הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מדהים

• פותח/ת השרשור DorT
  • פורסם בתאריך
1.78 ומטביע זה ממש מרשים.... במיוחד אם לא קוראים לך nate robinson
לא באמת כזה מרשים.. בזמנו ששיחקתי כדורעף גם אני יכלתי להטביע בסל (ככה מדדנו את הקפיצות שלנו) ועוד הרבה חבר'ה שהיו איתי במחנות אימונים (שהיו באיזור 1.80) יכלו לעשות את זה

לא באמת כזה מרשים.. בזמנו ששיחקתי כדורעף גם אני יכלתי להטביע בסל (ככה מדדנו את הקפיצות שלנו) ועוד הרבה חבר'ה שהיו איתי במחנות אימונים (שהיו באיזור 1.80) יכלו לעשות את זה
קשה לי להאמין שהייתה יכול להטביע.

יש הבדל גדול בין להטביע ככה סתם לבין להטביע במשחק, אבל כדורעפניקים קופצים גבוה, זה חלק הכי מרכזי בספורט הזה. בעיקרון אין הרבה ישראלים בגובה שלי שהטביעו במשחקים וכאלו.
אגב מייקל לואיס , 185 בערך והוא לדעתי המטביע הישראלי הכי טוב שראיתי הוא מטביע בין הרגליים 180 וכל מיני דאנקים באמת קשים.

• פותח/ת השרשור
אתם גם שוכחים שהוא PF ואין PF שהם all rounders כמו אנשים שהם בדרך כלל SG- SF. כמו קובי ולברון...

שחקן שהוא PF לא יכול להחזיק קבוצה לא משנה איך תסתכלו על זה.

יש הבדל גדול בין להטביע ככה סתם לבין להטביע במשחק, אבל כדורעפניקים קופצים גבוה, זה חלק הכי מרכזי בספורט הזה. בעיקרון אין הרבה ישראלים בגובה שלי שהטביעו במשחקים וכאלו.
אגב מייקל לואיס , 185 בערך והוא לדעתי המטביע הישראלי הכי טוב שראיתי הוא מטביע בין הרגליים 180 וכל מיני דאנקים באמת קשים.
לא דיברתי על ההטבעות המסובכות, דיברתי על בפועל לעבור בכיף יד שלמה סל סטנדרטי. ואני מסכים שבמשחק זה הרבה יותר קשה, אבל לא ראיתי שעל זה היה נושא.

• פותח/ת השרשור
לא דיברתי על ההטבעות המסובכות, דיברתי על בפועל לעבור בכיף יד שלמה סל סטנדרטי. ואני מסכים שבמשחק זה הרבה יותר קשה, אבל לא ראיתי שעל זה היה נושא.
בשביל להטביע אתה צריך הרבה יותר מכף יד שלמה....

אתם גם שוכחים שהוא PF ואין PF שהם all rounders כמו אנשים שהם בדרך כלל SG- SF. כמו קובי ולברון...

שחקן שהוא PF לא יכול להחזיק קבוצה לא משנה איך תסתכלו על זה.

הייי מה עם דירק?
טים דאנקן?
קווין גארנט בתקופת הMVP
הם מחזיקים קבוצה ועוד איך

• פותח/ת השרשור
הייי מה עם דירק?
טים דאנקן?
קווין גארנט בתקופת הMVP
הם מחזיקים קבוצה ועוד איך

מבחינת נקודות הם כן, אבל ב 90% מהמקרים הם צריכים מישהו שיתן להם את המסירה הנכונה בזמן הנכון במקום הנכון, אתה לא תראה גבוה מקבל כדור על ה3 וחודר לסל, הוא יעשה איזה תנועה\ חסימה ויקבל כדור מתחת לסל, ובשביל זה הוא צריך את הפליימייקר שיעשה בשבילו את זה.

ולך כבר לראות מכבי 😃🤩😉

נערך לאחרונה:
מבחינת נקודות הם כן, אבל ב 90% מהמקרים הם צריכים מישהו שיתן להם את המסירה הנכונה בזמן הנכון במקום הנכון, אתה לא תראה גבוה מקבל כדור על ה3 וחודר לסל, הוא יעשה איזה תנועה\ חסימה ויקבל כדור מתחת לסל, ובשביל זה הוא צריך את הפליימייקר שיעשה בשבילו את זה.

ולך כבר לראות מכבי 😃🤩😉

בזה אתה צודק אבל אפשר לומר את אותו דבר על פליימייקרס
כל אחד חייב מישהו שיהיה שם איתו... (נוביצקי אולי הכי פחות בגלל יכולת שוטים ושלשות)
גם כריס פול אם לא יהיה לו למי למסור האסיסטים יהיו ברצפה אבל סביר להניח שיהיה לו יותר נק'
אז הם שחקנים מרכזיים אחרי הכל (גארנט במינסוטה,דאנקן בעבר ונוביצקי בשנים האחרונות).
אבל כן אני מסכים שרוב השחקני מפתח יהיו רכזים SG או SF

חחחחח ואני שנים כבר לא רואה מכבי

הפיבוריט שלי (טוב לפחות בתקופה שהייתי שחקן וגם הוא היה שחקן)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית