KONY 2012

• פותח/ת השרשור Glubi
  • פורסם בתאריך
לפי הטענה הזו לאף אחד לא היה את הזכות להתערב במעשי היטלר?
לישראל גם את הזכות להתקיף באיראן?

לא אחי, זה היה ממש סבבה שארה"ב פלשו לעיראק פעמיים. עזוב שזה בניגוד לחוקה, הם מביאים דמוקרטיה לעולם!

הזכות של ישראל להתקיף באיראן היא בדיוק אותה הזכות כמו הזכות של איראן להתקיף בישראל. קוראים לזה הצהרת מלחמה. אף אחת מהמדינות לא בדיוק מנסה "להביא שלום ודמוקרטיה" למדינה השניה.

איך היטלר קשור להשוואה שלך?

• פותח/ת השרשור
מה שמצחיק אותי זה התמימות של אנשים. זוועות כאלה מתרחשות כל הזמן - ומשפטים כמו "והעולם שתק" הם די שטיפת מוח שכולם אנטישמים.
מישהו איבד דקת שינה בלילה כשהגיעו התמונות מגרוזני לפני 12 שנים של קברי האחים והקומנדקר שסוחב גופה בבוץ?
כמה אנשים מודעים לזה שהבריטים הם פושעי המלחמה הגדולים בהיסטוריה, ולא יפן, ולא גרמניה הנאצית?
מישהו פה מכיר בכלל את פשעי המלחמה של היפנים?
http://www.youtube.com/watch?v=7-7jzndsAjo

ואם כבר להיות יפי נפש - אני רוצה לראות מי מאמץ ילד סודני מהתחנה המרכזית.
מה מצחיק? שאני לא מכיר את כל הזוועות שקורות בעולם? מעניין..
חוץ מזה, מה הנקודה שלך? לא לעזור בכלל?
תמימות לא הייתי מזכיר, אני בספק שאפילו את כל מה שקורה בישראל אתה יודע.

מה שמצחיק אותי זה התמימות של אנשים.

...

מי שרוצה לעזור, שיעזור. יאללה, בוא נראה אותו. להעלות סטטוסים לפייסבוק ממש מזיז לקוני, אידי אמין, מילושביץ' וכו'.

---------- התגובה התווספה ב 14:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:11 ----------

ומה שעוד יותר מצחיק - אנשים שרואים סטטוס בפייסבוק, ואז פתאום אכפת להם מזוועה X, ולא מזוועה Y שמתרחשת במקום אחר בעולם.
ומבחינתי - אני מהציניקנים היותר גדולים שיצא לך אי פעם לנהל איתם דיון. אני חרד יותר לגורל הטיגריסים מאשר לגורל האוגנדים.

• פותח/ת השרשור
אתה חושב שהפעילות שלי מסתכמת בלדבר על זה בפיסבוק?

...

מי שרוצה לעזור, שיעזור. יאללה, בוא נראה אותו. להעלות סטטוסים לפייסבוק ממש מזיז לקוני, אידי אמין, מילושביץ' וכו'.

---------- התגובה התווספה ב 14:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:11 ----------

ומה שעוד יותר מצחיק - אנשים שרואים סטטוס בפייסבוק, ואז פתאום אכפת להם מזוועה X, ולא מזוועה Y שמתרחשת במקום אחר בעולם.
ומבחינתי - אני מהציניקנים היותר גדולים שיצא לך אי פעם לנהל איתם דיון. אני חרד יותר לגורל הטיגריסים מאשר לגורל האוגנדים.

למה מי שרוצה לעזור, אז האופציה היחידה שנקראית עזרה היא לטוס לשם ולרצוח את קוני בעצמך? או אולי לאמץ 200 ילדים מאוגנדה וסומליה?
למה לא מספיק לעשות את המינימום של המינימום ולשים את הסרט בפייסבוק כדי שאנשים יראו שאולי אחד מהם בשרשרת יקום ויעזור פיזית ? אולי כמה? עדיף לשבת בשילוב ידיים ולהעביר את זה לסדר היום? חוץ מזה שאם הייתי יודע על זוועה Y שהיה לה כזה אפקט והייתה צריכה לבוא לתודעת הציבור הייתי עושה אותו דבר.

אחי, יש לך כמעט בכל עיר "מכוני עיסוי" שמועסקות שם בנות שהוברחו ממזרח אירופה ואפריקה. מה אתה עושה בשבילן, אה?
את זה פרסמת בפייסבוק?

מה לגבי זה?

מה לגבי זה?

לא הבנתי מה הסקופ הגדול, מתבצעים פשעים הגד האנושות באפריקה כבר הרבה זמן ואף אחד לא שם זין אבל הרבה כן יודעים.

גם על הגבולות של המדינה שלנו יש לא פחות חולי נפש שאם רק הייתה להם ההזדמנות היו עושים את אותו הדבר.

אה ודרך אגב,
3221936_460s_v1.jpg

נערך לאחרונה:
אחי, יש לך כמעט בכל עיר "מכוני עיסוי" שמועסקות שם בנות שהוברחו ממזרח אירופה ואפריקה. מה אתה עושה בשבילן, אה?
את זה פרסמת בפייסבוק?

מה לגבי זה?

מה לגבי זה?

באמת שאתה אידיוט, אתה מדבר איתי על 94 ועל 2003. איפה הייתי מפרסם את זה בעיתון בית ספר? ומי שמע על זה בכלל??? לא היה אז אינטרנט וכזאת רמה של מדיה כמו היום, על זה הדיבור.
בקשר לבתי זונות , תן לי שמות ספציפיים של אנשים כאלו מבוקשים ואין בעיה אני אפרסם, למרות שזאת תופעה יותר מוכרת מהקוני הזה זה מה שעצוב.

LOL
חחחחחחחחח.....צודק,ב-2003 לא היה אינטרנט. 😆
ומה למען השם הקשר לאינטרנט? במלחמת העולם השנייה גם לא היה אינטרנט, וכמו שאמר מישהו באותה תקופה: "אפילו הציפורים ידעו שמשמידים יהודים".

ובסדר, אני האידיוט. בחיי שיש אנשים שאני לא מבין איך הם נושמים ומקלידים בו זמנית (אלכס, סלח לי שגנבתי ממך. 😛).

הטיעון הזה ש"קורים עוד דברים נוראיים בעולם ולכן זה דפוק לכתוב סטטוסים רק על מקרה X" הוא שגוי. זה כמו שתבוא לרופא אף, אוזן גרון ותגיד לו "גבר, יש עוד איברים בגוף למה אתה מטפל רק באף אוזן גרון, כי רק בזה נוח לך לטפל דוקטור???!.

סבבה אחי, הרבה חרא קורה בעולם, אבל אתה לא יכול לצפות מכולם לדאוג להכל בו זמנית, צריך מיקוד מסוים, בגלל זה קרן X דואגת למקרה X וקרן Y דואגת למקרה Y.

אדון צ1ר, עם כל הכבוד, הוא לא רופא אף אוזן גרון, והוא לא קרן ללא מטרות רווח, הוא בסך הכל בנאדם שכותב סטטוס בפייסבוק או מושפע מסטטוס בפייסבוק ומעביר אותו הלאה, וזה בהחלט מצחיק שלאנשים אכפת ממה שהם רואים בפייסבוק, בעוד שיש דברים שלא מתפרסמים בפייסבוק, והם גרועים מהם בהרבה.
מישהו כתב סטטוס בפייסבוק בגנות אסד? זה גם מככב הרבה בתקשורת, וזה atrocities. למישהו אכפת? מישהו איבד ולו דקה אחת של שינה בלילה?

הטיעון הזה ש"קורים עוד דברים נוראיים בעולם ולכן זה דפוק לכתוב סטטוסים רק על מקרה X" הוא שגוי. זה כמו שתבוא לרופא אף, אוזן גרון ותגיד לו "גבר, יש עוד איברים בגוף למה אתה מטפל רק באף אוזן גרון, כי רק בזה נוח לך לטפל דוקטור???!.

סבבה אחי, הרבה חרא קורה בעולם, אבל אתה לא יכול לצפות מכולם לדאוג להכל בו זמנית, צריך מיקוד מסוים, בגלל זה קרן X דואגת למקרה X וקרן Y דואגת למקרה Y.

תחשוב למה הסרטון הזה עכשיו מתפרסם בכל חור ומי מרוויח ממנו.

אדון צ1ר, עם כל הכבוד, הוא לא רופא אף אוזן גרון, והוא לא קרן ללא מטרות רווח, הוא בסך הכל בנאדם שכותב סטטוס בפייסבוק או מושפע מסטטוס בפייסבוק ומעביר אותו הלאה, וזה בהחלט מצחיק שלאנשים אכפת ממה שהם רואים בפייסבוק, בעוד שיש דברים שלא מתפרסמים בפייסבוק, והם גרועים מהם בהרבה.
מישהו כתב סטטוס בפייסבוק בגנות אסד? זה גם מככב הרבה בתקשורת, וזה atrocities. למישהו אכפת? מישהו איבד ולו דקה אחת של שינה בלילה?

נכון הוא בסך הכל בן אדם שכותב סטטוס בפייסבוק, מה אתה רוצה שעוד שעתיים הוא ישנה סטטוס ל"קוני שמוני, ראיתם מה הולך בסוריה?! *סרטון על סוריה*. הוא לא ערוץ חדשות, הוא בן אדם אחד שמעביר הלאה משהו שזעזע אותו. לא רואה בזה שום דבר מצחיק (חוץ מזה שקוני הזה לא אקטואלי בכלל ממה שהבנתי מהאשכול הזה מה שעושה את הכל העסק לדי מצחיק).

בקשר למטח השאלות בסוף - מאיפה לי? אני לא רוצה להגיד סתם כן, אבל אתה גם לא יכול להגיד לא. אתם סתם מעלה נושא שישראלים פחות רגישים אליו כי הוא עוסק בערבים ולא בילדים רעבים, אבל כמו שאתה יכול להגיד על דברים שהם "גרועים בהרבה", גם כל אחד אחר יכול להחליט שקוני הזה גרוע יותר מאסד.

נערך לאחרונה:
איך היטלר קשור להשוואה שלך?

איך לא??? לפי הטענות שלך התגובות של יום החרם הן סתמיות. הבריטים האלה מטומטמים כל כך שהם אשכרה התערבו במעשים לא מוסריים בגרמניה@! מה אכפת להם???? באיזה זכות הם מתערבים במה שקורה במדינה אחרת????????!?

מה שמצחיק זה לא שהוא הזדעזע, אלא איך הוא חושב שהוא משנה את העולם ו/או אומר לעצמו: "עשיתי מה שאני יכול " בזה שהוא מעלה סטטוס בפייסבוק.

איך לא??? לפי הטענות שלך התגובות של יום החרם הן סתמיות. הבריטים האלה מטומטמים כל כך שהם אשכרה התערבו במעשים לא מוסריים בגרמניה@! מה אכפת להם???? באיזה זכות הם מתערבים במה שקורה במדינה אחרת????????!?

LOL

מהלינק שלך:

תגובות לחרם

בארצות הברית ובבריטניה התקיימו מספר מחאות נגד החרם וחברות אמריקניות הודיעו כי לא יסחרו יותר עם גרמניה. עם זאת, המחאה הזעומה הוכיחה להיטלר כי פגיעה ביהודים לא תתקל בהתנגדות רבתי.

אתה רואה פה התערבות? כי אני לא.

LOL

מהלינק שלך:

תגובות לחרם

בארצות הברית ובבריטניה התקיימו מספר מחאות נגד החרם וחברות אמריקניות הודיעו כי לא יסחרו יותר עם גרמניה. עם זאת, המחאה הזעומה הוכיחה להיטלר כי פגיעה ביהודים לא תתקל בהתנגדות רבתי.

אתה רואה פה התערבות? כי אני לא.

אני רואה פה מחאה. וגם אם היא מינימלית כמו לעשות לייק ביוטיוב אולי בהמשך היא תגדל ותוביל לתוצאות. נאיבי שכמותי :120ag:

מה שמצחיק זה לא שהוא הזדעזע, אלא איך הוא חושב שהוא משנה את העולם ו/או אומר לעצמו: "עשיתי מה שאני יכול " בזה שהוא מעלה סטטוס בפייסבוק.

אני בספק שהוא באמת חושב ככה. אם הייתי צריך לנחש את הסיבה האמיתית שלו לפרסום הוידאו בפייסבוק אז הייתי אומר לייקים.

אני רואה פה מחאה. וגם אם היא מינימלית כמו לעשות לייק ביוטיוב אולי בהמשך היא תגדל ותוביל לתוצאות. נאיבי שכמותי :120ag:

ואיך זה מתקשר לטענה הראשונה שלך? להחליף טענות באמצע הדיון זה כיף, נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית