הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יומיות בצבא בשילוב אם אימונים

Selotep

משתמש קבוע
1,787
2
נק' מוניטין:
105
1,787
2
למי שלא יודע התגייסתי למשטרה צבאית בתור מדריך כלואים (מדכ"ים) יש לי אפשרות לעשות שמה יומיות במחנה נתן אך בשעות הלילה מ10 בלילה עד 6 בבוקר אכשיו איך זה יכול להתבטא באימונים שלי מבחינת שעות שינה אני יכול לישון שמה בערך 3-4 שעות אבל שינה לא רצופה האם זה משנה משהו? כמובן שאחרי שאני יסיים ויחזור הביתה אני ישן עוד אבל השאלה שלי היא אם זה משנה אם יש רצף של שינה או לא כמובן שאני ישן בכללי 8+ שעות.
ובכללי יש כאן מישו ששירת במדכים ויכול לספר לי חוות דעת?

מחנה נתן זה בבאר שבע לא ? הייתי שמה עצור פעמיים 28 מקום מסריח ברמות אל תתקרב לשם

• פותח/ת השרשור
אם לא הבנתה אני לא עצור..
אני מפקד על עצורים
תסביר את עצמך מה כל כך מסריח שמה?

הכל התנאים האנשים הכל שמה מסריח ... אומנם זה היה לפני שנתיים אבל בטוח ששום דבר לא ישתנה שמה

• פותח/ת השרשור
אני יגיד את זה עוד פעם?
הייתה עצור.. למה שמישהו יתנהג אלייך בסדר?
אני יהיה מפקד וגם אני רק יענו "שומר" אתה יודע את התנאים מהצד של העצורים ולא של המפקדים.....

לא הבנת אותי התכוונתי שהמקום עצמו מחנה נתן הוא מקום מגעיל וממש לא הייתי רוצה לשרת בו

רומן יחיה גם עם דקת שינה בלילה, בשביל לעשות מסור אתה תצטרך להתחיל להרכיב משקולות

מחנה נתן זה איפה שכל הערסים עולים על האוטובוס שחוזר מהחר"פ 🤩

אי אפשר שהכל יהיה מושלם בחיים ושהכל יהיה מסודר בדיוק כמו שרוצים.
זרום עם זה.
אני בצבא הייתי גם מתאמן עושה מתחת ומקבילים עם משקל גם בימים של שעתיים שינה בלילה.
פשוט זרום עם זה תנסה להנות מזה.

תגיד
סתם שאלה
עדיין עושים "מסדר הלם" כשיורדים מהאוטובוסים? צרחות בלגנים?
פחח איזה שוק חטפתי ביום הראשון שם.

קודם כל משתתף בצערך שאתה מ.צ., הייתי בבה"ד 13 וזה אשכרה בית ספר למנאייקים.

דבר שני, מד"כ זה חרא. ברח משמה כי השירות הזה ידפוק לך את השכל.

תשמע אני עובד הרבה לילות, אני מסיים ב7 והולך לחדר כושר בערך ב8-9
עושה תאימון שלי חוזר לבית אוכל את הארוחה והולך לנוח...

יצאתי עם מישהי שעשתה את התפקיד הזה... לא תמצא בסיס שיש בו חדר כושר זה החיסרון המרכזי מלבד התפקיד עצמו, במעצר תל השומר יומיים יומיים, היה להם מועדון עם ספות ופלזמה, היתרון המרכזי הוא האוכל של הבקום שהוא מצויין, מלבד בסיסים מסויימים של חיל האוויר שזה גורמה ניראה לי ששם יש את האוכל הכי טוב בצה"ל...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית