הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר התחילה ההרשמה לאליפות NAC 2012

• פותח/ת השרשור KALINA
  • פורסם בתאריך
כמה זמן ניתן

כמה זמן מקבל כל מתמודד להצגת הרוטינה במקצה האישי וכו'... ??

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
60 עד 90 שניות. במקרים מסויימים ניתן לקבל הערכה.

389725_3434294132625_1128583791_33404201_1362406053_n.jpg

בבקשה תדביקו את התמונה לפוסט הראשון
נשאר חודש וחצי חברים תתכוננו חזק הולך להיות תחרות ברמה גבוהה

השמועות מספרות גם על מופע ג'גלינג בקטלבלס באמצע התחרות יאללה הפעם אני בא לראות סוף סוף תחרות במרכז ולא בסוף העולם

• פותח/ת השרשור
החלה מכירת כרטיסים לארוע של השנה -אליפות הארץ NAC 2012 ,מחיר כרטיס VIP 100 ש"ח,שאר הכרטיסים 75 ש"ח. להזכירכם- כל ההכנסות מהארוע הם לטובת הספורטאים המיתחרים והפקת ארוע בלתי נשכח!
לרכישה מוקדמת של מקומות הכי טובים 0546219322

החלה מכירת כרטיסים לארוע של השנה -אליפות הארץ NAC 2012 ,מחיר כרטיס VIP 100 ש"ח,שאר הכרטיסים 75 ש"ח. להזכירכם- כל ההכנסות מהארוע הם לטובת הספורטאים המיתחרים והפקת ארוע בלתי נשכח!
לרכישה מוקדמת של מקומות הכי טובים 0546219322

איך אפשר לקנות את המוקדמות ?

• פותח/ת השרשור
להתקשר לפלאפון שפורסם מטרה הזאת 😉

אתם צריכים לעשות סוג של Preview, לא רק לפרסם פרטים על התחרות ואיזה קטגוריות יהיו שם.
קצת מידע על המשתתפים בכל הקטגוריות, היסטוריה של תחרויות קודמות, פייבוריטים וכו'.

גם מעניין וגם יתן קצת רקע למי שלא בקיא בתחום, ואולי יקדם עוד את הענף בארץ... לא מעניין אף אחד תחרות אם הוא לא מכיר אפילו את המשתתפים. 😉

• פותח/ת השרשור
אני מודה לך על העזרה

• פותח/ת השרשור
אפשר לקבל קישור להרשמה?
נרשמים פה
054-621-93-22
שיהיה בהצלחה!
היום צריך ביצים בישביל לעלות ב NAC,נראה שרמה באגודים המקבילים ירדה משמעותית ושם יותר קל לזכות.

סופסוף בעיר שלי! אני אגיע 😃

יאללה כולם הולכים להיות שם בא לי סוף סוף לפגוש כמה מאנשי הפורום 😃

• פותח/ת השרשור
מניסיון- רק 2-3 ניגשים,כל השאר מיתחבים

Back
למעלה תחתית