איפה קונים טייפ ספורטאים?

nadavr1234

משתמש קבוע
1,376
19
נק' מוניטין:
1,561
1,376
19
אני לא מתכוון לקינזיו טייפ. אני מתכוון לטייפ שמקבע תנועת מפרקים ומגביל טווח תנועה ששמים על PRE TAPE.
אני מתכנן לקנות כמה רולים של זה ושל PRE TAPE בארץ בצפון והייתי שמח לדעת אם מישהו יודע שיש או ראה באיזשהי חנות באיזור חיפה.

PRE TAPE:

http://www.edgarcosmetics.com/tienda/images/pre-tape.jpg

TAPE:
Athletic-Tape-300x225.jpg

אל תקנה בארץ שום ציוד כזה. זה לא שווה את הכסף. תזמין מEBAY.

• פותח/ת השרשור
אל תקנה בארץ שום ציוד כזה. זה לא שווה את הכסף. תזמין מEBAY.
http://www.ebay.com/itm/Mueller-Spo...ultDomain_0&hash=item20bf8b92de#ht_1809wt_980
זה נראה לך בסדר?
המליצו לי על MUELLER

פוטבול.
נדב איך היה המשחק? יש לקבוצה טייפ, למה אתה צריך לקנות?

אני רוצה שיהיה לי תמיד טייפ עלי,באימונים לאצבע בעייתית ובמשחקים לקרסול בעייתי. כמעט נתקענו בלי 🤡
היה משחק טוב יכל להיגמר אחרת. לצערי הפסדנו 30-20 לקריית אונו וולבס.
יש מצב אני בא בשבת לעזור בצ'יינס נראה אותך שם!

כמו שאתה יודע טוב קשה למצוא ציוד מהסוג הזה בארץ, ואם כבר מוצאים אז יש סיכוי טוב שהוא לא באיכות משהו.
אם אתה כבר משקיע עדיף שתזמין מחו"ל.
דבר עם אורי הוא 100% ייתן לך מקום טוב...

חבל הייתי בא למשחק אם הייתי יודע לפני, הוא היה בקרית אונו לא? זה כמה דקות מהבית שלי.

• פותח/ת השרשור
כמו שאתה יודע טוב קשה למצוא ציוד מהסוג הזה בארץ, ואם כבר מוצאים אז יש סיכוי טוב שהוא לא באיכות משהו.
אם אתה כבר משקיע עדיף שתזמין מחו"ל.
דבר עם אורי הוא 100% ייתן לך מקום טוב...

ג'ייסון אמר לי להזמין MUELLER, זה מה שהוא חבש לי.
ראיתי את זה גם אצל הפיזיותרפיסט שלי. אני אחפש את הייבואן בארץ או יקנה מחו'ל ובינתיים אני קונה מחו'ל בגלל מחיר כנראה.
אני פשוט לא יודע כמה זה עולה בארץ וכמה בחו'ל לכן אני שואל פה על הלינק שהבאתי מאיביי.

חבל הייתי בא למשחק אם הייתי יודע לפני, הוא היה בקרית אונו לא? זה כמה דקות מהבית שלי.

עכשיו אני יודע שאתה גר באיזור 😃
אם תרצה,עוד שבועיים יש משחק בכפר סבא ושבוע לאחר מכן ברעננה, אתה מוזמן.

יש מצב שאני אגיע לרעננה כי חבר מהקבוצה מאמן אותם. נראה איך ייסתדר לי. בכל מקרה שנה הבאה אני אשתדל להיות קשור לאחת הקבוצות תיכון כדי לעזור ולקדם.

• פותח/ת השרשור
נשמח לראות אותךץ
לגבי העזרה לאחת מקבוצות התיכונים, אני חושב שזו יוזמה מעולה שיכולה להועיל ולקדם את הספורט הזה בארץ, שיהיה בהצלחה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית