הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

JVIEWZ

צ1ר16

משתמש פעיל
713
3
נק' מוניטין:
1,517
713
3
כרגע חזרתי מהופעה שלהם בזאפה (עוד מישהו היה?) בכל מקרה אני לא זוכר מי זה אבל אני רוצה להודות לו מקרב לב שהעלה פה את הקטע שלהם, אחת ההופעות הכי טובות שראיתי בזמן האחרון. להקה מהטופ העולמי לדעתי.🙌

זה אני 😃 🥰
ונכון שהסולנית משהו משהו?

• פותח/ת השרשור
הסולנית באמת תותחית (הייתי עושה אותה אחרי ההופעה אתמול, אבל בעיקרון היא לא נראית יותר טוב מלי טריפון) הראסטה מן הזה נתן שם קטעים יפים של דאנסהול מעורב עם מוזיקה אלקטרונית בכלל הייתה הופעה מעולה מבחינת תיאום וסאונד , היה סאונד מצויין.

אני אוהב את ההופעות שלהם בפטריה. משום מה זה שונה שם.

• פותח/ת השרשור
אני בעיקרון שונא לראות הופעות בזאפה\בארבי וכאלו אבל היה מופע עמידה וכולם רקדו והייתה אוירה מצויינת.אבל לא ראיתי עוד הופעה שלהם במקום אחר אז אין לי מושג.

בתחילת דרכם הם הופיעו במקומות קטנים. זה היה מצוין. אני מאוהב בג'ינג'ית הזאת :(

גדולה!
שמה בישראל נועה למברסקי למי שרוצה להכיר.
יש לו קלידן תותח בהופעות, למי שמכיר את להקת הקרטל, אז הבחור חלק אינטגרלי ממנה (יקיר בן טוב).

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה השיר שאני הכי פחות אוהב. זה רק מראה כמה הם טובים.

• פותח/ת השרשור
הם פתחו עם זה ועם סמות' קרימינל חשבתי איזה באסה, עכשיו למה יש לצפות? ומשיר לשיר זה נהיה יותר טוב וברגע שהראסטה מן הזה הוריד את הכובע חשף את הראסטות המופע נהיה משוגע לגמריי

אם היה שר את הקטע האחרון שפורסם זמר אחר ולא דובדב, זה היה יכול להיות ביצוע מעולה. לדעתי הקול שלו די גרוע. איפה נועה למברסקי ? 😃

הקול שלו אולי יחסית גרוע לזמר אמיתי, אבל אף אחד לא מצליח להרים את הקהל כמו שהוא עושה בהופעות שלהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית