הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הזמנת סמארטפון מחו"ל

• פותח/ת השרשור kaka
  • פורסם בתאריך

kaka

משתמש פעיל
509
1
נק' מוניטין:
424
509
1
למישהו יש נסיון?
אני רוצה להזמין גלקסי 2,
אם אני אבקש שישלחו לי כgift בלי קבלה מה הסיכוי שזה יגיע בלי לשלם למכס?

עדיף toy. יש סיכוי, בייחוד אם זה לא יעבור שיקוף כי ישלחו לך את זה בדואר רגיל. אבל (וזה אבל גדול), לא יהיה לך ביטוח על התכולה, ואם יתפסו אתה תשלם את מה שצריך + 32 אחוז קנס. והמחיר מחושב לפי הקטלוגים שלהם, לא לפי מה שקנית.
כמה תחסוך כבר אם ישלחו לך את זה מחו"ל? 200 שקל?

• פותח/ת השרשור
בארץ גלקסי 2 2700 ש"ח
באיביי 500$ חדש לגמרי

לא שווה את ההפרש לדעתך?

אם כבר לקנות, אז גלקסי נקסוס.

לא, לגלקסי S2 יש מאיץ גרפי הרבה יותר חזק מלנקסוס
הגלקסי יותר טוב מהנקסוס כמעט בכל דבר חוץ מרזלוציית מסך

בכל מקרה לפותח הנושא איפה מצאת גלקסי 2 ב500$?
הגרסה שאתה צריך לחפש היא
samsung galaxy s ii i9100

ולא
samsung galaxy s ii i777 ולא AT&T כי זה לא הגלקסי שיש בארץ ואין לו את כפתור ה"בית"

המחיר לפי מה שאני זוכר הוא 600$ בערך.

למישהו יש נסיון?
אני רוצה להזמין גלקסי 2,
אם אני אבקש שישלחו לי כgift בלי קבלה מה הסיכוי שזה יגיע בלי לשלם למכס?

הזמנתי שלושה סמארטפונים (אחד ב2010, שניים ב2011), אני יכול לומר לך לגבי המכס בחיפה (שקמונה) שהסיכוי שזה יעבור עם סימון Gift שואף לאפס ותאלץ להוסיף 33% למחיר הכולל של החבילה.

עדיף toy. יש סיכוי, בייחוד אם זה לא יעבור שיקוף כי ישלחו לך את זה בדואר רגיל. אבל (וזה אבל גדול), לא יהיה לך ביטוח על התכולה, ואם יתפסו אתה תשלם את מה שצריך + 32 אחוז קנס. והמחיר מחושב לפי הקטלוגים שלהם, לא לפי מה שקנית.
כמה תחסוך כבר אם ישלחו לך את זה מחו"ל? 200 שקל?

רק הערה קטנה - המחיר מחושב לפי הinvoice שאתה מביא להם, לא לפי המחיר הקטלוגי. הם משווים את המחיר ששילמת למחיר שמופיע להם במחשב בשביל לראות שהם דומים אבל בכל זאת - הם לוקחים לפי המחיר ששילמת בפועל.

ואם אתה מחליט ליקנות מארצות הברית אל תיקנה את הS 2 הישן יצא חדש לפני כמה חודשים Samsung Galaxy S II Skyrocket וגם הוא אמור לעלות בערך 500$ בלי קונטראקט

רק אני שמתי לב שבזאפ הגלקסי עלה לפני חודשיים 2300 והיום הוא עולה 2800? מה זה הקטע הזה?

בגלל החשיפה הגדולה לאנדרואיד בארץ, לפני חמישה חודשים הוא עלה 2300-2400 אני בדיוק קניתי אחד
ואז זה הגיע למצב שכמעט באף חנות אין גלקסי 2 במלאי...ואז כל הרודפי בצע הבינו שאם מכשיר בלאי כמו אייפון 4 נמכר ב3000 ומכשיר קצת פחות בלאי 4S נמכר ב3800 אפשר למכור את הגלקסי 2 במכיר יותר גבוה

בגלל החשיפה הגדולה לאנדרואיד בארץ, לפני חמישה חודשים הוא עלה 2300-2400 אני בדיוק קניתי אחד
ואז זה הגיע למצב שכמעט באף חנות אין גלקסי 2 במלאי...ואז כל הרודפי בצע הבינו שאם מכשיר בלאי כמו אייפון 4 נמכר ב3000 ומכשיר קצת פחות בלאי 4S נמכר ב3800 אפשר למכור את הגלקסי 2 במכיר יותר גבוה

כי גם כשדופקים אותם הם ממשיכים וממשיכים לקנות.. צרכנים חכמים ממש.

זה הכל בגלל החברות הסלולריות, מכשירים כמו Galaxy Note שזה המכשיר הכי חזק היום עם המסך הכי גדול ואיכותי שיש
אפשר להשיג היום ב2900 ש"ח כי הוא לא משווק בחברות הסלולריות...
כל מכשיר שנכנס לשיווק אצל החברות הסלולריות מזנק ישר במחיר...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית