הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מניעת שפשפות

• פותח/ת השרשור Spasm32
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
מה ההבדל בין זה לבין פונגימון? יש את זה בצורת אבקה?

תחתונים של אנדרארמור

p-1209291-S10!UNDER.jpg

אני חייב

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
צודק קריימר הכי טוב קמנדו, בתאילנד הסתובבתי רק קומנדו זה עולם אחר

• פותח/ת השרשור
למה אנשים ממליצים לי על תחתונים? לא רשמתי שאין צורך להמליץ לי על תחתונים? אני מנסה להבין את הראש שלכם שקורא משפט כמו "ולפני שתתחילו להמליץ לי על תחתונים אחרים, אין צורך" ועושה את ההפך הגמור, או שאתם בכלל לא קוראים את תוכן הפוסט, פשוט רואים את הכותרת חושבים לעצכם "פחחח, זה כל כך ברור מה הוא צריך" וישר מגיבים כמו חכמולוגים.

וללכת קומנדו, לא רק שזה מגעיל רצח ללכת ככה למרחקים ארוכים, זה גם לא באמת עוזר ויכול לגרום לשפשפות באיזור קצת יותר רגיש מהירך והמפשעה.

פשוט חבורה של מתרוממים!
מה טייץ מה?
עוד מעט תעשו גם קוקיות!

תהיה גבר ותסבול כמו כולם.

• פותח/ת השרשור
אף אחד בפלוגה שלי לא סובל משפשפות כמוני, אז אני לא סובל "כמו כולם", אלא קצת יותר מהבחינה הזו. ופשוט לסבול בשקט לא משרת שום מטרה, כי זה מפריע לי לבצע את התפקיד שלי כראוי.

אחי זה היה בצחוק.
חוץ מהטייץ שעל זה באמת תוותר.
יש משחות טובות

למה אנשים ממליצים לי על תחתונים? לא רשמתי שאין צורך להמליץ לי על תחתונים? אני מנסה להבין את הראש שלכם שקורא משפט כמו "ולפני שתתחילו להמליץ לי על תחתונים אחרים, אין צורך" ועושה את ההפך הגמור, או שאתם בכלל לא קוראים את תוכן הפוסט, פשוט רואים את הכותרת חושבים לעצכם "פחחח, זה כל כך ברור מה הוא צריך" וישר מגיבים כמו חכמולוגים.

וללכת קומנדו, לא רק שזה מגעיל רצח ללכת ככה למרחקים ארוכים, זה גם לא באמת עוזר ויכול לגרום לשפשפות באיזור קצת יותר רגיש מהירך והמפשעה.

כי אתה קונה תחתונים בארץ למה אתה מצפה
אתה צריך תחתון נצמד שמנדף זיעה, שהמקום יהיה יבש ושהבד שלו שיתפשף בעצמו ולא העור שלך

• פותח/ת השרשור
למה, נראה לך שבארץ אין תחתונים כאלה? יש, הם הדבר הראשון שניסיתי והם לא פעלו.

של איזה חברה ?
קנית מידה שמתאימה לך ?

• פותח/ת השרשור
כן, למה שאני אקנה תחתון שלא מתאים לי? ולא זוכר של איזו חברה, זה היה לפני איזה שנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית