁ€׀°׀²׀¸׀»׀° ׀¸ ׁ׀¾׀²׀µׁ‚ׁ‹. ׀§׀°ׁׁ‚ׁŒ 2 - YouTube
׀‘׀¾׀´׀¸׀±׀¸׀»׀´׀¸׀½׀³- ׀¨׀¾׀½ ׀*ׁ׀¹ (Shawn Ray) ׀¿ׁ€׀°׀²׀¸׀»׀° ׀¸ ׁ׀¾׀²׀µׁ‚ׁ‹. ׀§׀°ׁׁ‚ׁŒ 3 - YouTube

להקשיב לכל מילה- ישמח לדיון פרודוקטיבי

סתם ליצן השון ריי הזה..

קלינה, אתה יכול לתרגם את הטייטל של הסרט?
אני לא מוצא את זה באנגלית, ואולי זה ייתן כיוון...

Начните учить русский язык

• פותח/ת השרשור

---------- התגובה התווספה ב 18:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:43 ----------

---------- התגובה התווספה ב 18:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:46 ----------

---------- התגובה התווספה ב 18:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:51 ----------

טוב ,מי שבאמת רוצה להבין ממה כ"כ התלהבתי -הסרט המלא נקרא SHAWN RAY THE FINAL COUNDOWN -אני מתחיל לחפש את הסרט המלא. זה נורה ישן,אמור להיות מ 1999 נראה לי.
מי שבראש שלי- אפשר לפתח דיון קונסטרוקתיבי,מי שלא מוזמן לקרוא לי ליצן

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אנטון.
לגבי התזונה שלו

זו תזונה בתקופה של החיטוב?
האם תזונה שכזאת באוף סיזן מספיקה לו?
זה נראה שאין כל כך דגש על פחמימות.

מה דעתך בכלל על עניין הפחמימות בתזונה לפיתוח גוף?

אנטון.
לגבי התזונה שלו

הוא אומר שזה מה שהוא אוכל 12 שבועות לפני תחרות

• פותח/ת השרשור
אנטון.
לגבי התזונה שלו

הוא אומר (וגם אני אומר) שצריך להתנהל לפי המראה. המלצה כללית למאסה זה בין 3 ל4 גר פחמימה לקילו של משקל עצמי +תפ"ש -אם רואים שזה יותר מדי ,אז בקטנה מורידים פחמימה ומוסיפים קרדיו.

טוב יש לי כמה שאלות עקב המעבר במתוכנן שלי לפיצולים:

אני רואה שהוא עושה את הפרפר (פלייס) עם ידיים לא ישרות, בניגוד לארנולד לדוגמא שהיה עושה עם ידיים כמעט נעולות, זה לדעתך עדיף?

מה לגבי סט בכבלים אחרי הסט עם משקולות בשכיבה? הבנתי שזה כאילו אמור לעבוד על הטווח תנועה כשהידיים צמודות, בניגוד לדאמבלים שאמורים לעבוד על השריר כשהיידים רחוקות, כדאי להוסיף?

ומה אתה אומר על פולי עליון\מתח מאחורי הראש? כדאי לעשות?

ראיתי את החלק של התזונה, האימונים קצת לא רלוונטי.
אנטון למה בודיבילדרים נמנעים כל כך ממוצרי חלב בחיטוב? מה הבעיה עם קוטג', יוגורט, קצת חלב בקפה? כל עוד זה נכנס בערכים.

• פותח/ת השרשור
טוב יש לי כמה שאלות עקב המעבר במתוכנן שלי לפיצולים:

אני רואה שהוא עושה את הפרפר (פלייס) עם ידיים לא ישרות, בניגוד לארנולד לדוגמא שהיה עושה עם ידיים כמעט נעולות, זה לדעתך עדיף?

מה לגבי סט בכבלים אחרי הסט עם משקולות בשכיבה? הבנתי שזה כאילו אמור לעבוד על הטווח תנועה כשהידיים צמודות, בניגוד לדאמבלים שאמורים לעבוד על השריר כשהיידים רחוקות, כדאי להוסיף?

ומה אתה אומר על פולי עליון\מתח מאחורי הראש? כדאי לעשות?
אתה עוד פעם רוצה תשובות "אינסטנט" מבלי לחשוב על מה שראית. להעתיק תרגילים וצורת ביצוע של פרו'ס לא ייתן לך שום דבר-אתה והם זה שתי מערכות ביולוגיות שונות.
תתחיל לחשוב. רמז בישבילך -זוית המרפק קשור למקצוע שנקרא פיזיקה:s85:
ראיתי את החלק של התזונה, האימונים קצת לא רלוונטי.
אנטון למה בודיבילדרים נמנעים כל כך ממוצרי חלב בחיטוב? מה הבעיה עם קוטג', יוגורט, קצת חלב בקפה? כל עוד זה נכנס בערכים.
לא קשור אליך. להוריד חלבי מהתפריט צריכים רק למען דילול נתרן לתקופה מאוד מוגבלת ממש ליפני התחרות. שאר התקופות- חלבי מקור מעולה לחלבון .

אבל אנטון, האשם אמר שחלב זה חוסם טסט טבעי
😛

Back
למעלה תחתית