איך אתם מוסיפים משקל למתח ?

Chicago

משתמש משקיע
2,614
147
נק' מוניטין:
1,611
2,614
147
אני תופס ברגליים אבל זה מעצבן כבר ומחליק שאני משתמש במשקולת 25 קילו קשה לי לתפוס מהרגליים

איך אתם עושים את זה ?

הבנתי יש שרשראות וחגורות מיוחדות לזה אפשר שמות או לינקים לקניה אני רוצה להזמין אחד כזה

אני קניתי שרשרת לקשירת אופניים מטמבור + מנעול. קושרים את המשקל סביב הבטן בצורה הכי טריוויאלית שיכולה להיות. אפשר לרפד את הבטן עם מגבת או עם חגורת גב "זבל", כדי למנוע שפשופים של העור.

אני קניתי שרשרת לקשירת אופניים מטמבור + מנעול. קושרים את המשקל סביב הבטן בצורה הכי טריוויאלית שיכולה להיות. אפשר לרפד את הבטן עם מגבת או עם חגורת גב "זבל", כדי למנוע שפשופים של העור.
אכפת לך להעלות תמונה של איך אתה קושר את זה?

אני משחיל שרשרת כבדה עם שאקל לתוך הפלטות ופשוט "תולה" את זה על המתניים והתחת ככה שהשרשרת יורדת מתחת למפשעה והפלטות תלויות שם בין הרגליים. חלקי השרשרת גדולים ועבים ככה שאין שפשופים ואי נוחות וזה יושב יופי..

אני תופס ברגליים אבל זה מעצבן כבר ומחליק שאני משתמש במשקולת 25 קילו קשה לי לתפוס מהרגליים

איך אתם עושים את זה ?

הבנתי יש שרשראות וחגורות מיוחדות לזה אפשר שמות או לינקים לקניה אני רוצה להזמין אחד כזה

חגורת גב רגילה יש לך ?

אני פשוט שם את זה בתיק גב מתפורר ושם על הבטן
יותר נוח מכל השרשראות האלה והרבה פחות מסובך.
בינתיים זה עומד יפה בעומס.. והמשקלים הם לא של ילדה קטנה.

אני משתמש בחבל הזוי שמצאתי בחדר כושר ושנמצא שם ללא שימוש.
זה נראה לי חבל לקפיצה בחבל. הסוג בלי הידיות והפלסטיק, סתם בד.

משחיל את זה בפלטות וקושר מסביב למותניים בלי קשר מסויים. סתם מלפף, מעביר מעל, מעביר מתחת, ומקווה לטוב.

לקנות חגורה ייעודית בשביל זה זה פשוט בזבוז כסף.
אני פשוט קניתי שרשרת הכי זולה בטמבור או משו(10-15 שח) כמו שמישהו אחר עשה פה, אז את השרשרת פשוט שמים בחגורה(גם חגורה חרא מהמכון בסדר),משחילים את השרשרת לפלטות הרצויות וכדי שלא יפתח שמים איזה שאקל או פרסה
זה טוב גם למתח וגם למקבילים ולא צריך לבזבז מאות שקלים על חגורות ייעודיות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית