ייעוץ תזונה בחיטוב

MrShape

משתמש פעיל
432
8
צה״ל
היי,

קראתי את ההסבר על הייעוץ, אבל לא הבנתי משהו קטן. אם אני קונה ייעוץ שכולל תפריט ותכנית אימונים ב150 שקל, התכנית והתפריט שאתם בונים לי זה לכל התהליך של החיטוב? נגיד אני רוצה לרדת מ14 אחוז שומן ל10 אחוז, אתם תבנו לי תפריט ותכנית של כל התהליך? או רק מה שאני יספיק להגיע אליו בסוף החודש של המעקב?

היי,

קראתי את ההסבר על הייעוץ, אבל לא הבנתי משהו קטן. אם אני קונה ייעוץ שכולל תפריט ותכנית אימונים ב150 שקל, התכנית והתפריט שאתם בונים לי זה לכל התהליך של החיטוב? נגיד אני רוצה לרדת מ14 אחוז שומן ל10 אחוז, אתם תבנו לי תפריט ותכנית של כל התהליך? או רק מה שאני יספיק להגיע אליו בסוף החודש של המעקב?
בונים תוכנית אימונים ותזונה אחת, שיכולה להשתנות ככל שמתקדמים בייעוץ. בחודש הראשון לא סביר שתוחלף לך תוכנית אימונים (אלא אם לא תאוהב את מה שאנחנו בנינו לך מלכתחילה). עידכוני תזונה מתבצעים על בסיס שבועי בהתאם לשקילות ומשקל הגוף. יתכן שלא יהיה שום שינוי בתוכנית האימונים והתזונה במשך חודש שלם, זה תלוי במשתנים רבים. לאחר החודש הראשון, ניתן לרכוש חבילות עידכון ל 1-3 חודשים ששם אנו משנים ומעדכנים את התפריט ולעיתים גם מכינים תפריט/תוכנית אימונים חדשים לגמרי.

• פותח/ת השרשור
אפשר לסדר את זה איכשהו לקנות ישר את הייעוץ לחודשיים?

אפשר לסדר את זה איכשהו לקנות ישר את הייעוץ לחודשיים?
תצטרך לעשות זאת ב-2 רכישות.
בעמוד הבא:
http://www.lbs.co.il/consultation.php

תבחר בתוכנית אימונים ותזונה כולל מעקב לחודש ב- 150 ש"ח, ולאחר מכן תיכנס לאותו העמוד ותבחר בחודש אחד מעקב ב-100 ש"ח.
בכל מקרה, אני לא אמליץ לעשות את זה. תרכוש את החבילה הראשונה (של הבניית תפריט ותוכנית אימונים) ותרכוש חודש מעקב באמצע או בסוף אותו החודש בהתאם לצורך. לפעמים חודש מעקב אחד לא מספיק ורוצים לרכוש חודשיים או שלושה של מעקב ולפעמים לא צריכים מעקב כלל ואנשים מסתדרים בעצמם ורק היו צריכים את הבסיס.

Back
למעלה תחתית