הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימונים האם זה מתאפשר ?

• פותח/ת השרשור roi7
  • פורסם בתאריך

roi7

משתמש מתחיל
57
0
נק' מוניטין:
-57
57
0
שלום זהו סקר באיזו עבודה אתם עובדים ועדיין יש לכם זמן להתאמן ולאכול כמו שצריך כידוע יש עבודות שאין אפשרות לשלב את התחום הזה !

תגובות ....

בצבא מ-8 בבוקר עד 5 בערב, חוזר בסביבות 6, אוכל משהו, מתלבש והולך למכון

like a boss

• פותח/ת השרשור
כן כשאתה בצבא ביומיות זה יותר קל אני עצמי עומד להשתחרר עוד 25 יום ... אבל אני מתכוון יותר על האזרחים שבפורום ...

עוד תגובות !!

עוד פעם אחת אתה תכתוב "עוד תגובות" וזו תהיה התגובה האחרונה שלך כאן.

קם ב 6:30-ארוחת בוקר 700-800 קלוריות
עובד 10~שעות (לרוב ברכב) לוקח צידנית אוכל שתהיה איתי
חוזר בערב 7~, סידורים,אוכל, מכון ב 9
11~ אחרי מקלחת,אוכל,רואה כמה תכניות מוקלטות ולישון

חמרמיר:suicide:

• פותח/ת השרשור
עוד פעם אחת אתה תכתוב "עוד תגובות" וזו תהיה התגובה האחרונה שלך כאן.

מה הבעיה בזה ?! ואל תאיים למה אתה לא מפחיד

---------- התגובה התווספה ב 20:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:36 ----------

קם ב 6:30-ארוחת בוקר 700-800 קלוריות
עובד 10~שעות (לרוב ברכב) לוקח צידנית אוכל שתהיה איתי
חוזר בערב 7~, סידורים,אוכל, מכון ב 9
11~ אחרי מקלחת,אוכל,רואה כמה תכניות מוקלטות ולישון

חמרמיר:suicide:

במה אתה עובד ?

כרגע אני סטודנט ולא עובד אז לא חסר זמן.
פעם הייתי עובד מ7-8 בבוקר עד 7-8 בערב. הייתי חוזר הביתה, לוקח את התיק ורץ למכון כושר.

לדעתי אם לא שורפים זמן על לעשות שטויות בחדר כושר ומסיימים ב50-60 דקות, אפשר להסתדר עם כל עבודה כמעט.
חבר טוב שלי לפעמים קם ב6 בבוקר ומתאמן לפני שהוא יוצא לעבודה ב7:30. אבל הוא ממש מטורף D:

• פותח/ת השרשור
כרגע אני סטודנט ולא עובד אז לא חסר זמן.
פעם הייתי עובד מ7-8 בבוקר עד 7-8 בערב. הייתי חוזר הביתה, לוקח את התיק ורץ למכון כושר.

לדעתי אם לא שורפים זמן על לעשות שטויות בחדר כושר ומסיימים ב50-60 דקות, אפשר להסתדר עם כל עבודה כמעט.
חבר טוב שלי לפעמים קם ב6 בבוקר ומתאמן לפני שהוא יוצא לעבודה ב7:30. אבל הוא ממש מטורף D:

יפה , זאת אומרת שכמעט בכל עבודה אפשר אם יש כח רצון אתה אומר ? אל תשכח יש אנשים חוזרים גמורים מהעבודה

• פותח/ת השרשור
אז מה איכפת לך שאני רושם איך זה מפריע לך ? יאללה גם כן אתה מנהל אז אתה חייב לדחוף ת'אף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית