הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אתם אומרים על מה שרשום בתמונה ?

שמע סיכמת את זה יפה.
אין לך פשוט מושג קלוש על מריחואנה ועדיין אתה מרשה לעצמך לצאת בהצהרות ועובדות
כן זה תמיד נחמד לקרוא (ולהבין) שורה אחת מתגובה שלמה.
איך אני אוהב שאנשים עוברים לתגובה עלי ולא על תוכן הדברים. תמיד טוב לדעת שאין להם באמת טיעון נגד כלשהו.

איש יהיה תלוי במריחואנה לא יותר ממה שהוא יהיה תלוי בשוקו.

החומר לא מכיל חומרים כמו ניקוטין והגוף לא מפתח תלות בזה, זה פשוט משהו שמי שמעשן אותו מאוד אוהב אותו ופשוט בא לו לעשן ולקרוא לכל אחד שמעשן מריחואנה סטלן עצלן זה לא נכון ומצטער, אידיוטי.
לכן לא עשיתי את זה.
קראת את התגובה שלי, או שסתם הגבת באקראיות?

בבקשה ממך אל תנסה לתפוס אותי בניסוח בגלל שאין לך תגובה, גם לומר שחלק ממי שמעשן מריחואנה יהפוך לכזה זה מפגר כי אפשר לומר את זה על כל אוכלוסייה וקבוצה לא משנה מה הם עושים ולמה, שכן אתה גם ציינת שאחוז גדול מהם הוא כזה בלי שום מושג על זה ואני מנחש שאתה מתבסס על הסטריאוטייפ התיקשורתי.

האם תוכל לענות לי לעניין בלי הדגשת משפטים וניתוח לשוני?

כן זה תמיד נחמד לקרוא (ולהבין) שורה אחת מתגובה שלמה.
איך אני אוהב שאנשים עוברים לתגובה עלי ולא על תוכן הדברים. תמיד טוב לדעת שאין להם באמת טיעון נגד כלשהו.

לכן לא עשיתי את זה.
קראת את התגובה שלי, או שסתם הגבת באקראיות?

להגיב לך זה בזבוז זמן. אתה פולט רסס של סטריאוטיפים והנחות שמבוססות על כלום חוץ מהתחושות שלך
תאר לך שכל אחד היה בא ופולט שטויות שלא מבוססות על כלום חוץ מהתחושות שלו. בעצם עזוב לתאר, לך לFXP (פורום של ילדים בני 10-20)

בבקשה ממך אל תנסה לתפוס אותי בניסוח בגלל שאין לך תגובה, גם לומר שחלק ממי שמעשן מריחואנה יהפוך לכזה זה מפגר כי אפשר לומר את זה על כל אוכלוסייה וקבוצה לא משנה מה הם עושים ולמה, שכן אתה גם ציינת שאחוז גדול מהם הוא כזה בלי שום מושג על זה ואני מנחש שאתה מתבסס על הסטריאוטייפ התיקשורתי.

האם תוכל לענות לי לעניין בלי הדגשת משפטים וניתוח לשוני?
איך אתה רוצה שאענה לך?
אני מקבל את הטענה שחלק מהמעשנים יהיו פחות תפוקתיים (מבחינה כלכלית) עקב שימוש במריחואנה.
אתה לא מקבל אותה.
כל הכבוד לי, וכל הכבוד לך.
איזו תגובה גאונית אתה רוצה שאני אביא לך פה בדיוק?

להגיב לך זה בזבוז זמן. אתה פולט רסס של סטריאוטיפים והנחות שמבוססות על כלום חוץ מהתחושות שלך
תאר לך שכל אחד היה בא ופולט שטויות שלא מבוססות על כלום חוץ מהתחושות שלו. בעצם עזוב לתאר, לך לFXP (פורום של ילדים בני 10-20)
איזה כיף. ניסחת את זה במקומי. זה מה שרציתי להגיד לך.
תודה על כך ששוב לא הגבת לדבריי אלא עליי, כך שאני פטור מתגובה עניינית, וכמובן תודה על חיסכון המחשבה על בחירת המילים.
😣

נערך לאחרונה:
איך אתה רוצה שאענה לך?
אני מקבל את הטענה שחלק מהמעשנים יהיו פחות תפוקתיים (מבחינה כלכלית) עקב שימוש במריחואנה.
אתה לא מקבל אותה.
כל הכבוד לי, וכל הכבוד לך.
איזו תגובה גאונית אתה רוצה שאני אביא לך פה בדיוק?

אני מבין שאתה מקדש תפוקה כלכלית על חשבון חופש אישי ואושר? ולא מספיק שאתה עושה את זה, אתה גם מוכן לכפות על כולם את זה? או שאני טועה?

האמת אני לא רוצה שום תגובה, אני מעדיף שאל תגיב אם אתה מתכונן לפלוט שטויות וטענות.

זה לא חוכמה לטעון דברים ואז לומר אחר כך "אה רגע זאת דעתי ולא עובדה" במיוחד שאלו טענות חסרות ביסוס ושטוטיות.

האמת אני לא רוצה שום תגובה, אני מעדיף שאל תגיב אם אתה מתכונן לפלוט שטויות וטענות.

זה לא חוכמה לטעון דברים ואז לומר אחר כך "אה רגע זאת דעתי ולא עובדה" במיוחד שאלו טענות חסרות ביסוס ושטוטיות.
בגלל זה לא עשיתי את זה.
שוב, קראת את מה שכתבתי או שסתם הגבת באקראיות?
זה נראה קצת כמו שידור חוזר של מעגל התגובות הקודם שלנו.

אחזור על עצמי:
זו אחת מהטענות האמריקאיות לכך שאסור שם מריחואנה (אני לא בטוח שהיא רשמית נטענה ע"י הממשלה, אם תרצה אני משער שאוכל לבדוק את זה בעזרת חברינו גוגל, אבל זה פחות משנה - זו אחד האינטרסים העיקריים לאיסור המריחואנה שם).
אני מקבל אותה.
אתה כנראה שלא.
עכשיו, מה פה לא ברור, ואיפה אמרתי שזו עובדה מחקרית שנקבעה כשחור על גבי לבן?

אני מבין שאתה מקדש תפוקה כלכלית על חשבון חופש אישי ואושר? ולא מספיק שאתה עושה את זה, אתה גם מוכן לכפות על כולם את זה? או שאני טועה?
לא מדוייק.
אני אכן "מקדש תפוקה כלכלית", אבל בכל נושא יש לשכלל את הפלוסים והמינוסים בנפרד.
במקרה של מריחואנה, וסמים בכלל, אני חושב שהחברה שלנו תהיה טובה יותר בלעדיהם. בעיקר מבחינה כלכלית. זה לא שאני נגד הנאה. אני נגד הנאה, כאשר היא כוללת דברים מזיקים (כאשר מסתכלים על התמונה הגדולה).

ברמת העיקרון, אני חובב גדול של חופש. למשל, אין לי בעייה עם זנות (להוציא סחר בנשים כן?).
זונות לא נכנסות לאוכלוסיית ה"תלויים" בקלות כל כך, בניגוד לסטלנים (כבדים בד"כ) לצורך העניין.

דרך אגב, כמו שאמרתי מראש - אני הרבה יותר מעדיף שזה יהיה חוקי למשל פעם ב3 שבועות או משהו כזה, אבל בגלל שאין דרך או סיכוי לאכוף דבר כזה - אני מעדיף שיהיה לא חוקי בכלל מאשר חוקי תמיד.

מקווה שירדת לסוף דעתי והבנת למה אני מתכוון.

כאשר הם לא פוגעים במישהו, זה ממש לא מפריע לי. הבעייה היא שאחוז לא קטן מאותם אנשים יקטינו את התפוקה שלהם ויהפכו ליותר תלויים מאשר בלתי תלויים.
בהרואין למשל, מה שמפריע לי הוא שהם יפרצו לעסקים ויגנבו כסף בשביל לממן את זה. במריחואנה למשל, מה שמפריע לי זה שהם (או יותר נכון חלק מהם) יהפכו לסטלנים עצלנים שלא עובדים ולא מרוויחים כסף. מריחואנה כנראה לא תגרום להם לפרוץ לעסקים בלילות בשביל לממן את זה, אבל הם עדיין יוגדרו (או יתקרבו ללהיות מוגדרים) כתלויים ולא כבלתי תלויים.
כשמסתכלים על התמונה הגדולה, זה פוגע בכלכלה.

יופי, עכשיו תסביר לי איך אתה יכול להבטיח שאנשים לא יקטינו את התפוקה שלהם ולא יהיו תלותיים גם בלי מריחואנה. כי ברור שיש יותר אנשים תלותיים, נצלנים ובטלנים בגלל מי שהם מאשר כאלו שנהיים כאלו בגלל צריכת מריחואנה. פשוט לא יכולת להביא טיעון חלש יותר.

כנראה שאתה רוצה חוקים נגד עצלנות ונגד אבטלה ותלותיות ולא נגד מריחואנה.

בגלל זה לא עשיתי את זה.
שוב, קראת את מה שכתבתי או שסתם הגבת באקראיות?
זה נראה קצת כמו שידור חוזר של מעגל התגובות הקודם שלנו.

אחזור על עצמי:
זו אחת מהטענות האמריקאיות לכך שאסור שם מריחואנה (אני לא בטוח שהיא רשמית נטענה ע"י הממשלה, אם תרצה אני משער שאוכל לבדוק את זה בעזרת חברינו גוגל, אבל זה פחות משנה - זו אחד האינטרסים העיקריים לאיסור המריחואנה שם).
אני מקבל אותה.
אתה כנראה שלא.
עכשיו, מה פה לא ברור, ואיפה אמרתי שזו עובדה מחקרית שנקבעה כשחור על גבי לבן?

לא מדוייק.
אני אכן "מקדש תפוקה כלכלית", אבל בכל נושא יש לשכלל את הפלוסים והמינוסים בנפרד.
במקרה של מריחואנה, וסמים בכלל, אני חושב שהחברה שלנו תהיה טובה יותר בלעדיהם. בעיקר מבחינה כלכלית. זה לא שאני נגד הנאה. אני נגד הנאה, כאשר היא כוללת דברים מזיקים (כאשר מסתכלים על התמונה הגדולה).

ברמת העיקרון, אני חובב גדול של חופש. למשל, אין לי בעייה עם זנות (להוציא סחר בנשים כן?).
זונות לא נכנסות לאוכלוסיית ה"תלויים" בקלות כל כך, בניגוד לסטלנים (כבדים בד"כ) לצורך העניין.

דרך אגב, כמו שאמרתי מראש - אני הרבה יותר מעדיף שזה יהיה חוקי למשל פעם ב3 שבועות או משהו כזה, אבל בגלל שאין דרך או סיכוי לאכוף דבר כזה - אני מעדיף שיהיה לא חוקי בכלל מאשר חוקי תמיד.

מקווה שירדת לסוף דעתי והבנת למה אני מתכוון.

איך אני יכול להתייחס לטיעון שלך אם הוא מבוסס על קביעה חסרת ביסוס?
אין לך שום ביסוס לזה שגראס גורם לירידה בתפוקה הכלכלית

ובכל מקרה, יוצא מזה שאתה פשיסט שחושב שזה מוסרי לשלוט על בני אדם מבוגרים וחופשיים בעלי שיקול דעת ולגזול להם את החופש בשביל שאתה תוכל להוציא מהם את המקסימום תפוקה כלכלית. מזכיר עבדות נדמה לי

נערך לאחרונה:
הרבה אנשים שאני מכיר שמעשנים הם מאד חרוצים (לומדים\עובדים) ולא "יפגעו" בכלכלה גם אם יימשיכו לעשן. כדי להגיע לרמה שאתה "עצלן" בגלל מריחואנה אתה צריך להיות כזה עוד מלפני או לעשן ברמות מאד מאד גבוהות שאם תחליף את העישון נגיד באלכוהול, אם אדם יישתה בכזאת רמה אז הוא גם ייפגע בכלכלה או שתחליף את זה בזונות שלך, גם זה ייפגע בכלכלה. ברור שאם אתה מכור למשהו, לא משנה מה אתה כל היום תעסוק בלצרוך אותו או להשיג אותו שנגמר לך, אתה יכול להכניס כל סוג של התמכרות למשוואה הזאת וכולם ייפגעו בכלכלה אז למה בעצם להוציא מריחואנה מהחוק ולא אלכוהול?

• פותח/ת השרשור
הרבה אנשים שאני מכיר שמעשנים הם מאד חרוצים (לומדים\עובדים) ולא "יפגעו" בכלכלה גם אם יימשיכו לעשן. כדי להגיע לרמה שאתה "עצלן" בגלל מריחואנה אתה צריך להיות כזה עוד מלפני או לעשן ברמות מאד מאד גבוהות שאם תחליף את העישון נגיד באלכוהול, אם אדם יישתה בכזאת רמה אז הוא גם ייפגע בכלכלה או שתחליף את זה בזונות שלך, גם זה ייפגע בכלכלה. ברור שאם אתה מכור למשהו, לא משנה מה אתה כל היום תעסוק בלצרוך אותו או להשיג אותו שנגמר לך, אתה יכול להכניס כל סוג של התמכרות למשוואה הזאת וכולם ייפגעו בכלכלה אז למה בעצם להוציא מריחואנה מהחוק ולא אלכוהול?

לא משנה מה תגיד ברגע שאתה מתחיל לעשן לא משנה אם זה חשיש או גראס וזה הופך להיות תלות ואתה צריך את זה וזה שולט בך ואתה לא בזה אז תדע שהמצב שלך לא טוב לא משנה אם אתה חרוץ או עובד או אנערף זה ניהיה תלות אם זה לקום בבוקר וחייבים או לפני השינה או אפילו אנשים רגילים לאכול רק מתי שהם מעשנים כי אחרת אין להם תאבון ושלא נדבר על הדודות והצורך לעשן שאין לך ...
זה הופך אותך לבנאדם אחר אתה מגלה על עצמך דברים שלא ידעת אתה משקר לאנשים שחשובים לך ויקרים לך רק ביגלל זה וזה לא שווה את זה

אני מדבר בתור אחד שהתחיל לעשן באנגים בכיתה ט' והפסיק אחרי 5-6 שנים ביגלל בחורה!!!

נערך לאחרונה:
אז כנראה שאתה בן אדם חלש אופי וכנראה שבגלל שעשית את זה בגיל כל כך צעיר הגוף שלך הפך לכזה תלותי בחומר. אני מעשן מאחרי השחרור ואין לי שום תלות אני מפסיק בתקופת מבחנים ולא צריך את זה בכלל. בלי קשר יוצא שיש לי שבועות שאני לא מעשן ושבועות שכן ואין לי שום קריז ושום צורך אני עושה את זה לכיף נטו שמתאים לי.

• פותח/ת השרשור
חלש אופי ? זה הדבר האחרון שאפשר להגיד עלי אחריי הכל ....
וכן אולי זה ביגלל שהתחלנו בגיל כל כך צעיר והגוף פיתח תלות לזה יכול להיות ...
אבל בכל מיקרה אני מכיר אנשים בני 24-25 שיש להם כבר בית ונוסעים על אוטו בשווי 200אלף+ אבל יש להם תלות בדבר הזה ואני לא אומר שזה מפרייע להם לעבוד ביום יום אבל עדין יש את התלות הזאת ומתי שיש את התלות הזאת זאת מנורה אדומה שאמורה להגיד לך שפה אתה צריך להספיק לתקופה בשביל להתנקות גם הסטלות אתה בקושי מרגיש אותם שאתה עושה את זה על בסיס יומי מהבוקר עד הערב אין לזה צורה הלוואי עלי להצליח לעשן רק בסופשים אבל זה קשה.. בקשר לחלש אופי אני הפסקתי לעשן אחריי 6 שנים ביגלל חברה שהייתה לי 7 שנים וזה התחיל להפריע לה אז הפסקתי כיבדתי אותה וזה הדבר הכי קשה שעשיתי השבועות הראשונים זה גיהנום אתה קם עם מיטה מלאה מים של זיעה יש לך עצבים העיניים שלך פקוחות כמו על ספידים למרות זה הפסקתי והמשכתי להסתובב עם אותם חברים שהייתי מסתובב שהייתי מעשן ולא נגעתי בזה והייתי רואה אותם מעשנים והכל ולא נוגע בזה והייתי יכול לעשן ולשקר לה אבל העדפתי שלא כי אחרת מה זה שווה אני יכול להמשיך לדבר איתך על זה נצח ולא יהיה מקום באתר להודעה בסופו של דבר אין כזה דבר סמים קלים !!!
חלק מההפסקה שלי היא הבריחה לאימונים והכל אני שמח שהתחלתי עם זה וזה שאב אותי ופחות יש לי זמן בשביל להסתובב כמו פעם

נערך לאחרונה:
תשמע אני אף פעם לא הגעתי לרמה של לעשן כ-ל היום. אז אין לי מושג על מה אתה מדבר.
בכל מקרה אם הגעת למצב של קריז אז באמת המצב שלך היה קשה. אני לא מסכים איתך לגבי השורה האחרונה כי בשביל סטלה רגעית יש הבדל גדול אם תיקח הרואין\קוק לבין תעשן ג'וינט. כל דבר שתשתמש בו בצורה מופרזת אתה תסבול ממנו.

• פותח/ת השרשור
מה זאת אומרת סטלה רגעית ?
ברור שיש הבדל אם תעשה חומר או שתעשן ג'ויינט מיסכן

• פותח/ת השרשור
שימוש ראשוני יש הבדל גדול מבחינת הסטלה...
אין כזה דבר סמים קלים מתי שאתה מתחיל לעשן יותר ויותר ומתחיל לבוא לך הצורך לעשן וכל הסימפטומים של זה

• פותח/ת השרשור
תקרא לזה איך שאתה רוצה זה לא חשוב ...
בנאדם שיעשה חומר כמו קריסטל לדוגמא או בנאדם שיעשן חשיש יהיה להם את אותה תלות לשימוש בסם זאת הנקודה שלי ביגלל זה אני אומר שאין דבר כזה סמים קלים !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית