הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קנייה מחפש חגורת מתח

DMDaniel

משתמש משקיע
2,433
95
נק' מוניטין:
15,608
2,433
95
מוכן לשלם עד 160 שקל. אני נמצא בב"ש או באיזור רמה"ש-הרצליה בסופ"שים, אז שני האיזורים עובדים בשבילי.

יש לך חגורה רגילה של אימונים?

• פותח/ת השרשור
כן, וזה מאוד לא נוח לנסות לאלתר איתה חגורה למתח.

האמת היא שעד לפני חצי שנה בערך הייתי עושה קבוע מתח עם משקל וזה היה מאוד מאוד נוח.
מישהו הביא למכון מן ברזל קשיח בצורת S שהשפיץ של החלק העליון יותר מעוגל שאותו אתה שם בחגורה ועוד חלק שהוא יותר ישר שבו שמים את המשקל, אני לא מוצא כרגע תמונה של משהו כזה אם אני ימצא אני יעלה לפה.
זה היה מאוד מאוד נוח גם כששמתי 20ק"ג. אבל אם הבנת למה אני מתכוון אז אני לא חושב שזה בעיה להשיג משהו כזה ויעלה הרבה יותר זול מחגורה זה בטוח.

---------- התגובה התווספה ב 20:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:09 ----------

מצאתי- משהו כזה רק פחות מעוגל מהצורה של הS: http://translate.googleusercontent....t.html&usg=ALkJrhg6UCBjuyHww_rfPZWsjAH-xTELdA

יש לי משו שבניתי עם צינורות מזגנים ושרשרת. מחזיק בכיף גם 60 קילו ולא כואב, נסגר בשניה. אני איתה בערך כמה חודשים וכלום לא נהרס.

אם אתה מעוניין תשלח הודעה פרטית (אני מרמת השרון)

Back
למעלה תחתית