הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אסתרים ומשקלם

• פותח/ת השרשור gil.n
  • פורסם בתאריך

gil.n

משתמש מתחיל
248
41
נק' מוניטין:
364
248
41
כידוע לנו לכל סטרואיד מוסיפים אסטר בעל משקל האחרי על פירוק החומר למחזור הדם.. בסופו של דבר המוריד מכמות החומר הפעיל שנכנס לגוף.

לדגומה על הטסט' רפואי של שארינג בפרוספקט רשום ש-250 מ"ג טסט' שווה ערך ל-180 מ"ג טסט נקי בגלל האסטר. (ככה זה בכל סטרואיד בעל אסתר)

אז בגדול במידה ואני רוצה לקחת 750 מ"ג טסט' לשבוע.. אני אקח 3 אמפולות של 250 מ"ג לכל אחת.. אבל נטו הטסט' הכללי יהיה רק 540 מ"ג פעיל.
אז למעשה אין להחשיב את זה כ- 750 מ"ג טסט' חומר פעיל נכון?

בנוסף האסטר אנטט יש לו משקל קבוע לאסתר, או שזה גורם משתנה מחברה לחברה?

תודה עדי 🙄

👑

כידוע לנו לכל סטרואיד מוסיפים אסטר בעל משקל האחרי על פירוק החומר למחזור הדם.. בסופו של דבר המוריד מכמות החומר הפעיל שנכנס לגוף.

לדגומה על הטסט' רפואי של שארינג בפרוספקט רשום ש-250 מ"ג טסט' שווה ערך ל-180 מ"ג טסט נקי בגלל האסטר. (ככה זה בכל סטרואיד בעל אסתר)

אז בגדול במידה ואני רוצה לקחת 750 מ"ג טסט' לשבוע.. אני אקח 3 אמפולות של 250 מ"ג לכל אחת.. אבל נטו הטסט' הכללי יהיה רק 540 מ"ג פעיל.
אז למעשה אין להחשיב את זה כ- 750 מ"ג טסט' חומר פעיל נכון?

בנוסף האסטר אנטט יש לו משקל קבוע לאסתר, או שזה גורם משתנה מחברה לחברה?

תודה עדי 🙄

👑
חחח. כתבתי פעם פוסט מפורט על אסטרים עם בא לך תחפש. (אולי זה אפילו בנעוצים איפה שהוא) אבל בקצרה. לכל אססטר (אנטט פרופ דקנואט וכו) יש משקל מולקולרי כאשר אתה "מחבר" אותו להורמון הפעיל ובגלל זה כאשר אתה רואה 250מג למל זה כולל משקל האסטר. לכל אסטר יש משקל מולקולרי שונה עקב המבנה הכימי שלהם. (אסטרים הם שרשראות של פחמיימנים) וככל שהאסטר גדול יותר כך גם המשקל שלו וכך גם לוקח לגוף יותר זמן לפרק אותו וככה החומר נכנס למחזור הדם מהר יותר או לאט יותר תלוי באסטר. אין הבדל באסטר בין יצרן אחד לשני אנטט הוא אנטט לא משנה עם זה חומר רפואי של חברה זו או אחרת או UG כאשר אתה לוקח 750מג בשבוע זה כולל משקל האסטר בפועל עם מדובר על אנתת החומר הפעיל הוא בערך כ 50% מזה. בגלל זה עם אסטרים על מינון נמוך יותר אתה לפעמים רואה תוצאות דומות על מינונים גבוהים יותר של אסטרים ארוכים יותר (מפני שאתה מקבל יותר חומר פעיל תאכלס). זה הסיפור על קצה המזלג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית