הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מולטי ויטמין/תוספים לחיטוב.

ANIMAL16

משתמש פעיל
562
1
נק' מוניטין:
-517
562
1
תמליצו לי בבקשה על מולטי ויטמין טוב(לא יקר יחסית).
+ אם אפשר קצת עצות לגבי תוספים לחיטוב. חוץ מאבקת חלבון. (חומצות אמינו, טירוזין, כל השורפי שומן למיניהם..)

תודה

מולטי-ויטמין זול ואמין - Twinlab.
תוספים מומלצים לחיטוב לפי דעתי יהיו מולטי ויטמין כמובן, אומגה 3, מגנזיום ואבץ, ויטמין D, ויטמין C וסידן.

חומצות אמינו לא יעילות, בטח שלא למתאמן מתחיל, בטח שלא לחיטוב ראשון (חובבני).
ל-טירוזין אפשרי להארכת ההשפעה של חומרים כמו קפאין ו-pre-workout למינהם, בנוסף יעיל אם אתה מבצע פרוטוקולים/אינטרוולים לפי ההמלצות של לייל.
שורפי שומן מאחוזים נמוכים יותר - 11 ומטה, וגם זה בשיקול דעת מאוד קפדני, אחרת אתה במקרה הטוב זורק כסף ובמקרה הרע מזיק לעצמך. (אני מדבר כמובן על יוהימבין, אפדרין, OxyELITE(בערבון מוגבל), לא שאר השטויות שנמצאות בחוץ)

בהצלחה.

התוספים שכתבת - כתוספים שמומלצים לחיטוב, אז הם מומצלצים גם בתקופות של מאסה.

• פותח/ת השרשור
מצטער שלוקח לי זמן לענות אני פשוט בצבא..
לעיניין, למה אני צריך לקנות עוד ויטמין C ו D אם אני כבר לוקח מולטי ויטמין. וויטמין D אפשר לקבל מהשמש.
אבץ ומגנזיום(למה?), אפדרין מאיפה אני יכול להשיג? (הזמנה מי חו''ל? או פשוט "להשיג"?)

א. כי יש חוסר במולטי ויטמין אבל אם אתה נחשף לשמש הרבה במהלך היום אתה לא צריך לקחת ויטמין D
ב. אבץ ומגנזיום עוזרים להתאוששות בגלל שהתפקיד שלהם הוא הרפיית שרירים אתה יכול לקחת את זה לפני השינה יש כאלה שזה גורם להם לשינה עמוקה וטובה יותר
ג. לא מדברים פה על אפדרין מכיוון שהוא לא חוקי

• פותח/ת השרשור
זה לא שאני קופץ. אני רק מתעניין ומכין לעצמי תוכנית לחיטוב. כי אני ייצא לסדיר רק עוד שבועיים ויעשה יומיות מקוצרות. אז בנתיים שיש לי זמן בסופ''ש אני מתכנן לעצמי איך להתחיל.
אם מישהו יכול להביא לי קצת מאמרים על אפדרין( לא מאמר ביולוגי/כימי) אלא מאמר תכלס במה אפדרין יכול להשפיע לטובה/לרעה, מינון ודברים בסגנון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית