KONY 2012

• פותח/ת השרשור Glubi
  • פורסם בתאריך
קראתי את ההודעה וקראתי את המאמר והמאמר כן מפנה לכל מיני אירגונים שכן עדיף לתרום להם ושאומרים שהם משתמשים בכספי התרומות בצורה פחות שנויה במחלוקת.
כנראה יש לך בעיה בהבנת הנקרא כי כתבתי לתרום לילדים באפריקה בכך שיסעו לעזור להם, פיזית, שם במקום. חוצמזה הסרט הזה חשוב מבחינתי לא רק בגלל הקטע של הילדים שנפגעים מזה שם אלא בגלל שאסור לאף מדינה בעולם(המודרני והדמוקרטי) להתעלם מרודן מהסוג הזה אפילו אם זה במדינת עולם שלישי (לך תקרא קצת על משפט בינלאומי פומבי אין לי כוח להכנס לזה) ואם קיים כזה בן אדם בעולם שאני אישית לא הכרתי חשוב לי שמי שאכפת לו יכיר וידע שדברים בסדר גודל כזה עוד קורים בעולם. לא התיימרתי להיות יפה נפש ואני לא מרגיש שאני מציל את האנושות ואני לא מבין מה אכפת לך ומה זאת ההתערבות השטותית הזאת בדיון הזה נראה כאלו אתה אוהב להתערב בדיונים ולהכנס לריבים סתם כי משעמם לך , צא מזה.

כן כן, אתה צודק לגמרי. אנחנו צריכים להביא לכל העולם דמוקרטיה!

neoconservatism.jpg

לא, אתה צריך להביא למודעות שקורים דברים כאלו בעולם. אם העם שלהם בסדר עם זה , סבבה. אם לא ואין בפניהם הכוח להתנגד, צריך לעזור.(שים לב שכתבתי שאסור להתעלם לא כתבתי שצריך להתערב)

נערך לאחרונה:
למה נראה לך שיש לך את הזכות להתערב במה שקורה במדינה אחרת?

תגיד לי שאני כותב, אתה רואה מספרים או אותיות? מי רשם להתערב? רשמתי שאסור להתעלם, אם עם מבקש עזרה מהעולם אז זכות העולם להתערב.

הכיוון של האשכול כבר ברור אז אני אדחוף את זה פה,
האם הציעו שיטה כלכלית-פוליטית שהציעה לעבוד בשיטה שבה משלמי המיסים מקבלים כל X תקופה סילבוס תשלומים שבהם הם בוחרים באיזה שירותים וכו' הם מעוניינים להשתמש ועל כן לשלם בעבורם וכן לקבל חשבונית מפורטת מדי תשלום. אפשר לשלב עם וואצ'רים בשווקים מסויימים (כמו חינוך).
?

הכיוון של האשכול כבר ברור אז אני אדחוף את זה פה,
האם הציעו שיטה כלכלית-פוליטית שהציעה לעבוד בשיטה שבה משלמי המיסים מקבלים כל X תקופה סילבוס תשלומים שבהם הם בוחרים באיזה שירותים וכו' הם מעוניינים להשתמש ועל כן לשלם בעבורם וכן לקבל חשבונית מפורטת מדי תשלום. אפשר לשלב עם וואצ'רים בשווקים מסויימים (כמו חינוך).
?

יש כמה מדינות שנותנות אפשרות לתשלום מס דת אבל על יותר מזה לא שמעתי

עזרה בטבח? או עזרה בהקרבת ילדים לפני יציאה לקרב?

אומרים לך שהKONY DUDE הזה עף מאוגנדה כבר ממזמן.

את האמת עם איך שהסרט ערוך והמהירות שהוא תפס... מעלה ריח של פרואגנדה של איזה משהו לא ברור.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, לא שמתי לב.

מה בנוגע ל-LRA? הפסיקו את נסיונות התקיפה באוגנדה?
כל ארגון המורדים "עבר" להלחם בקונגו. קראתי עכשיו על מה שהולך שם ויש שם בלאגן אחד גדול, גם צבא אוגדנה שהארגון Invisible Children "מקדם" מבצע פשעים, וכן גם צבא השחרור העממי של סודן. כך או כך, המטרה עומדת בפני עצמה. העובדה שLRA עברו לקונגו לא משנה דבר, פושעי מלחמה יש לתפוס בלאו הכי. וכן, הייתי חושב פעמיים לפני שהייתי תורם לארגון כזה.

מה שמצחיק אותי זה התמימות של אנשים. זוועות כאלה מתרחשות כל הזמן - ומשפטים כמו "והעולם שתק" הם די שטיפת מוח שכולם אנטישמים.
מישהו איבד דקת שינה בלילה כשהגיעו התמונות מגרוזני לפני 12 שנים של קברי האחים והקומנדקר שסוחב גופה בבוץ?
כמה אנשים מודעים לזה שהבריטים הם פושעי המלחמה הגדולים בהיסטוריה, ולא יפן, ולא גרמניה הנאצית?
מישהו פה מכיר בכלל את פשעי המלחמה של היפנים?

ואם כבר להיות יפי נפש - אני רוצה לראות מי מאמץ ילד סודני מהתחנה המרכזית.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה שמצחיק אותי זה התמימות של אנשים. זוועות כאלה מתרחשות כל הזמן - ומשפטים כמו "והעולם שתק" הם די שטיפת מוח שכולם אנטישמים.
מישהו איבד דקת שינה בלילה כשהגיעו התמונות מגרוזני לפני 12 שנים של קברי האחים והקומנדקר שסוחב גופה בבוץ?
כמה אנשים מודעים לזה שהבריטים הם פושעי המלחמה הגדולים בהיסטוריה, ולא יפן, ולא גרמניה הנאצית?

---------- התגובה התווספה ב 10:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:01 ----------

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אנחנו לא ידענו על הדברים האלו כי אף תקשורת לא סיקרה אותם ולא היה את ה"כפר הגלובאלי" האינטרנטי הזה כמו היום , בגלל זה חשוב להעלות רודנים ודברים כאלו לתודעה. לדעתי ברגע שאדם עולה למבוקש מספר אחד בבית המשפט הפלילי בהאג, די חשוב שאנשים ידעו מי זה. בכל מקרה הקטע פה הוא שהתודעה כביכול נתפסת כ"אי עשיית דבר" או כ" התייפיפות נפש" כי שמתי כזה דבר בפייסבוק ולא באמת נסעתי לשם לעזור , אבל אין מה לעשות לדעתי עדיף שאנשים יראו אצלי את הסרטון ויגלגלו אותו הלאה מאשר לא לשים את הסרטון בכלל ולא לעשות כלום (כי אין לי את הזמן או כסף לפעול פיזית לטובת אף אחד, מה לעשות)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית