KONY 2012

• פותח/ת השרשור Glubi
  • פורסם בתאריך

Glubi

משתמש קבוע
1,110
0
נק' מוניטין:
567
1,110
0

אני מניח שכמה אנשים פה כבר ראו את זה, אבל הייתי רוצה לפחות להגדיל את המודעות.
ג'וזף קוני הוא המנהיג של ארגון הגרילה "צבא ההתנגדות של האל" (או בקיצור LSA). הארגון vהזה פועל בעיקר באוגנדה במטרה לכונן משטר נוצרי ועוד כל מיני סממנים דתיים אחרים. בגדול מה שהם עושים זה לחטוף ילדים באמצע הלילה, לשעבד אותם, ואחר כך מכריחים אותם לרצוח את ההורים שלהם. את הבנים הם לוקחים לשמש כלוחמים בצבא ילדים ואת הבנות הם הופכים לשפחות מין.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ממליץ לראות את הסרט לגעת ביהלום(באנגלית blood diamonds) עם ליאונרדו די-קפריו, גם נוגע בנושא הזה

כן, תתמכו בארגון שמשתמש רק בשליש מהתרומות למטרות המוצהרות (השאר מבוזבז על שכר, טיסות, טיולים). הארגון (invisible children) מממן ותומך בצבא אוגנדה וכוחות צבאיים אחרים שמואשמים בפשעים לא פחות גרועים מאלו של ג'וזף קוני. למרות שג'וזף קוני הוא כבר ממזמן כבר לא שחקן משמעותי בזירת הזוועות שם והוא כבר יותר מ-5 שנים נהדף מאוגנדה.

תקראו את זה: http://wilwheaton.tumblr.com/post/18920717928/thedailywhat-on-kony-2012-i-honestly-wanted-to

• פותח/ת השרשור
כן, תתמכו בארגון שמשתמש רק בשליש מהתרומות למטרות המוצהרות (השאר מבוזבז על שכר, טיסות, טיולים). הארגון (invisible children) מממן ותומך בצבא אוגנדה וכוחות צבאיים אחרים שמואשמים בפשעים לא פחות גרועים מאלו של ג'וזף קוני. למרות שג'וזף קוני הוא כבר ממזמן כבר לא שחקן משמעותי בזירת הזוועות שם והוא כבר יותר מ-5 שנים נהדף מאוגנדה.

תקראו את זה: http://wilwheaton.tumblr.com/post/18920717928/thedailywhat-on-kony-2012-i-honestly-wanted-to
מעניין, אבל מי אמר שהמטרה היא לתמוך באירגון? המודעות היא מטרה בפני עצמה.

מעניין, אבל מי אמר שהמטרה היא לתמוך באירגון? המודעות היא מטרה בפני עצמה.

זה נכון, לי לא היה מושג מי זה הבן אדם הזה עד שראיתי את הסרט וקראתי את המאמר לגביי הארגון ואני די מסכים איתו , אני בטוח שהדברים הם לא שחור ולבן (אפשר לעשות כזה סרט גם על ישראל מול הפלשתינאים ולהוציא אותנו רוצחים באותה מידה ואני גם די בטוח שעשו זאת) לכן פירסמתי בפייסבוק את הסרט ואת המאמר על האירגון.

אני בטוח שהמודעות שלך תשנה את העולם. וזה שפרסמת את זה בפייסבוק בכלל מטורף, כמעט כמו לשים תמונה של גלעד שליט בפרופיל.

אני בטוח שהמודעות שלך תשנה את העולם. וזה שפרסמת את זה בפייסבוק בכלל מטורף, כמעט כמו לשים תמונה של גלעד שליט בפרופיל.

נאמר כאן שהמודעות היא המטרה, הסכמתי עם זה ולכן פרסמתי. לא אמרתי שאני הולך לשנות את העולם. בכל מקרה אחלה נסיון להטריל, ד"ש לנייט וקורן.

אולי אנשים ירצו לתרום לילדים אפריקאים ולסוע לעזור , אנשים עם זמן כסף ורצון. בעקבות הסרט? מה נהיית מגדת עתידות? אתה יודע מה ייקרה אם כל עם ישראל יראה את זה, איך אתה כל כך בטוח שזה לא ישנה כלום?

אולי אנשים ירצו לתרום לילדים אפריקאים ולסוע לעזור , אנשים עם זמן כסף ורצון. בעקבות הסרט? מה נהיית מגדת עתידות? אתה יודע מה ייקרה אם כל עם ישראל יראה את זה, איך אתה כל כך בטוח שזה לא ישנה כלום?

כן, תרומות זה מה שיציל אותם. לא קראת את ההודעה של cygnus, נכון? אני מבין שזה עוזר לך ולכל יפי הנפש להרגיש טוב עם עצמם שהם מצילים את האנושות וזה. העיקר ההרגשה.

קראתי את ההודעה וקראתי את המאמר והמאמר כן מפנה לכל מיני אירגונים שכן עדיף לתרום להם ושאומרים שהם משתמשים בכספי התרומות בצורה פחות שנויה במחלוקת.
כנראה יש לך בעיה בהבנת הנקרא כי כתבתי לתרום לילדים באפריקה בכך שיסעו לעזור להם, פיזית, שם במקום. חוצמזה הסרט הזה חשוב מבחינתי לא רק בגלל הקטע של הילדים שנפגעים מזה שם אלא בגלל שאסור לאף מדינה בעולם(המודרני והדמוקרטי) להתעלם מרודן מהסוג הזה אפילו אם זה במדינת עולם שלישי (לך תקרא קצת על משפט בינלאומי פומבי אין לי כוח להכנס לזה) ואם קיים כזה בן אדם בעולם שאני אישית לא הכרתי חשוב לי שמי שאכפת לו יכיר וידע שדברים בסדר גודל כזה עוד קורים בעולם. לא התיימרתי להיות יפה נפש ואני לא מרגיש שאני מציל את האנושות ואני לא מבין מה אכפת לך ומה זאת ההתערבות השטותית הזאת בדיון הזה נראה כאלו אתה אוהב להתערב בדיונים ולהכנס לריבים סתם כי משעמם לך , צא מזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית