הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עוד פוסט על קניית אוזניות...

• פותח/ת השרשור 5HT
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אין הבדל מבחינת האוזניות. אבל הלחצנים ממש גדולים (ממש). הם עשו את זה בשביל אנשים עם כפפות, לרוץ עם זה לא ממש נוח (אלא אם אתה מחבר את זה עם קליפס לחולצה).

בדיוק בגלל העניין עם הכפפות אני רוצה לחצנים גדולים 😃
אני אסתדר עם הריצה, לא כל כך מפריע לי ...

שלחתי למוכר באיביי על הKLIPSCH את ההודעה הזו(מתורגם):

וזאת התשובה שקיבלתי:

אני לא יודע מה לעשות ובחרתי להתייעץ פה בפורום.
אולי מישהו יכול לשפוך אור על הפרשה(מכיר את המוכר פה-"YOUR.ONLINE.TRADING").
משה או בעלים של האוזניות אשמח אם תעזרו פה, אני מת לקנות את האוזניות במחיר שכזה..
הבעיה עם הKLIPSCH שאם לא קונים מ Authorized Retailer הם לא מכבדים את האחריות של השנה, אז סביר להניח שלא תקבל שום אחריות אלא אם הם בעצמם מתחייבים להחליף/לתקן.
לי אחרי חודש נדפקה אחת האוזניות ושלחתי את האוזניות לחנות שקניתי ממנה ושלחו לי חדש כי הם היו Authorized Retailer, אבל לא בטוח שהדבר יעבוד עם מוכרים סינים/מוזרים/EBAY.

הבעיה עם הKLIPSCH שאם לא קונים מ Authorized Retailer הם לא מכבדים את האחריות של השנה, אז סביר להניח שלא תקבל שום אחריות אלא אם הם בעצמם מתחייבים להחליף/לתקן.
לי אחרי חודש נדפקה אחת האוזניות ושלחתי את האוזניות לחנות שקניתי ממנה ושלחו לי חדש כי הם היו Authorized Retailer, אבל לא בטוח שהדבר יעבוד עם מוכרים סינים/מוזרים/EBAY.

זה מה שהם כתבו על האחריות.

We will offer a 365 day warranty on this item. If the item fails within 365 days we will repair or replace the ear buds at no charge. Simply ship them back to us and within 10 days we will repair or replace the set. If we no longer have inventory of this item, we will issue you a refund.

מה אתה אומר?
אגב הלבנות מתלכלכות? זה כמובן אם קנית בצבע הזה.
ולא הבנתי אם הS4 מתאים רק לאייפון או שזה סתם רשום וזה בעצם חיבור 3.5 רגיל.

נערך לאחרונה:
זה מה שהם כתבו על האחריות.

We will offer a 365 day warranty on this item. If the item fails within 365 days we will repair or replace the ear buds at no charge. Simply ship them back to us and within 10 days we will repair or replace the set. If we no longer have inventory of this item, we will issue you a refund.

מה אתה אומר?
אגב הלבנות מתלכלכות? זה כמובן אם קנית בצבע הזה.
ולא הבנתי אם הS4 מתאים רק לאייפון או שזה סתם רשום וזה בעצם חיבור 3.5 רגיל.
נשמע legit אם יש לו פידבק טוב ב EBAY.
הלבנות מתלכלכות אבל לא בקלות, תלוי מה אתה עושה איתן.
ה S4 זה בדיוק כמו ה S4i רק שאין מיקרופון.

חשיבות הנגן היא בערך כמו חשיבות האוזניות
כאחד שיש לו אייפוד כרגע, האיכות של האייפודים קקה בלבן
היה לי iAudio קטן 4 ג'יגה שקניתי ב 400 שקל שהיה פי 10 יותר איכותי מבחינת הסאונד מהכל האייפודים למיניהם.
אם אתה רוצה איכות אל תחשוב על אייפוד...סתם מותג מסחרי שבהתחלה יש "i"
אני משתמש כרגע באוזניות של AKG K328 אינאיר, אחלה אוזניות עם רמקול וכפתורי שליטה
הן עולות 250 בבאג ואני מאד מרוצה

זה מה שיש לי והם פיצוץ!

נשמע legit אם יש לו פידבק טוב ב EBAY.
הלבנות מתלכלכות אבל לא בקלות, תלוי מה אתה עושה איתן.
ה S4 זה בדיוק כמו ה S4i רק שאין מיקרופון.

למוכר יש 4000 פידבקים עם 99.6% אני חושב שאני אלך על זה.

נערך לאחרונה:
מישהו המליץ לי פה על האוזניות האלו SoundMagic PL30 עד 150 שקל..עכשיו באייבי יש הרבה כאלו,אבל כולם מהונג קונג/סין,זה בסדר?

---------- התגובה התווספה 22-02-2012 ב 17:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה 21-02-2012 ב 18:44 ----------

השרשור ירד למטה.מישהו יכול לתת לי קישור ל SoundMagic PL30 ומה עדיף אלו או
CX300II Sennheiser

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית