הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מה עשו ל torrentleech ??

הייתי מוריד, עד שעברתי לארצות הברית והבנתי כמה שזה באמת פוגע.
אני לא מוריד ספרים ואלו שאני כן מוריד, קניתי ואני פשוט רוצה העתק דיגיטאלי שלהם.
אתה יכול להוריד משחקים ותוכנות כמה שאתה רוצה, אבל להוריד ספרים זה שפל מדרגה.
באמת שאני לא רואה את ההבדל בין ספר לבין סרט משחק וסדרה

באמת שאני לא רואה את ההבדל בין ספר לבין סרט משחק וסדרה
ההבדל הוא שספר הרבה יותר קשה לרשום ומערב פחות גורמים מסרט, משחק או סידרה.
סדרות וסרטים רשתות הטלויזיה קונות לאחר מכן ומשדרות במשך שנים לאחר שהסרט יצא, גם אם לא תלך לאותו הסרט ותוריד אותו למחשב. כל פרק של סידרה מקבל מיליונים והמשתתפים או היוצרים מקבלים אחוזים גם שנים לאחר הבכורה של הפרקים (ראה ערך סיינפלד וחברים).
ספר בד"כ מעורבים 2-3 כותבים שאת כספם הם יכולים לקבל רק אם תרכוש את הספר. הם מתחלקים בין היתר ברווחים עם חברות התפוצה ועוד גורמים כאלו ואחרים. לוקחים כמה שנים לרשום ספר מסכן ובודד, בעיקר בתחום המדעים. לוקח מאות שעות לאסוף מחקרים, לקרוא אותם ולסכם אותה לשפה שכל אהבל יוכל להבין.
אז כן, אתה יכול לטעון שסרט לוקח חצי שנה לצלם, אבל שוב, אותו היוצר של הסרט יודע שהסרט שלו ישודר לאחר מכן ויקנו אותו במדינות שונות ויקרינו אותו על מסכים שונים - בתשלום.
זה ההבדל, בין ספר לסרט או סידרה.

איזה אפליה בחיי. למרות שאני גם מעריך בדר"כ את המאמץ שהושקע בספרים על סרטים. מבחינה כלכלית זה דיי בולשיט. זה אותו דבר.
רק שסרט טוב שווה לראות בקולנוע.
וספר טוב שווה לקרוא מדף נייר.

• פותח/ת השרשור
מישהו רוצה הזמנה ל TL ? אחד שלא מזייף תרטיו עם מהירות אינטרנט סבירה מעל 5 מגה

ההבדל הוא שספר הרבה יותר קשה לרשום ומערב פחות גורמים מסרט, משחק או סידרה.
סדרות וסרטים רשתות הטלויזיה קונות לאחר מכן ומשדרות במשך שנים לאחר שהסרט יצא, גם אם לא תלך לאותו הסרט ותוריד אותו למחשב. כל פרק של סידרה מקבל מיליונים והמשתתפים או היוצרים מקבלים אחוזים גם שנים לאחר הבכורה של הפרקים (ראה ערך סיינפלד וחברים).
ספר בד"כ מעורבים 2-3 כותבים שאת כספם הם יכולים לקבל רק אם תרכוש את הספר. הם מתחלקים בין היתר ברווחים עם חברות התפוצה ועוד גורמים כאלו ואחרים. לוקחים כמה שנים לרשום ספר מסכן ובודד, בעיקר בתחום המדעים. לוקח מאות שעות לאסוף מחקרים, לקרוא אותם ולסכם אותה לשפה שכל אהבל יוכל להבין.
אז כן, אתה יכול לטעון שסרט לוקח חצי שנה לצלם, אבל שוב, אותו היוצר של הסרט יודע שהסרט שלו ישודר לאחר מכן ויקנו אותו במדינות שונות ויקרינו אותו על מסכים שונים - בתשלום.
זה ההבדל, בין ספר לסרט או סידרה.
דין פרוטה כדין מאה.

אני אוהב לקנות ספרים. יותר כיף לקרוא ספר מאשר לראות סרט (בדרך כלל). יש מעט מאוד סרטים שעולים על הספר שעל פיהם מבוססים.

יש לי שאלה,אתמול קיבלתי הזמנה ל TL והורדתי כבר 3 גיגה,אבל הבעיה שזה לא מעלאה לי כלום,ואני סתם נפדקתי עכשיו.מה אני יכול לעשות,יש לי 12 מגה וזה פעםב עושה טובה ומעלאה לי על ק"ב לשניה..

• פותח/ת השרשור
תיכנס ל TL ואז ל BROWSE תוריד את הטורנט עם הכי הרבה Leachers ואז שזה יסיים תשאיר את זה דלוק שאתה הולך לישון

יש לי שאלה,אתמול קיבלתי הזמנה ל TL והורדתי כבר 3 גיגה,אבל הבעיה שזה לא מעלאה לי כלום,ואני סתם נפדקתי עכשיו.מה אני יכול לעשות,יש לי 12 מגה וזה פעםב עושה טובה ומעלאה לי על ק"ב לשניה..
תעשה Outside Seeding. תוריד מטראקר פומבי הוצאות שנמצאות על הטראקר של TL, ותעלה בסיום אליו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית