מה אתם אומרים על מה שרשום בתמונה ?

היי. הטענה היא לא שסמים זה טוב ואפילו לא שקנאביס זה טוב.
יש אינסוף דוגמאות לאנשים שהתמררו חייהם בגלל אלכוהול, ניקוטין, תרופות מדף או אלף ואחד סוגים אחרים.
הטענה היא בעד דה-קרימינליזציה\ליגליזציה של הסם. וברגע, שאנשים שמכורים לסמים ייחשבו כזקוקים לטיפול ולא עבריינים התמונה תראה אחרת.
חוץ מזה, שאין התמכרות פיזית לסם ובטח שלא ברמה של "קריז". גם גמילה מסיגריות היא עדינה עד בלתי מורגשת. ההתמכרות נובעת מהמעגל הפסיכולוגי של השעבוד ל"היי" ולאורך זמן הרגלים לעשן במצבים מסויימים.

ועוד דבר, נראה לי שעדיף להשתמש במושג "מישהו שהוא לא אני" כשמדברים על דברים שיכולים להסגיר את אותכם.

לא משנה מה תגיד ברגע שאתה מתחיל לעשן לא משנה אם זה חשיש או גראס וזה הופך להיות תלות ואתה צריך את זה וזה שולט בך ואתה לא בזה אז תדע שהמצב שלך לא טוב לא משנה אם אתה חרוץ או עובד או אנערף זה ניהיה תלות אם זה לקום בבוקר וחייבים או לפני השינה או אפילו אנשים רגילים לאכול רק מתי שהם מעשנים כי אחרת אין להם תאבון ושלא נדבר על הדודות והצורך לעשן שאין לך ...
זה הופך אותך לבנאדם אחר אתה מגלה על עצמך דברים שלא ידעת אתה משקר לאנשים שחשובים לך ויקרים לך רק ביגלל זה וזה לא שווה את זה

אני מדבר בתור אחד שהתחיל לעשן באנגים בכיתה ט' והפסיק אחרי 5-6 שנים ביגלל בחורה!!!

הזלתי דמעה
הפכת לבן אדם אחר, מי שמעשן אין לו תאבון אלא אם הוא מעשן, זה "שולט" בך
אולי תבוא להרצות בבתי ספר אצלי בעיר?

אתה מאשים את הצמח במקום להאשים את עצמך, מה שעשית זה אולי drug abuse
http://en.wikipedia.org/wiki/Substance_abuse
ואתה יכול לתאר את כל התופעות האלה שקרו לך גם בשימוש לא מושכל בהרבה חומרים אחרים חוקיים או לא חוקיים.
תודה בזה שלא שלטת בעצמך בגלל סיבות אישיות וזה לא קשור לצמח.
יש המוני מעשנים בעולם שמתפקדים מצוין

• פותח/ת השרשור
ועוד דבר, נראה לי שעדיף להשתמש במושג "מישהו שהוא לא אני" כשמדברים על דברים שיכולים להסגיר את אותכם.

שטויות מה יעשו יבואו ויגידו לי היי אתה עישנת פעם..... לא את זה הם מחפשים... בכל מיקרה KAKA
אתה יכול להסתלבט עד מחר ולהביא 2000 מחקרים אני אומר לך על בשרי...
אני לא מאשים את הצמח ורוב הזמן שעישנתי זה לא היה קנאביס עצמו אלה חום ביכלל

---------- התגובה התווספה ב 16:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:32 ----------

אתה טועה לגמריי. איך אני לא "מכור"? ואין לי שום "תלות"?

כי אתה עדין במצב שאתה שולט בזה ולא זה בך מתי שזה שולט בך נכנס התלות

שטויות מה יעשו יבואו ויגידו לי היי אתה עישנת פעם..... לא את זה הם מחפשים... בכל מיקרה KAKA
אתה יכול להסתלבט עד מחר ולהביא 2000 מחקרים אני אומר לך על בשרי...
אני לא מאשים את הצמח ורוב הזמן שעישנתי זה לא היה קנאביס עצמו אלה חום ביכלל

---------- התגובה התווספה ב 16:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:32 ----------

כי אתה עדין במצב שאתה שולט בזה ולא זה בך מתי שזה שולט בך נכנס התלות

אם אתה לא מאשים את הצמח, אז מי אשם? אתה.
אתה יכול לספר את הנסיון האישי שלך ולתת לאנשים להסיק מסקנות לבד, אתה לא צריך לצאת בקביעות והצהרות חד משמעיות על הצמח

• פותח/ת השרשור
מאשים את עצמי בזה שלא ידעתי לעשות את ההפרדות בין הדברים ושגרמתי לזה שזה ישלוט בי

איך אני יכול להתייחס לטיעון שלך אם הוא מבוסס על קביעה חסרת ביסוס?
אין לך שום ביסוס לזה שגראס גורם לירידה בתפוקה הכלכלית

ובכל מקרה, יוצא מזה שאתה פשיסט שחושב שזה מוסרי לשלוט על בני אדם מבוגרים וחופשיים בעלי שיקול דעת ולגזול להם את החופש בשביל שאתה תוכל להוציא מהם את המקסימום תפוקה כלכלית. מזכיר עבדות נדמה לי
אז אל תתייחס ואל תקבל. מה אתה רוצה מהחיים שלי? זו לא טענה שאני הגאון שחשב עליה, ואם אתה מחפש הוכחות ומחקרים כנראה שתמצא בגוגל, בשבילי זה לא מספיק חשוב. עד כאן?
אה, וכמובן, אתה מוזמן לקרוא לי בשמות "גנאי" כאלה ואחרים, אבל ברגע שאין לך שמץ של מושג במה אני דוגל ובמה לא (ואין סיבה שיהיה לך - מעולם לא דיברנו על כך), ואתה נותן הצהרות על האידיאולוגיה שלי (חוץ ממריחואנה), אתה יוצא דביל. face it.

יופי, עכשיו תסביר לי איך אתה יכול להבטיח שאנשים לא יקטינו את התפוקה שלהם ולא יהיו תלותיים גם בלי מריחואנה. כי ברור שיש יותר אנשים תלותיים, נצלנים ובטלנים בגלל מי שהם מאשר כאלו שנהיים כאלו בגלל צריכת מריחואנה. פשוט לא יכולת להביא טיעון חלש יותר.

כנראה שאתה רוצה חוקים נגד עצלנות ונגד אבטלה ותלותיות ולא נגד מריחואנה.
אני לא יכול להבטיח את זה.
אף אחד לא יכול.
אבל אתה יכול לדעת שאתה לא מגדיל את התופעה (השלילית) ע"י כך שאתה מתיר מריחואנה לשימוש.
אני אכן מתנגד לחוסר תפוקתיות, ומריחואנה זו טיפה בים. אני לא אשקר ואגיד לך שביום שמריחואנה תהיה חוקית המדינה מפסיקה לייצר ולהתקיים. אבל אתה אל תנסה להגיד לי שלא תהיה לכך השפעה.

וכמו שאמרתי כבר יותר מפעם אחת - הייתי מעדיף שזה יהיה חוקי, במינון, אבל אין שום דרך או סיכוי לאכוף את זה.

אם אתה מעלה טיעונים בפורום תתכונן לגבות או להסביר אותם, חוץ מלומר לי שאני "לא קורא כלום ויש לי טענות שונות" לא הצגת שום סיבה ללמה מה שאתה מאמין בו הוא נכון.

אז בוא נתחיל מדף חדש, מדוע לדעתך הפיכת מריחואנה לחוקית תהווה השפעה רעה(כמובן במידה מסויימת, לטענתך) על המדינה?
מדוע מריחואנה תגרום לירידה בתפוקה?
ודבר אחרון, האם לדעתך למריחואנה אין מספיק תכונות טובות לשם הפיכתה לחוקית?

אני לא יכול להבטיח את זה.
אף אחד לא יכול.
אבל אתה יכול לדעת שאתה לא מגדיל את התופעה (השלילית) ע"י כך שאתה מתיר מריחואנה לשימוש.
אני אכן מתנגד לחוסר תפוקתיות, ומריחואנה זו טיפה בים. אני לא אשקר ואגיד לך שביום שמריחואנה תהיה חוקית המדינה מפסיקה לייצר ולהתקיים. אבל אתה אל תנסה להגיד לי שלא תהיה לכך השפעה.

וכמו שאמרתי כבר יותר מפעם אחת - הייתי מעדיף שזה יהיה חוקי, במינון, אבל אין שום דרך או סיכוי לאכוף את זה.

אם אתה אומר שע"י ליגליזציה של מריחואנה אתה לא מגדיל את התופעה השלילית, אני אתן לך עוד צ'אנס לתקן את עצמך. כי זה הולך נגד כל מה שאתה מנסה לשטוח כאן עד כה.

אתה זה שלא יכול לנסות ולומר שכן תהיה לכך השפעה שלילית. תראה לי מדינה אחת או מקרים כלשהם שבהם היתה לליגליזציה השפעה שלילית כפי שתיארת. תביא ביסוס לטענות שלך.

ולגבי מה שאמרת, אמרת בהתחלה ש"צריך לאסור את כל הסמים הללו". תהיה עקבי.

ההיגיון שלך מוביל לדברים מטומטמים שאוהבים לעשות בעיקר בארה"ב כמו חוקים נגד נשק אישי, איסורים על שתיית חלב לא מפוסטר ולפשיזם כללי. וטענות כמו נזק כלכלי הן הטענות הכי חלשות שאתה יכול להביא. ראה מה קורה בארה"ב. המלחמה בסמים עולה מליארדים למשלמי המיסים, מכלכלת את כל הקרטלים הכי מסוכנים בעולם במיוחד במקסיקו ודרום אמריקה ומפוצצת את בתי הכלא באסירים שלא לצורך.

אם אתה אומר שע"י ליגליזציה של מריחואנה אתה לא מגדיל את התופעה השלילית, אני אתן לך עוד צ'אנס לתקן את עצמך. כי זה הולך נגד כל מה שאתה מנסה לשטוח כאן עד כה.

אתה זה שלא יכול לנסות ולומר שכן תהיה לכך השפעה שלילית. תראה לי מדינה אחת או מקרים כלשהם שבהם היתה לליגליזציה השפעה שלילית כפי שתיארת. תביא ביסוס לטענות שלך.

ולגבי מה שאמרת, אמרת בהתחלה ש"צריך לאסור את כל הסמים הללו". תהיה עקבי.

ההיגיון שלך מוביל לדברים מטומטמים שאוהבים לעשות בעיקר בארה"ב כמו חוקים נגד נשק אישי, איסורים על שתיית חלב לא מפוסטר ולפשיזם כללי. וטענות כמו נזק כלכלי הן הטענות הכי חלשות שאתה יכול להביא. ראה מה קורה בארה"ב. המלחמה בסמים עולה מליארדים למשלמי המיסים, מכלכלת את כל הקרטלים הכי מסוכנים בעולם במיוחד במקסיקו ודרום אמריקה ומפוצצת את בתי הכלא באסירים שלא לצורך.

ראה הודעתי הקודמת הנ"ל. אם חומרים אלו מסוגלים לשינוי התודעה עד לאיבוד יכולת השיפוט הבריאה, הם אסורים כי צריכתם פותחת דלת לאנשים שפוטנציאלית הם אלימים, נהגים גרועים, וכ'ו ואפשור תכונות אלו יכולה לפגוע בחפים מפשע.

מתי שינית את דעתך ומדוע? פעם היית נגד כל שימוש בחומר פסיכואקטיבי בערך.

אתה זה שלא יכול לנסות ולומר שכן תהיה לכך השפעה שלילית. 1. תראה לי מדינה אחת או מקרים כלשהם שבהם היתה לליגליזציה השפעה שלילית כפי שתיארת. תביא ביסוס לטענות שלך.

2. ולגבי מה שאמרת, אמרת בהתחלה ש"צריך לאסור את כל הסמים הללו". תהיה עקבי.

ההיגיון שלך מוביל לדברים מטומטמים שאוהבים לעשות בעיקר בארה"ב כמו חוקים נגד נשק אישי, איסורים על שתיית חלב לא מפוסטר ולפשיזם כללי. וטענות כמו נזק כלכלי הן הטענות הכי חלשות שאתה יכול להביא. 3. ראה מה קורה בארה"ב. המלחמה בסמים עולה מליארדים למשלמי המיסים, מכלכלת את כל הקרטלים הכי מסוכנים בעולם במיוחד במקסיקו ודרום אמריקה ומפוצצת את בתי הכלא באסירים שלא לצורך.
קודם כל אני רוצה להגיד שוב שלא ערכתי מחקרים על כך, ושאין בכוונתי לעשות זאת. עד כה, שמעתי דעות לכאן ולכאן ומה שאמרתי כאן זה מה ששכנע אותי יותר.
ועכשיו לתוכן דבריך,
1. אממ... נראה לי הולנד. או יותר מדוייק אמסטרדם. דווקא עד כמה שידוע לי שם האלימות גדלה, אבל גם זו לא תופעה חיובית כמובן... אני טועה איפשהו?

2. תקרא שוב את ההודעה המקורית שלי - ותראה שאמרתי שאני חושב שצריך לאסור רק מהסיבה שאי אפשר לאכוף את זה כאשר זה חוקי אבל במינון.

3. בארה"ב אכן יש המון בעיות. אבל אם יש מקום כלשהו בעולם, שיכול ללמד אותנו על 99% מתחומי החיים - מדובר על ארה"ב. אתה יכול לנסות למכור לי לוקשים וחסרונות שם, אבל מצטער להגיד לך - כשאתה אומר לי "תראה מה קורה בארה"ב" - אני אומר הלוואי שיקרה כאן בדיוק מה שקורה שם.

3. בארה"ב אכן יש המון בעיות. אבל אם יש מקום כלשהו בעולם, שיכול ללמד אותנו על 99% מתחומי החיים - מדובר על ארה"ב. אתה יכול לנסות למכור לי לוקשים וחסרונות שם, אבל מצטער להגיד לך - כשאתה אומר לי "תראה מה קורה בארה"ב" - אני אומר הלוואי שיקרה כאן בדיוק מה שקורה שם.

זכית בפוסט המטומטם של השנה.

בארצות הברית לא היו צוחקים על הטמטום שלו, אלא היו משאירים אותו לטבוע בטיפשות של עצמו.

תלמד מהם!!!!

זכית בפוסט המטומטם של השנה.
אוקיי, טעות שלי, ישראל יותר טובה ומוצלחת מארה"ב. ברור.
ואם כבר מדברים על זכיות, אז זכית בתואר המנהל המטריל (אישית) ביותר :nono:.
מצטער שאני מתבטא בצורה כזו, אבל בשיא הרצינות - רד לי מהזין. לא כבד לי, וממש לא בציניות - אתה ממש, אבל ממש לא מעניין אותי. אפשר, FINALLY, להפרד מההטרלות שלך?

כשאני אפנה אליך, זה יהיה נחמד שתענה. בכל סיטואציה אחרת - תפסיק לזיין לי את השכל :stop:.
בהבנה, הערכה ותודה,

BEAST

הדרך היחידה שאני ארד ממך היא שתפסיק לכתוב שטויות.

אוקיי, טעות שלי, ישראל יותר טובה ומוצלחת מארה"ב. ברור.
ואם כבר מדברים על זכיות, אז זכית בתואר המנהל המטריל (אישית) ביותר :nono:.
מצטער שאני מתבטא בצורה כזו, אבל בשיא הרצינות - רד לי מהזין. לא כבד לי, וממש לא בציניות - אתה ממש, אבל ממש לא מעניין אותי. אפשר, FINALLY, להפרד מההטרלות שלך?

כשאני אפנה אליך, זה יהיה נחמד שתענה. בכל סיטואציה אחרת - תפסיק לזיין לי את השכל :stop:.
בהבנה, הערכה ותודה,

BEAST

אם אתה מעל גיל 18 זה עצוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית