עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא רואה סיבה לא לעשות את זה אם יש לך מספיק כסףאני היחיד ששם לב שהוא מתנשם בכבדות ?
הוא ירד מאוד ,אבל בישביל מה לעשות מכון כושר פרטי לבזבז על זה עשרות אלפים?
שמע לדעתי אם כבר אתה נמצא במכון ויש לך הכל שם ואתה יכול לשים את המוזיקה שאתה רוצה באייפוד שלך מה שזה לא משנה ,אפילו אם יש לך כסף לא חבל לזרוק אותו ולבנות מכון רק לעצמך ?אפילו אם אתה מילארדר לא חייב לזרוק את הכסף?אני לא רואה סיבה לא לעשות את זה אם יש לך מספיק כסף
לא, כי הפרופורציות של מיליארדר שונות מהפרופורציות שלך על כסף וכך אצל רונישמע לדעתי אם כבר אתה נמצא במכון ויש לך הכל שם ואתה יכול לשים את המוזיקה שאתה רוצה באייפוד שלך מה שזה לא משנה ,אפילו אם יש לך כסף לא חבל לזרוק אותו ולבנות מכון רק לעצמך ?אפילו אם אתה מילארדר לא חייב לזרוק את הכסף?
אני חייב לשאול מה היתרונות שיש לך חדר כושר פרטי משלך ?לא, כי הפרופורציות של מיליארדר שונות מהפרופורציות שלך על כסף וכך אצל רוני
חוץ מזה שזה הרבה יותר כיף ונוח כשיש לך חדר כושר פרטי שלך.
אוקי . שיכנעת אותי .אבל תחשוב גם אם נגיד שכל דבר שקורה במכון הפרטי שלך הכי קטן שמשהו מתקלקל או לא יודע מה כל הזמן אתה צריך לרוץ בישביל לתקן אותולא מחכה
אף אחד לא מפריע לך
רק מי שאתה רוצה נמצא שם
שקט
רק האימון שלך חשוב
יכול לעשות מה שבא לך בלי לדפוק חשבון
יכול לשים איזה מוזיקה שאתה רוצה בפול ווליום
והרשימה נמשכת..