הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אלברטו נונז.. הבן אדם שפוי?

• פותח/ת השרשור sag1e
  • פורסם בתאריך
"דוחה"? מה הפכנו לבחורות פה? אתה יודע שזה ספורט ובישביל להגיע למקום שאתה רוצה צריך לדחוק את עצמך לקצה, והבנאדם עשה זאת מעל ומעבר.
אחרי התחרות, עולים באחוזי שומן ונראים יותר "נורמלי".

כן... זה עדיין דוחה. אבל יכול להיות שזה רק אני עם הסלידה שלי מאופנת חיטוב-מחנה-ריכוז הזאת.

"דוחה"? מה הפכנו לבחורות פה? אתה יודע שזה ספורט ובישביל להגיע למקום שאתה רוצה צריך לדחוק את עצמך לקצה, והבנאדם עשה זאת מעל ומעבר.
אחרי התחרות, עולים באחוזי שומן ונראים יותר "נורמלי".

חבוב, זה לא ספורט. זו תחרות מלכת יופי, ובתחרות מלכת יופי הציון שזה מקבל - דוחה.

כן זה דוחה.
אם הוא היה על אחוז שומן נורמאלי זה היה נראה טוב (בסביבות ה10%-12%).

מה דוחה?

אתם שוכחים שבשביל לעלות לבמה צריך להיות חטוב וייבש נכון?

אז כל מי שעולה לבמה דוחה..

אל תשכחו שמי שיותר יבש וחטוב וגדול בבמה מנצח(יש עוד כמה פרמטרים אבל עזבו את זה כרגע)
אז הוא "פיקס" מה הבעיה. לא מבין

אולי לטעמכם הוא לא נראה "יפה" באחוז הזה אבל זה שונה מ"דוחה" ביום יום

זה בסדר גמור שזה מה שנדרש, אין לנו שום בעיה עם זה.
יש לנו בעיה עם איך שזה נראה. יש הבדל.

זה בסדר גמור שזה מה שנדרש, אין לנו שום בעיה עם זה.
יש לנו בעיה עם איך שזה נראה. יש הבדל.

אתה לא היית רוצה להיות חטוב וייבש? או שאתה מדבר על הבחור "ספציפית" למראה שלו, שעליו זה יושב מכוער(?)

מה דוחה?

אתם שוכחים שבשביל לעלות לבמה צריך להיות חטוב וייבש נכון?

אז כל מי שעולה לבמה דוחה..

אל תשכחו שמי שיותר יבש וחטוב וגדול בבמה מנצח(יש עוד כמה פרמטרים אבל עזבו את זה כרגע)
אז הוא "פיקס" מה הבעיה. לא מבין

אולי לטעמכם הוא לא נראה "יפה" באחוז הזה אבל זה שונה מ"דוחה" ביום יום
🙄🙄

מה לעשות כשמתחרה בשיא השייפ שלו זה מגעיל.. אחרי התחרות כשהנוזלים עולים ועולים טיפה באחוזי שומן אז המתחרה נראה נורמלי ולא גועל נפש

🙄🙄

מה לעשות כשמתחרה בשיא השייפ שלו זה מגעיל.. אחרי התחרות כשהנוזלים עולים ועולים טיפה באחוזי שומן אז המתחרה נראה נורמלי ולא גועל נפש

סבבה
אז זו הכוונה

לא חטוב ויבש מכוער וזה לא משנה במה לא במה
ודווקא אני חושב שיותר יפה חטוב ויבש אבל כל אחד וטעמו:-))

אתה לא היית רוצה להיות חטוב וייבש? או שאתה מדבר על הבחור "ספציפית" למראה שלו, שעליו זה יושב מכוער(?)

לא, אני אישית לא הייתי רוצה להיראות ככה, אלא כמו שאמרתי- על 10%-12% יהיה ממש יפה עם מסה כמו שלו.
הלוואי עלי..

מטורף בטח ירק דם עד שהגיע לתוצאה הזאת

אני היחידי שלא אהבתי? הפיזיקה של הגוף שלו ממש לא לטעמי, מבנה צר, חזה קטן, ידיים גדולות, אמות קטנות.
אבל מה אני מבלבל את השכל זה משו שניתן לעבוד עליו, הוא לא כזה מאסיבי להיות באחוז שומן כזה נמוך.

אפשר רק לתאר לעצמך איזה מוטיב חולני עומד מאחורי הרצון להראות ככה.

אני היחידי שלא אהבתי? הפיזיקה של הגוף שלו ממש לא לטעמי, מבנה צר, חזה קטן, ידיים גדולות, אמות קטנות.
אבל מה אני מבלבל את השכל זה משו שניתן לעבוד עליו, הוא לא כזה מאסיבי להיות באחוז שומן כזה נמוך.

בוודאי שאתה היחידי. כל שאר השרשור הזה מלא אך ורק באנשים שאהבו והתלהבו.

בת דודה שלי לפני בת מצווה ואין לה מתניים כאלו.. השם ירחם.
לטעמי גם קצת יותר מדי חטוב ביחס למאסה שלו.. אם היה עליו עוד בשר חיטוב שכזה יכל להיות מדהים..
לא יודע אם זה גנטיקה אבל חזה נראלי על הפנים..
חייב גם לפרגן ולהגיד שהרמת חיטוב מאוד גבוהה והיידים שלו מתקדמות הרבה יותר משאר הגוף.

חחחח ^
מעניין כמה זמן לקח לו לחטב ככה עם חומרים..ונ.ב-באוף סיזן הוא היה טבעי לגמרי הוא טוען?

אין מצב שהוא טבעי ... והוא לדעתי רזה מאוד וסתם דוחה ואין פרופרציה.

דרך אגב זה נראה כי יש לו קצת עודף עור באזור הבטן, אם מסתכלים טוב על האלכסונים ועל השריר באמצע טוב אפשר לראות שיש שם משו מעוות קצת, וזה בטח לא תורם למראה הכללי.

לדעתי פה
transm89h.jpg

הוא נראה יותר נורמאלי מהאחוז שומן העכשווי שלו.

Back
למעלה תחתית