הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קניות בתאילנד?

LightWeight

משתמש קבוע
1,396
2
נק' מוניטין:
789
1,396
2
אני טס ביום רביעי לתאילנד ל3 שבועות. כמובן שמראש הצטיידתי ב2000 שקל לביזבוזים.מה לדעתכם כדאי לקנות שם שיהיה זול משמעותית מבארץ לדוגמא או שאי אפשר למצוא בארץ? בינתיים כל מה שאני יכול לחשוב עליו זה ביגוד של ANF, אולי UA וזהו.

לא משנה מה תבחר לקנות, הכל שם מזויף ובגלל זה עולה גרושים.. וזה כולל גם את התאילנדיות 👉👌

אני טס ביום רביעי לתאילנד ל3 שבועות. כמובן שמראש הצטיידתי ב2000 שקל לביזבוזים.מה לדעתכם כדאי לקנות שם שיהיה זול משמעותית מבארץ לדוגמא או שאי אפשר למצוא בארץ? בינתיים כל מה שאני יכול לחשוב עליו זה ביגוד של ANF, אולי UA וזהו.

כל המותגים ממש בזול ( ברור שזה מזויף)
חבר הביא לי חולצות של בילאבונג שאם מתרגמים את זה לשקלים כל אחת עלתה בערך 10-15 שקל.

לך לקווסאן לדוכנים תחפש אחת בשם PUY\פוי היא תעשה לך מחיר טוב על בגדים יש לה חולצות יפות
ותילך גם ל MBK

הכל זבל,כל מה שהבאנו-לא לובשים. קבענו שפעם הבאה פשוט לא עוברים בבנגקוק בישביל הקניות ורק מטיילים. בזבזנו 3 ימים שם,קנינו 60 קילו של זבל שבסופו של דבר לא בשימוש. דבר היחיד שקניתי ונהנהתי ממנו- זה מה שקניתי בבית מרקחת 😉

אני הייתי לפני 3-4 שנים וקניתי בMBK קפוצ'ון עם פרווה של AC עדיין היום הוא במצב מצויין כמו חדש ואני עדיין לובש אותו במקום מעיל בחורף (אגב הוא עלה לי 150 ש"ח שם שזה המון לתאילנד)

בכל מקרה יש שם דברים נחמדים פשוט צריך לדעת לא לקנות את הזבל וכן לקנות דברים שווים(קניתי שם גם אייפון מקורי שעבד לי טוב שחזרתי מכרתי אותו בארץ אחרי כמה חודשים ועשיתי רווח)

הכל זבל,כל מה שהבאנו-לא לובשים. קבענו שפעם הבאה פשוט לא עוברים בבנגקוק בישביל הקניות ורק מטיילים. בזבזנו 3 ימים שם,קנינו 60 קילו של זבל שבסופו של דבר לא בשימוש. דבר היחיד שקניתי ונהנהתי ממנו- זה מה שקניתי בבית מרקחת 😉

אקמול? 🤡

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית