הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אתם אומרים על מה שרשום בתמונה ?

מריחואנה ממש לא קל לגדל, אתה לא שם את זה בחצר שלך ומשקה מים, זה הרבה מעבר לזה.

זאת לא הנקדה עכשיו. שוב זה עניין יחסי.
לקאנביס היו המון שימושים שיכולים לשמש אתנו גם היום, ועישון לא קשור לזה בכלל. אם אפשר לייצר בעזרתו דברים שהם עמידים יותר, דורשים פחות עיבוד, ממוחזרים יותר בקלות, אז מישהו יתחיל להפסיד כסף. אני מאמין שיש פה עוד אינטרסים חוץ מהאינטרס הבריאותי.

מאיפה הבאת את זה?
פגיעה בזיכרון ותפקוד מיני, כמו כן עוד פרמטרים רבים אחרים מורגשים כבר בטווח הקצר וזה מוכח. שינוי של ההרכב של המוח נראה בחיות, בעיקר קופים ועכברים. מחקרים על בני אדם במשך שנה אחת בלבד לא הראו משהו מיוחד - אבל שוב זו רק שנה אחת. האם לקחת את הסיכון שזה הורג או לא ניורונים כאשר משתמשים במריחואנה למשך זמן ממושך הרבה יותר? לא חושב שכדאי.
http://medicalmarijuana.procon.org/view.answers.php?questionID=000235

שוב זה תלוי מינון וזמן צריכה, סביר להניח שאם תעשן בכמויות גדולות - אתה תגרום נזק כזה או אחר וסביר להניח שיהיה בלתי הפיך.

זאת לא הנקדה עכשיו. שוב זה עניין יחסי.
לקאנביס היו המון שימושים שיכולים לשמש אתנו גם היום, ועישון לא קשור לזה בכלל. אם אפשר לייצר בעזרתו דברים שהם עמידים יותר, דורשים פחות עיבוד, ממוחזרים יותר בקלות, אז מישהו יתחיל להפסיד כסף. אני מאמין שיש פה עוד אינטרסים חוץ מהאינטרס הבריאותי.

זו כן הנקודה, אתה אמרת שזה קל לגידול משמע חומר גלם זול מה שבדיוק ההפך נכון. אלכוהול וסיגריות זה חומר גלם הרבה יותר זול ממריחואנה. כנ"ל פלסטיק, כותנה וכל התחליפים הגאוניים שרשומים בתמונה למעלה.
מריחואנה באיכות גבוהה נדרש לגדל במקום סגור, סוג של חממה מיוחדת עם אור בעצימות הנכונה (ובזווית הנכונה). נדרש לספק לצמחים טמפרטורה אידאלית של X מעלות (אני לא התעמקתי בזה) ולרוב מביאים אנשים מקצועיים שמגדלים את זה.
יש לי שכן שמגדל מריחואנה לרופאים, הוא גם חולה סרטן הערמונית ומשתמש בזה בעצמו כדי להפיג את הכאבים. נכנסתי לסוג של חממה הזו שלו וראיתי כמה זה מורכב. הציוד לגידול עלה לו המון כסף והוא משלם למגדל איזה 1000 דולר בשבוע [ויש לו שם מלאי יחסית קטן לעומת תפוצה מטורפת כמו שאתה מדבר עליה].

כל מה שרשום לגבי סיגריות תקף גם לעישון גרס.

למה? אין הבדל בין מריחואנה ל"נסורת עם סוכר" שיש בסיגריה?

1. כי ה"המשכיות" (כלומר, השלב הבא - הדבר הבא אליו אתה "נגרר", אם בכלל) של הסם הזה היא סמים קשים. בניגוד לאלכוהול.
זה מוכח?

מריחואנה ממש לא קל לגדל, אתה לא שם את זה בחצר שלך ומשקה מים, זה הרבה מעבר לזה.

לגדל מריחואנה בתוך אוהל בבית זה קל מאוד. נכון שצריך לדאוג לתנאים נוקשים יותר מגידול נענע לדוגמה אבל זה עדיין פשוט ביותר.

---------- התגובה התווספה ב 21:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:32 ----------

מריחואנה באיכות גבוהה נדרש לגדל במקום סגור, סוג של חממה מיוחדת עם אור בעצימות הנכונה (ובזווית הנכונה). נדרש לספק לצמחים טמפרטורה אידאלית של X מעלות (אני לא התעמקתי בזה) ולרוב מביאים אנשים מקצועיים שמגדלים את זה.
יש לי שכן שמגדל מריחואנה לרופאים, הוא גם חולה סרטן הערמונית ומשתמש בזה בעצמו כדי להפיג את הכאבים. נכנסתי לסוג של חממה הזו שלו וראיתי כמה זה מורכב. הציוד לגידול עלה לו המון כסף והוא משלם למגדל איזה 1000 דולר בשבוע [ויש לו שם מלאי יחסית קטן לעומת תפוצה מטורפת כמו שאתה מדבר עליה].

זה ממש לא מורכב, וציוד לא עולה על כמה אלפי שקלים בשביל לקבל כמות עצומה לשימוש עצמי

פגיעה בזיכרון ותפקוד מיני, כמו כן עוד פרמטרים רבים אחרים מורגשים כבר בטווח הקצר וזה מוכח. שינוי של ההרכב של המוח נראה בחיות, בעיקר קופים ועכברים. מחקרים על בני אדם במשך שנה אחת בלבד לא הראו משהו מיוחד - אבל שוב זו רק שנה אחת. האם לקחת את הסיכון שזה הורג או לא ניורונים כאשר משתמשים במריחואנה למשך זמן ממושך הרבה יותר? לא חושב שכדאי.
http://medicalmarijuana.procon.org/view.answers.php?questionID=000235

שוב זה תלוי מינון וזמן צריכה, סביר להניח שאם תעשן בכמויות גדולות - אתה תגרום נזק כזה או אחר וסביר להניח שיהיה בלתי הפיך.
זאת הנחה מפגרת שלא מבוססת על שום דבר מעבר לדעות קדומות.
שוקולד יכול להרוג כלבים ולנו הוא לא מזיק.
אני יכול באותו אופן לטעון שיש רצפטורים לקנבינואידים. אז מה, הם סתם נמצאים בגוף? אנחנו מיועדים לצרוך קנאביס!
וגדילה של נוירונים אפשרית. עיין ערך נוירומה.

ומספיק להסתכל על המפרסמים ועל איפה פירסמו כדי להבין שהטבלה שם נוטה לכיוון ה"לא".

מצטער לאכזב אתכם, אבל קנאביס מאוד קל לגדל. זה בהגדרה שלו צמח שוטה.
כל הזין אם ינתרו לי את ה-IP או משהו אבל אני מכיר לא מעט חברים שמגדלים קנאביס בבית. קנו זרעים באינטרנט ויש להם אחלה צמחייה לשימוש עצמי.

• פותח/ת השרשור
זו כן הנקודה, אתה אמרת שזה קל לגידול משמע חומר גלם זול מה שבדיוק ההפך נכון. אלכוהול וסיגריות זה חומר גלם הרבה יותר זול ממריחואנה. כנ"ל פלסטיק, כותנה וכל התחליפים הגאוניים שרשומים בתמונה למעלה.

אתה אולי מדבר על גידול היידרופוני (HYDRO) שזה גידול על מים ודורש ציוד יקר .. אבל ככה לגדל מריחואנה לכיף זה לא בעיה ביכלל בקושי יעלה לך כסף אבל גם לא חזקה מספיק ;maeq

גראס יכול לעורר פסיכוזה? זה לא מספיק כדי להיות לא חוקי?

• פותח/ת השרשור
כן אתה מנותק מהמציאות בוא נגיד ככה לפרק זמן לא ארוך בוא נגיד שלא אכפת לך מכלום

כן אתה מנותק מהמציאות בוא נגיד ככה לפרק זמן לא ארוך בוא נגיד שלא אכפת לך מכלום

בוא נגיד שתפסיק לדבר שטויות

---------- התגובה התווספה ב 04:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 04:39 ----------

כן, כי הוצאה של דברים כאלה מחוץ לחוק תמיד עוזרת להקטין את הצריכה שלהם ;maeq

ואם זה כן עוזר, אז זה בסדר?

אפשר להגיד את זה על כל חוק \ רעיון לחוק.
השאלה עד כמה רחוק אתה לוקח את זה.
בהנחה שאתה לא בעד אנארכיה, מתישהו תצטרך "להתפשר" על התערבות כזו או אחרת בחייהם של אחרים.

אי אפשר להגיד את זה על כל חוק. חוק יכול להיות מופעל אך ורק כדי לשמור על האינדיבידואל ועל רכושו.

למה זה מפריע לך אם מישהו מעשן מריחואנה או שותה 4 ליטר חלב בפרטיות של הבית שלו, כל עוד הוא לא פוגע באף אחד אחר?

קל לגדל את הקנאביס זה דבר אחד, עוד יותר קל לגדל HEMP שזה למטרות לא עישוניות אחרות זה 2.
תיאוריית ההמשכיות\סם מדרגה זה תקף על כל סוג של התמכרות וסם כמובן (כאשר אתה מתקשה לספק את הצורך) ועוד יותר כאשר הוא לא חוקי (אם אני כבר פושע...)
אפשר להפתר מנזקי העישון שלו על ידי אידוי (vaporizers) או אכילה\לעיסה ולעומת, יש לו השפעה מקלה על הסימפונות.

ובקשר לאם זה כלכלי...זה מאוד תלוי למי.
עדיין לא יודעים לבודד את הצמח לתרופה אפקטיבית כמו ההרכב הטבעי שלה ולכן אין כל דרך לרשום פטנט ולמכור להמונים ובנוסף, זה יכול לבוא על חשבון תרופות שכבר נמצאות בשימוש.

ככל שעובר הזמן זה רק נהיה עוד אחת מאותם קונספירציות שבעוד כמה (מאות) שנים יסתכלו אחורה ויגחכו על הדור הפרימיטיבי הזה.

גם ריטלין. ומריטלין יותר קל לקבל OD. וריטלין כביכול יכול לגרום יותר להתמכרות.
אבל זה לא מונע ממנו להיות נגיש לכל אחד שרק רוצה. ריטלין=קוקאין, זה בסדר, אבל קנאביס לא?
חוץ מזה שקנאביס זה טבעי!!!111

גם סיגריה גורמת עיקרית לסרטן ריאות, ואלכוהול יכול לפגוע בצורה דרסטית בכבד..אז?

לדעתי הסיבה היחידה שזה לא חוקי היא שלא יהיה לכל עשירי העולם שמחזיקים חצי מהחברות במדינה והממשלות רווח גדול מהמריחואנה כי בקלות כל אחד יכול לגדל בבית עציץ נחמד לשימוש עצמי, כך בעצם הרבה מעשני סיגריות יעברו לעישון מריחואנה ככה שזה בנוסף פוגע ברווחים שלהם.
רק בגלל זה לדעתי זה לא חוקי וכל שאר השטויות הרפאיות זה סתם תירוצים...
יש מספיק מוצרים שגורמים נזק גדול יותר מעישון מריחואנה והם חוקיים.

בנוסף זה נראה לי מוזר לאסור לגדל ולעשות שימוש במשהו שגדל בטבע, גם אם נגרמים ממנו נזקים כלשהם לחלק מהאנשים.
כמו עכשיו יגידו שאסור לגדל כלבים כי יש סיכוי שהוא ירצח אותך או יפגע בך. ויש מקרים שאנשים נפגעו על ידי הכלבים שלהם.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ובקשר לאם זה כלכלי...זה מאוד תלוי למי.
עדיין לא יודעים לבודד את הצמח לתרופה אפקטיבית כמו ההרכב הטבעי שלה ולכן אין כל דרך לרשום פטנט ולמכור להמונים ובנוסף, זה יכול לבוא על חשבון תרופות שכבר נמצאות בשימוש.

זה חלק מהסיבות שזה לא חוקי גם ביגלל תעשיות התרופות כמו טבע

אני באמת שואל, מה הסיכוי לקבל פסיכוזה מקנאביס? זה יכול להגרם מיידית?

כשהאינטרסים של חברות התרופות יהיו לאשר את המריחואנה מבחינה חוקית, אל תדאגו הם יעסיקו לוביסטים שיעזרו להם בזה. בינתיים כנראה עדיין בעייתי לייצר אותה בכמויות גדולות וגם בטח אין מספיק מחקרים עליה. לכן החברות הגדולות לא ירצו לאשר אותה מבחינה חוקית כי זה לא יתן להם רווח כלכלי מספיק כנראה. כשיצליחו - אני בטוח שידברו על זה הרבה בתשקורת ובכנסת שלנו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית