הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
  • פותח/ת השרשור tinoka
  • פורסם בתאריך

tinoka

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
בס"ד

איך יודעים איזה חברה GH שיש ברשותי?? זה בקבוקונים עם פקק כחול...

• פותח/ת השרשור
מה זאת אומרת שקיבלתי את הדבר האמיתי?
זאת אומרת זה טוב או לא טוב?
זה GH רפואי כמו שאמרו לי או לא?

מה לא ברור?
הסיכוי שמה שיש לך הוא GH אמיתי הוא נמוך. אם היה לך מזל קיבלת אחד עם מעט חומר פעיל, אם לא היה לך מזל אז לך תדע איזה חומר יש לך שם.
רפואי רוב הסיכויים שלא.
שים תמונה

זה GH גנרי. אין חברה. במזל קיבלת את הדבר האמיתי רוב הסיכויים ש GH אין שם

לא מסכים אתך עדי, יש הרבה בלו טופס בשוק ממקורות שונים ויש הרבה שעובדים טוב בלי בעיות ואנדרדוז וכו..
לדוגמה בלו טופס של קאיפי עובדים מעולה.

לא מסכים אתך עדי, יש הרבה בלו טופס בשוק ממקורות שונים ויש הרבה שעובדים טוב בלי בעיות ואנדרדוז וכו..
לדוגמה בלו טופס של קאיפי עובדים מעולה.
יש כאלה שעובדים אני לא אומר שלא הבעיה שאין דרך לדעת מאיפה זה מגיע. וגם אם קנית פעם אחת וזה עבד אין שום ערובה שזה יעבוד בפעם הבאה.זה לשחק באש. וחוץ מזה איך הגעת למסקנה שזה עובד?? אני אתן לך דוגמא. עשו בדיוקת מעבדה ל hygentropin שזה אחד המותגים היותר פופלארים בשוק. התברר שאין שם בכלל GH ובכל זאת אתה קורא ברשת תגובות שזה פצצה. אז מה תגיד על זה.? GH זה אחד החומרים שהכי משתלם לזייף כי הרווח על זה גדול. ולזייף אותו זה יחסית קל

הרבה פוסטים נפתחו פה על זה שצריך לוודאות לפני רכישת חומרים חבל שלא ביררת הכל לפני כדי לקנות את הדבר הכי משתלם

הרבה פוסטים נפתחו פה על זה שצריך לוודאות לפני רכישת חומרים חבל שלא ביררת הכל לפני כדי לקנות את הדבר הכי משתלם

הבחור נפל על בלו טופס ,עם רק הייתה יודע כמה קל להשיג אותו וכמה הוא נפוץ ובהתאם מזוייף,
זה עניין של מזל עם תקבל חומר עובד ולא אנדרדוז, וזה לא אומר שאין בלו טופס טובים זה סה"כ עניין של מזל ,מקורות טובים , והרבה כסף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית