הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שיפור תוכנית אימונים

נירו

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
0
47
0
שלום לכולם,

מעוניין בחוות דעת על תוכנית אימונים קצרה רק בשביל לשמור על הקיים. אני רוצה להתאמן בסבבה בלי לחץ מתוצאות(רק לעשות משהו עם הגוף). לתוכנית אימונים אני אעשה תפריט בריא לא עמוס חלבונים, כך שהתוכנית לא צריכה להיות אינטנסיבית. זו תוכנית שתלווה אותי עד הסוף, אם יהיו תוצאות קטנות עם הזמן מה טוב:)

התוכנית:

יום א-A

סקוואט 5*8-12
בנץ פרס 5*8-12
בנט אובר רו 5*8-12

יום ג-B

דדליפט 5*8-12
שולדר פרס 5*8-12
מתח 5*8-12

יום ה-A

סקוואט 3*12
בנץ פרס 3*12
בנט אובר רו 3*12

התוכנית תהיה AXBXAXXBXAXBXX כלומר יום ראשון אחד מתחיל ב-A וראשון שבוע אחריו מתחיל ב-B

מה אתם אומרים?

תודה

נערך לאחרונה:
ה B שלך נראה קצת קשה לגב (DL לחמישה סטים...ועוד מתח ל 5 אחריו)
באופן כללי אני אוהב FBW בהינתן שרק רוצים 'לשמור על הקיים'

• פותח/ת השרשור
או.קי אז איך לתקן את זה? לוותר על סקוואט ביום חמישי ולהעביר לשם את הדדליפט מיום שלישי?

שלום לכולם,

מעוניין בחוות דעת על תוכנית אימונים קצרה רק בשביל לשמור על הקיים. אני רוצה להתאמן בסבבה בלי לחץ מתוצאות(רק לעשות משהו עם הגוף). לתוכנית אימונים אני אעשה תפריט בריא לא עמוס חלבונים, כך שהתוכנית לא צריכה להיות אינטנסיבית. זו תוכנית שתלווה אותי עד הסוף, אם יהיו תוצאות קטנות עם הזמן מה טוב:)

התוכנית:

יום א-A

סקוואט 5*8-12
בנץ פרס 5*8-12
בנט אובר רו 5*8-12

יום ג-B

דדליפט 5*8-12
שולדר פרס 5*8-12
מתח 5*8-12

יום ה-A

סקוואט 3*12
בנץ פרס 3*12
בנט אובר רו 3*12

התוכנית תהיה AXBXAXXBXAXBXX כלומר יום ראשון אחד מתחיל ב-A וראשון שבוע אחריו מתחיל ב-B

מה אתם אומרים?

תודה

לא אהבתי את התוכנית אני בטוח ב100% שעם אתה מנסה לשמור על הקיים אתה לא אוכל כמו במסה וירד לך מהמסה בידיים

סקוואט 2X5-8 פה תנוח 3-5 דקות בין סטים
דדליפט 1X5-8
לחיצת חזה 2X5-8 פה תנוח 2-3 דקות בין סטים
פנדלאי ראו 2X5-8 (חשוב שיהיה פנדלי ולא סתם איזה חתירה אחרת) פה תנוח 2-3 דקות בין סטים
פרס 2X5-8 פה תנוח 2-3 דקות בין סטים
כפיפות מרפקים בכסא כומר 1X8-12
פשיטת מרפקים בפולי עליון 1X8-12
בטן במכונה 1X10-15

תעשה אותה 3 פעמים בשבוע בצורה הבאה AXAXAXX או AXXAXAX ואתה מבין איך צריך פשוט שיהיה 3 פעמים בשבוע עם המטרה שלך היא רק לשמור על הקיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית