הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חרדים מתלוננים: תור בדרך לפטור מצה"ל

לגביי המשפט הראשון - חי בקוקונאט
לגביי המשפט השני - כן, הם מצליחים להתקיים, אבל הם לא מייצרים את הקיום שלהם (לא מביאים תפוקה). וזה פסול.

אני מקווה שאתה תתאבד ברגע שיפטרו אותך מהעבודה שלך כי אתה תפסיק "להפיק" וזה הרי פסול.
אל תשכח גם להוציא להורג את ההורים שלך ברגע שהם יצאו לפנסיה.

אני מקווה שאתה תתאבד ברגע שיפטרו אותך מהעבודה שלך כי אתה תפסיק "להפיק" וזה הרי פסול.
אל תשכח גם להוציא להורג את ההורים שלך ברגע שהם יצאו לפנסיה.
טוב זה נראה שלא הבנת כמה דברים...
חרדים לא מביאים תפוקה מתוך עצלנות ואידיאולוגיה פסולה.
בהנחה שאתה יודע מה זה תלויים ובלתי תלויים בהקשר הכלכלי - הם תמיד היו תלויים, ותמיד יהיו תלויים וזה לא כי יש להם בעייה להביא תפוקה.
אחרי התגובה הזאת זה נראה שאתה חושב שאני רוצה גם להרוג את כל התינוקות, לא?
זה גלגל. כשאתה ילד מפרנסים אותך ואח"כ אתה מתפרנס. כל אחד בשלב כלשהו בחיים שלו היה \ יהיה תלוי. אבל בתקופה שבה אתה צריך להיות בלתי תלוי, אתה צריך להביא תפוקה.
אנשים שיוצאים לפנסיה לאחר שעבדו X שנים, הרוויחו זאת ביושר ומגיע להם.
חרדים לא הרוויחו כלום ביושר, ולא מגיע להם.

האם אתה מבין את הנקודה?

טוב זה נראה שלא הבנת כמה דברים...
חרדים לא מביאים תפוקה מתוך עצלנות ואידיאולוגיה פסולה.
בהנחה שאתה יודע מה זה תלויים ובלתי תלויים בהקשר הכלכלי - הם תמיד היו תלויים, ותמיד יהיו תלויים וזה לא כי יש להם בעייה להביא תפוקה.
אחרי התגובה הזאת זה נראה שאתה חושב שאני רוצה גם להרוג את כל התינוקות, לא?
זה גלגל. כשאתה ילד מפרנסים אותך ואח"כ אתה מתפרנס. כל אחד בשלב כלשהו בחיים שלו היה \ יהיה תלוי. אבל בתקופה שבה אתה צריך להיות בלתי תלוי, אתה צריך להביא תפוקה.
אנשים שיוצאים לפנסיה לאחר שעבדו X שנים, הרוויחו זאת ביושר ומגיע להם.
חרדים לא הרוויחו כלום ביושר, ולא מגיע להם.

האם אתה מבין את הנקודה?

ואתה חושב שאתה בלתי תלוי בהקשר הכלכלי? אז שאני אבין, אם ההורים שלך יהיו אי פעם תלויים בך מבחינה כלכלית, אתה תוציא אותם להורג, כן?

ומה זה יושר? הם עברו על חוק כלשהו?

ואתה חושב שאתה בלתי תלוי בהקשר הכלכלי? אז שאני אבין, אם ההורים שלך יהיו אי פעם תלויים בך מבחינה כלכלית, אתה תוציא אותם להורג, כן?

ומה זה יושר? הם עברו על חוק כלשהו?
זה נראה כאילו אתה מסרב להבין...
ההורים שלי למדו \ עבדו מהרגע שהם השתחררו מהצבא, עד היום. כשהם יצאו לפנסיה, תהיה להם פנסיה. זה משהו שכל אחד צריך לוודא שיש לו על מנת שיוכל להתקיים גם כשהוא לא יוכל לעבוד.

הם לא עברו על החוק (ברוב המקרים), אבל הם הולכים סביבו ופועלים במדיניות של סחיטה כנגד שאר המדינה. ולא משנה כמה אתה תצליח להתחכם, הם עדיין לא מביאים תפוקה ולא כי הם לא יכולים אלא כי הם לא רוצים - יותר נוח להם לקבל כסף מאיתנו.

זה נראה כאילו אתה מסרב להבין...
ההורים שלי למדו \ עבדו מהרגע שהם השתחררו מהצבא, עד היום. כשהם יצאו לפנסיה, תהיה להם פנסיה. זה משהו שכל אחד צריך לוודא שיש לו על מנת שיוכל להתקיים גם כשהוא לא יוכל לעבוד.

הם לא עברו על החוק (ברוב המקרים), אבל הם הולכים סביבו ופועלים במדיניות של סחיטה כנגד שאר המדינה. ולא משנה כמה אתה תצליח להתחכם, הם עדיין לא מביאים תפוקה ולא כי הם לא יכולים אלא כי הם לא רוצים - יותר נוח להם לקבל כסף מאיתנו.

מה יקרה אם קופת הגמל תפסיד את הכסף של ההורים שלך בבורסה? תבקש מהם להתאבד?

יש לי שאלה אליך. אם הממשלה הייתה מוכנה לשלם לך כל חודש 10K סתם ככה בלי שום סיבה. היית מסרב?

מה יקרה אם קופת הגמל תפסיד את הכסף של ההורים שלך בבורסה? תבקש מהם להתאבד?

יש לי שאלה אליך. אם הממשלה הייתה מוכנה לשלם לך כל חודש 10K סתם ככה בלי שום סיבה. היית מסרב?
אתה נכנס לקטנות, ואין לזה הצדקה. אנשים שעבדו כל חייהם והביאו תפוקה ראויים גם להזדקן בכבוד. תהפוך את זה איך שאתה רוצה, זו השורה התחתונה. המדינה צריכה לדאוג לאנשים כמו אלה שאתה מתאר, שקופת הגמל שלהם הפסידה את הכסף שלהם בבורסה, ולא לאנשים שבוחרים שלא להביא תפוקה כי זה מבאס לצאת לעבודה ולשלם מיסים וכו'.

לשאלתף, כנראה שכמו כל אחד אחר, לא הייתי מסרב. עכשיו אתה תסיק מזה שאני כמו החרדים? להזכירך לא הציעו להם אלא הם החזיקו בביצים את מי שצריך ופעלו בשיטה סחטנית על מנת לקבל את ה"10K" האלה בחודש. וזה משהו שגם אם הייתי יכול, לא הייתי מעלה על הדעת לעשות - זו חוצפה ממדרגה ראשונה.

לשאלתף, כנראה שכמו כל אחד אחר, לא הייתי מסרב. עכשיו אתה תסיק מזה שאני כמו החרדים? להזכירך לא הציעו להם אלא הם החזיקו בביצים את מי שצריך ופעלו בשיטה סחטנית על מנת לקבל את ה"10K" האלה בחודש. וזה משהו שגם אם הייתי יכול, לא הייתי מעלה על הדעת לעשות - זו חוצפה ממדרגה ראשונה.

מי זה הם? הם כל החרדים יושבים בכנסת ומחליטים החלטות? או שזו הממשלה שעושה את זה?

מי זה הם? הם כל החרדים יושבים בכנסת ומחליטים החלטות? או שזו הממשלה שעושה את זה?
צודק, טעות שלי. החרדים רוצים לעבוד ולהתפרנס בכבוד, לשלם מיסים ולעשות צבא. פשוט הממשלה המניאקית שלנו מאלצת אותם שלא.

אני מבין שאין גבול לכמה שאתה מוכן להתחכם. זה לא יגיע לשום מקום.

צודק, טעות שלי. החרדים רוצים לעבוד ולהתפרנס בכבוד, לשלם מיסים ולעשות צבא. פשוט הממשלה המניאקית שלנו מאלצת אותם שלא.

אני מבין שאין גבול לכמה שאתה מוכן להתחכם. זה לא יגיע לשום מקום.

אתה לא עוקב. ברור שהם לא רוצים לעבוד אם נותנים להם כסף בלי שהם עובדים, בדיוק כמו שכל בן אדם אחר היה עושה במקומם. הם לא מקור הבעיה, הממשלה שלך - כן.

אתה לא עוקב. ברור שהם לא רוצים לעבוד אם נותנים להם כסף בלי שהם עובדים, בדיוק כמו שכל בן אדם אחר היה עושה במקומם. הם לא מקור הבעיה, הממשלה שלך - כן.

אולי אתה זה שלא עוקב? 😉

זו לא הפעם הראשונה שצה"ל לא יכול להשתמש בנשק שלו...
בלי קשר למקרה הספציפי הנ"ל, זו אוכלוסייה שראויה למוות. הם לעולם לא יתקדמו, לעולם לא יתרמו משהו לחברה (גם אם הם חושבים שתפילות זה עוזר - זה לא נכון) ותמיד יהיו נטל. אין הצדקה לחיים שלהם כאשר העקרונות המנחים בפעולותיהם תמיד היו ויהיו דת.
מסכים ב100% !!!
ואם כבר מזכירים את זה אז גם הערבים שלא עושים צבא ולא משלמים מיסים צריכים להרוג!!! וגם את הפליטים והשב"חים לא תורמים כלום רק עושים בעיות!! סוף סוף דמוקרט אמיתי אומר את האמת, אשריך!

שיחזיקו בביצים כמה שהם רוצים, זאת עדיין הממשלה הדפוקה הזאת שנותנת להם את זה ואם היית מקבל את הכסף הזה גם אתה לא היית עובד.
ברגע שהממשלה תפסיק להזרים להם כספים הם יצטרכו להתחיל לעבוד מהר מאוד כדי לפרנס את 16 הילדים שלהם.

לאף אחד לא אכפת מה אתה היית עושה או לא עושה, המצב הנתון הוא כזה ועד שלא יגיע מישהו עם מספיק שכל וביצים אמיתיות להגיד להם לא אין מה לעשות עם זה, להכריז בצורה וולגרית שכזו שמגיע להם למות בגלל זה זה טימטום, ועכשיו אתה עדיין מנסה להצטדק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית