הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מניעת שפשפות

• פותח/ת השרשור Spasm32
  • פורסם בתאריך

Spasm32

משתמש קבוע
1,712
642
נק' מוניטין:
2,661
1,712
642
יש למישהו שיטה טובה למנוע שפשפות? אני כבר לובש תחתוני בוקסר שעוזרים קצת (ולפני שתתחילו להמליץ לי על תחתונים אחרים, אין צורך, ניסיתי את כל הסוגים), ובמקרים בהם אני חוזה שתהיה לי שפשפת, אני שם גם פונגימון (אבקה דמויית טלק נגד פטריות) על האיזור וזה עוזר אפילו יותר, אבל במקרים מסוימים גם זה לא מספיק. אז מה עושים? :(

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
איזה פעילות אתה עושה?

הליכות ארוכות עם משקל.

טייטס
מניסיון רב שיש לי זו השיטה הכי טובה

חשבתי על טייטס כבר הרבה זמן אבל לא הלכתי על זה מכמה סיבות: 1) אין לי מושג איפה קונים, חיפשתי במכון כושר שלי ובדלתא ולא היה שם את הטייטס הזה 2) ניסיתי בוקסרים צמודים ולא רק שזה לא עבד, זה אפילו גרם ליותר שפשפשות.

כמה זה ארוכות מבחינת ק"מ \ זמן?

שפשפת נגרמת על ידי שילוב של כמה דברים.
לחות, תנועה ושפשוף של חלקי גוף בגוף או בבגד, חוסר אוורור.

תנסה לקנות טייץ, חבר טוב שלי היה הולך עם טייץ במסעות הארוכים בצבא וזה אמנם לא הפסיק את השפשפת אבל הקל עליו מאוד.
אחרי שאתה מסיים את הפעילות הגופנית שלך תזדרז להתקלח ולנקות את המקום עם הדלקת. נראה לי שמשחה בשם 'אקילן' עובדת כמו פלא, נראה לי שאפשר לשים לפני שאתה יוצא להליכה אבל תבדוק את זה.
אם יש שפשפת בפטמות, שים פלסטרים (לא צוחק).
יש לפעמים שפשפת בצדדים של הגוף, גם שם אפשר לשים פלסטרים ולהוריד בסוף.

אני מניח שאתה קרבי? טייטס \ בוקסרים ארוכים פתר לי את הבעיה. הייתי סובל מזה הרבה. הכי חשוב שזה יהיה צמוד וארוך.

• פותח/ת השרשור
כמה זה ארוכות מבחינת ק"מ \ זמן?

שפשפת נגרמת על ידי שילוב של כמה דברים.
לחות, תנועה ושפשוף של חלקי גוף בגוף או בבגד, חוסר אוורור.

תנסה לקנות טייץ, חבר טוב שלי היה הולך עם טייץ במסעות הארוכים בצבא וזה אמנם לא הפסיק את השפשפת אבל הקל עליו מאוד.
אחרי שאתה מסיים את הפעילות הגופנית שלך תזדרז להתקלח ולנקות את המקום עם הדלקת. נראה לי שמשחה בשם 'אקילן' עובדת כמו פלא, נראה לי שאפשר לשים לפני שאתה יוצא להליכה אבל תבדוק את זה.
אם יש שפשפת בפטמות, שים פלסטרים (לא צוחק).
יש לפעמים שפשפת בצדדים של הגוף, גם שם אפשר לשים פלסטרים ולהוריד בסוף.

לא יודע, בסביבות ה-15 ק"מ בקצב של 3 קמ"ש פחות או יותר תלוי במשקל, תוואי שטח, כמה המ"פ/מג"ד רחמנים וכו'. עם מסעות ארוכים סיימתי לפני כמה חודשים תודה לאל. בכל אופן, מה זה משנה בכלל הרי זה עניין יחסי, אלה סתם נתונים חסרי משמעות.

אני לא מחפש דרכי טיפול בשפשפת, רשום בכותרת ובפוסט הראשי בבירור "מניעת שפשפות" ו"למנוע שפשפות". אקילן זה בזבוז כסף, אני מעדיף פונגימון.

אתה יודע איפה קונים טייץ כזה?

.

חשבתי על טייטס כבר הרבה זמן אבל לא הלכתי על זה מכמה סיבות: 1) אין לי מושג איפה קונים, חיפשתי במכון כושר שלי ובדלתא ולא היה שם את הטייטס הזה 2) ניסיתי בוקסרים צמודים ולא רק שזה לא עבד, זה אפילו גרם ליותר שפשפשות.

אני במקרה קניתי את שלי בדלתא,חפש בחנויות ספורט בכל חנות כזו אמורים למכור טייטס
ובוקסרים צמודים לפחות בשבילי זה לא הפתרון,רק טייטס.

יש הרבה חנויות שמוכרות טייצים של אנדר ארמור, נייק ועוד. לא קשה למצוא חנויות באינטרנט.

וזלין גם עושה את העבודה. לפחות בגלישה...ותהיה בטוח שאין שפשפות יותר גרועות מזה. :]

אני מדבר על טיץ על רמה יחסית. ולא כזה שצריך למשוך למטה אחרי כל סקוואט.

• פותח/ת השרשור
קיצר השיטה היחידה שהובאה כאן ושווה ניסיון זה טייץ. עוד 3 חודשים אני אדע אם זה באמת עוזר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית