הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עוד פוסט על קניית אוזניות...

• פותח/ת השרשור 5HT
  • פורסם בתאריך

5HT

משתמש פעיל
434
3
נק' מוניטין:
648
434
3
קודם כל אני אחסוך הודעה למי שבטח קרא את הכותרת ורצה לכתוב לי שאני אריץ חיפוש כי חרשו פה את הנושא - אז עברתי על הכל , תודה 😃

אני מחפש אוזניות in-ear אבל חובה שיהיו עם מיקרופון ולחצנים לשליטה בווליום/שיחה של האייפון. תקציב בסביבות ה100-120 דולר (מזמין מאיביי או אמאזון). אשמח להמלצות על דגמים ספציפיים ולא סתם שמות של חברות...

תודה.

• פותח/ת השרשור
האוזניות של האייפון טובות לא??

כבר החלפתי איזה 4 זוגות (כולן מקוריות). איכות ההרכבה שלהן על הפנים והן נהרסות לי מאוד מהר. חוצמזה הן לא מבודדות רעש כמו שצריך והעוצמה שלהן חלשה ביחס לאוזניות אחרות שניסיתי.

אחרי שמושון קנה לי את ה-klipsch A5i במתנה (😍) אני יכול לומר שאם אתה רוצה אוזניות טובות עם מיקרופון, לך על ה-klipsch A4i, הן עובדות מצוין עם אייפון ויותר טובות מה-a5i בזה שהשלט שלהם לא ענק. מבחינת איכות אחלה אוזניות, באמת שאחרי שמתרגלים אליהן אי אפשר לשים את הדגמים הפשוטים יותר על האוזן בלי לומר לעצמך wtf

קניתי לא מזמן אוזניות מאמזון ב60 דולר, מאוד מרוצה
brainwavz m2
יש עליהם הרבה מאוד ביקורות טובות, הם זולות בזכות זה שהם לא מותג ענק

סליחה שאני מתערב אבל אם אני קונה מאיביי אוזניות KLIPSCH חדשות באריזה פתוחה אני צריך לחשוד שהן מזוייפות או מחודשות?
התגובות של הלקוחות של המוכר הספציפי שמצאתי מעולות (אלה שקנו את האוזניות הנ"ל)
אבל המחיר השערורייתי פשוט נראה לי לא במקום.
40 דולר+8 דולר משלוח ועוד עם אחריות לשנה.

http://www.ebay.com/itm/Klipsch-S4-White-Earphones-New-Open-Box-Original-Products-USA-Seller-/270916460161?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item3f13e11e81#ht_1313wt_1185

נראה הגיוני?

נערך לאחרונה:
זה עולה בערך 80 דולר ריטייל. תשאל אותו מאיפה המחיר.

Klipsch S4i
יש מלא זיופים ב EBAY והן אמורות לעלות באזור ה 60-80 דולר.

חברי,יש שאלת קיטבג- יש חשיבות לנגן? (עד עכשיו השתמשתי באי-פוד שפל)

מצטרף להמלצות לגבי ה- klipsch s4i , תחפש גם את הדגם בלבן , ממש יפה -
http://www.klipsch.com/image-s4i-white-in-ear-headset

יש חשיבות לנגן, לכל נגן יש מעבד סאונד דיגיטלי משלו ולנגנים האיכותיים יותר יש מעבדים טובים יותר.
ניתן להשוות את האוזניות והנגן לרמקולים ומגבר - מגבר איכותי יותר=סאונד איכותי יותר.
במקרה שלך אתה יכול להיות רגוע, סביר להניח שצוואר הבקבוק ב"מערכת" שלך הוא האוזניות כי האי-פוד הוא סביר+.

יש למישהו המלצה על אוזניות עד 150 שקל ככה לשמוע בחדר כושר ובדרך לבית ספר?
היו לי CX300II אבל הן התקלקלו ואני חושב לקנות יותר טובות(למרות שהיו מעולות).
תודה

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם על ההמלצות! מה ההבדלים בין הs4i לs5i חוץ מהגודל של המתג? אני דווקא מעדיף לחצנים גדולים יותר...

יש למישהו המלצה על אוזניות עד 150 שקל ככה לשמוע בחדר כושר ובדרך לבית ספר?
היו לי CX300II אבל הן התקלקלו ואני חושב לקנות יותר טובות(למרות שהיו מעולות).
תודה

אם יש לך יכולת להביא דרך איביי - SoundMagic PL30. סך הכל מאה שקל.

תודה רבה לכולם על ההמלצות! מה ההבדלים בין הs4i לs5i חוץ מהגודל של המתג? אני דווקא מעדיף לחצנים גדולים יותר...
אין הבדל מבחינת האוזניות. אבל הלחצנים ממש גדולים (ממש). הם עשו את זה בשביל אנשים עם כפפות, לרוץ עם זה לא ממש נוח (אלא אם אתה מחבר את זה עם קליפס לחולצה).

חשיבות הנגן היא בערך כמו חשיבות האוזניות
כאחד שיש לו אייפוד כרגע, האיכות של האייפודים קקה בלבן
היה לי iAudio קטן 4 ג'יגה שקניתי ב 400 שקל שהיה פי 10 יותר איכותי מבחינת הסאונד מהכל האייפודים למיניהם.
אם אתה רוצה איכות אל תחשוב על אייפוד...סתם מותג מסחרי שבהתחלה יש "i"
אני משתמש כרגע באוזניות של AKG K328 אינאיר, אחלה אוזניות עם רמקול וכפתורי שליטה
הן עולות 250 בבאג ואני מאד מרוצה

שלחתי למוכר באיביי על הKLIPSCH את ההודעה הזו(מתורגם):

שלום, ברצוני לדעת למה המחיר כלכך נמוך בהתחשב בכך שהRETAIL שלו הוא 80$.
אני יודע שהאוזניות הן במצב חדש בקופסא פתוחה,אבל לא הגיוני שהקופסא הפתוחה מורידה 50% מערך המוצר.
האם המוצר אותנטי?
איך אני יכול לוודא שהמוצר הוא זה שאתם מכריזים שהוא במחיר מגוחך שכזה?
אשמח לתשובה.

וזאת התשובה שקיבלתי:

Thank you for your interest in our products.

We appreciate and share in your concerns. As mentioned in the listing these are open box items and cannot be resold as new, even though they have never been used. Some may have been removed from the box and reinserted, some have damages to the box. We do not have these on a regular basis as we purchase them as parts of a big lot from the liquidation division of a major USA retailer.

Because of the concerns that people have about this product we offer a 60 days money back guarantee as well as a one-year replacement warranty. All we ask of you is to contact us before leaving feedback to allow us to remedy the situation - fair enough?

Unfortunately small electronics by their nature have a higher defect rate - regardless of the manufacturer. So if a customer receives a product and it is defective or the quality is not quite up to par - the first reaction is "it must be fake". There is no manufacturing process which is perfect - yet.

Please take a few minutes and read through the 50 or so positive feedback left by customers of this product over the last few months.

אני לא יודע מה לעשות ובחרתי להתייעץ פה בפורום.
אולי מישהו יכול לשפוך אור על הפרשה(מכיר את המוכר פה-"YOUR.ONLINE.TRADING").
משה או בעלים של האוזניות אשמח אם תעזרו פה, אני מת לקנות את האוזניות במחיר שכזה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית