הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ gh בשילוב טסט

valentino

משתמש מתחיל
167
1
נק' מוניטין:
182
167
1
נניח אני משלב gh 3 חודשים וטסט 500 מג 8 שבועות באיזה שלב כדאי להריץ את הטסט או שאין לזה משמעות בכלל ?

לסייקל כזה אין בכלל השפעה. (ברמה הסינרגטית של החומרים) אם אתה באמת רוצה לראות תוצאות משני החומרים. תריץ את שניהם ביחד לאורך זמן נניח GH ל 16-20 שבועות וטסט 8-10 שבועות.

איזה GH אתה רוצה להריץ? יש מלא זבל סיני בשוק שהוא UNDERDOSED.
תבדוק טוב טוב לפני שאתה קונה תחפש גם בפורומים בחול.

איזה GH אתה רוצה להריץ? יש מלא זבל סיני בשוק שהוא UNDERDOSED.
תבדוק טוב טוב לפני שאתה קונה תחפש גם בפורומים בחול.

על סמך מה אתה קובעה?? זבל סיני... 90%+ מהגי איץ בעולם הוא סיני בתחפושות כאלה ואחרות

על סמך מה אתה קובעה?? זבל סיני... 90%+ מהגי איץ בעולם הוא סיני בתחפושות כאלה ואחרות
הוא התכוון לכל הדרק הבלו טופס למינהם שאין שום דרך לדעת מה יש בפנים. ודרך אגב ראיתי בדיקת מעבדה שבhygentropin אין בכלל GH ולסוג הזה יש מוניטין טוב.

אני מתבסס על תגובות של אנשים בחול, בטח לא עשיתי לזה בדיקות במעבדה.
הנה רשימה נחמדה של GH רפואי שמצאתי באיזה פורום (כמובן שהלינקים מובילים לאתרים לגיטיימים של חברות התרופות)

Nutropin

Genentech

Nutropin was developed by Genentech and is available for sale worldwide. Nutropin is manufactured by Protein Secretion technology.

Ansomone
AnkeBio
Ansomone is manufactured and distributed by Anhui Anke Biotechnology. Tests performed by independent researchers have shown that Ansomone is a good quality HGH drug. However, HGH that is created by Inclusion Body technology is not identical to human GH.

Hypertropin

Neogenica BioScience Ltd.

Hypertropin is manufactured by NeoGenica Bioscience Ltd. It is one of the most potent brands of HGH on the market. Hypertropin is produced by secretion technology and is 191 amino acid sequence human growth hormone - identical to human body's own. It is a rather new product available for sale in China.

Humatrope

Eli Lilly
Humatrope was both developed by and is available for sale in the U.S. and Europe through Eli Lilly. Humatrope is manufactured by Protein Secretion technology..

Saizen

Serono
Saizen was developed by Switzerland's Serono. It is available for sale in both the U.S. and Europe. Saizen is manufactured by Mouse-cell technology.

Serostim

Serono
Serostim was also developed by Serono. It is available for sale in the U.S. Serostim is manufactured by Mouse-cell technology.

Zorbtive

Serono
Zorbtive was developed by Serono. It is available for sale in the U.S. Zorbtive is manufactured by Mouse-cell technology.

Norditropin

Novo Nordisk
Norditropin was developed by Danish pharmaceutical company Novo Nordisk. It is available for sale in the U.S. and Europe through Novo Nordisk and in Japan through Yamanouchi. Norditropin is manufactured by Protein Secretion technology.

Jintropin

GeneScience Pharmaceuticals

Jintropin is manufactured and distributed by GeneScience Pharmaceutical Co., Ltd. It was the first 191 amino acid sequence HGH in China. GenSci is a China-based pharmaceutical company which has been active since 1997.

Zomacton

Ferring Pharmaceuticals
Zomacton was developed by Ferring Pharmaceuticals. It is available for sale worldwide. Zomacton is manufactured by Protein Secretion technology.

נערך לאחרונה:
אני מתבסס על תגובות של אנשים בחול, בטח לא עשיתי לזה בדיקות במעבדה.
הנה רשימה נחמדה של GH רפואי שמצאתי באיזה פורום (כמובן שהלינקים מובילים לאתרים לגיטיימים של חברות התרופות)
תגובות של אנשים בחול???!!!! מה אתה אתה רציני? חחחחחחחח

תגובות של אנשים בחול???!!!! מה אתה אתה רציני? חחחחחחחח

דווקא יש פורומים ממש טובים בחול
אם תרשה לי לשאול, מאיפה אתה מקבל את האינפורמציה שלך?
בטח לא כתוב יותר מדי על האיכות של kigtropin בPubMed

נערך לאחרונה:
דווקא יש פורומים ממש טובים בחול
אם תרשה לי לשאול, מאיפה אתה מקבל את האינפורמציה שלך?
בטח לא כתוב יותר מדי על האיכות של kigtropin בPubMed
בוא נגיד שיש לי את הניסיון להבדיל בין העיקר לתפל. אתה לא מאמין כמה זיוני מוח יש באתרים בחול.
ואת ה"ידע" שלי לא לקחתי מאתרים בחול. נכון משם התחלתי אבל די מהר הבנתי מה הולך שם. יש כמה יחידי סגולה שיודעים על מה הם מדברים ואיתם אני בקשר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית