הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טיול במכון הפרטי של קולמן

מכון פרטי זה תענוג מטורף. לרן MOO יש מאחורי הבית כלוב + במה אולימפית + ספה (בקיצר אפשר לעשות את כל התרגילים המורכבים) וזה פשוט תענוג להתאמן ככה. אין ליצנים מפריעים, אין מדריכים, יש מוזיקה טובה, ואם רעבים באמצע אימון אז אפשר להיכנס הביתה ולהביא בייגלה LOL

מכון פרטי זה תענוג מטורף. לרן MOO יש מאחורי הבית כלוב + במה אולימפית + ספה (בקיצר אפשר לעשות את כל התרגילים המורכבים) וזה פשוט תענוג להתאמן ככה. אין ליצנים מפריעים, אין מדריכים, יש מוזיקה טובה, ואם רעבים באמצע אימון אז אפשר להיכנס הביתה ולהביא בייגלה LOL

ואם בא לך להפיל משקולות כי אתה בכשל אף אחד לא יקפוץ ויציק לך.

וחוץ מזה(אני מקשר את זה למכון של קולמן) המשקלים שאתה צריך והגבהים של הכיסאות והמכשירים תמיד מותאמים לגודל שלך, לא צריך לכוון כל פעם.

ואם בא לך להפיל משקולות כי אתה בכשל אף אחד לא יקפוץ ויציק לך.

וחוץ מזה(אני מקשר את זה למכון של קולמן) המשקלים שאתה צריך והגבהים של הכיסאות והמכשירים תמיד מותאמים לגודל שלך, לא צריך לכוון כל פעם.

אתה צודק אבל הבעיה היחידה היא בבנצ'

מבחינתי העניין בללכת לחדר הכושר הוא לספוג את אווירת האימונים בכך שרואים עוד ועוד אנשים מתאמנים, אני לא הייתי מסוגל להתמיד באימונים בחדר כושר שאני נמצא שם לבד
אך זו דעתי האישית בלבד

• פותח/ת השרשור
מי יתאמן לבד אם יש לי מכון כזה אני נותן לאנשים להתאמן איתי בחינם למי שיש באנץ פרס של 100 ל5X3 ודדליפט מעל 120 והוא מסקביט 120 ופרס של 70 לפחות 👏

אדיר הקטע הזה של החדר כושר הפרטי!

תכלס אם יש מספיק כסף והוא רואה בזה משהו טוב להשקיע .אז למה לא?
ובאמת רואים שיש אצלו ירידה :(

יש בזה יתרון ויש בזה חסרון
יתרונות:
אין ליצנים מפריעים,אין מאמנים שחושבים שהם ריפטו ובאים לתקן אותך,אין כאלה שמתלוננים על מגנזיום/רעש-צעקות/טריקת המשקל.
האימון שלך הכי חשוב,אתה לא צריך כול הזמן לפרק את המשקלים כול פעם מחדש,אתה יכול לשים איזה מוזיקה שאתה רוצה,עם יש לך כשל אתה פשוט יכול לזרוק את המוט מבלי שאחד יבוא ויתלונן שכמעט פצעת מישהו. אתה יכול לאכול גם בחדר כושר ליד המשקולות עם אתה רוצה לא שזה כזה יתרון,אתה לא צריך לחכות לתור
אתה לא צריך לשמוע את הרעש של האנשים האחרים ואת הפקידה המטומטמת בקבלה שצועקת "סדנת בטן בעוד 5 דקות אתם מוזמנים להגיע" (אני הכי שונא את החלק הזה =.=),ועם הוא לא רוצה את המכון כבר הוא יכול למכור אותו בחלקים או להשכיר אותו או למכור את כולו לא חסר פתרונות, בקיצור הוא יכול לעשות מה שבא לו מה שהוא רוצה איך שהוא רוצה בלי שיקרה כלום מפריע, עם יש עוד יתרונות אתם מוזמנים להוסיף.

חסרונות:
לפי דעתי זה חיסרון גדול להתאמן לבד זה משעמם מאוד שאתה מתאמן לבד ואין לך עם מי לדבר לפי דעתי זה כיף להתאמן עם 4-5 חברים שאתה מכיר משם אתה מעביר את האימון בתחושה של כיף שאתה מדבר עם מישהו בזמן מנוחה בין סט לסט ולא יושב ומשתעמם עד שאתה נכנס לסט הבא כי יש סטים כבדים שאתה צריך לחכות כמה דקות.

Back
למעלה תחתית