עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה הם תמיד חייבים להיות כאלה דרמטיים?
הוא אכן סוס יש לו סרטון של 800 LBS סקוואט. הוא טוען שהוא טבעי לגמרי.
תמיד יש יוצאים מהכלל למרות שעם החבר'ה שהוא בטח פוגש ומסתובב (דוגמני פיטנס מפתחי גוף וכו.. הוא בעצמו המפתח גוף שהופיע על הכי הרבה שערי מגזינים אי פעם) להשיג GH טוב זה לא קשה.
תמיד עניין אותי לגבי התחרויות שהוא השתתף בהם, כל הפיתוח גוף של הטבעיים כיבכול.
הוא בתכלס יכול להיות כל השנה על חומרים ואם יש לו מידע פנימי מה שנקרא, והוא יודע מתי הבדיקות הוא מתנקה, בהנחה וזו רק בדיקת שתן. לכן התואר הזה די מפוקפק. מה גם שטסט וGH עד כמה שיודע לי לא רואים בשתן.
הוא אכן סוס יש לו סרטון של 800 LBS סקוואט. הוא טוען שהוא טבעי לגמרי.
תמיד יש יוצאים מהכלל למרות שעם החבר'ה שהוא בטח פוגש ומסתובב (דוגמני פיטנס מפתחי גוף וכו.. הוא בעצמו המפתח גוף שהופיע על הכי הרבה שערי מגזינים אי פעם) להשיג GH טוב זה לא קשה.
תמיד עניין אותי לגבי התחרויות שהוא השתתף בהם, כל הפיתוח גוף של הטבעיים כיבכול.
הוא בתכלס יכול להיות כל השנה על חומרים ואם יש לו מידע פנימי מה שנקרא, והוא יודע מתי הבדיקות הוא מתנקה, בהנחה וזו רק בדיקת שתן. לכן התואר הזה די מפוקפק. מה גם שטסט וGH עד כמה שיודע לי לא רואים בשתן.
שאתה לוקח 250-500 מ"ג טסט בשבוע רואים את זה יפה מאוד בבדיקות ולפי מה שהבנתי הבדיקות הן בדיקות שתן ובדיקות דם לפחות בתחרויות היותר רציניות שזה בטח איפה שהבן אדם הזה הולך להתחרות וגם עם הוא היה על סטרואידים הוא היה מכניס מזמן יותר נפח לתוכנית שלו
שאתה לוקח 250-500 מ"ג טסט בשבוע רואים את זה יפה מאוד בבדיקות ולפי מה שהבנתי הבדיקות הן בדיקות שתן ובדיקות דם לפחות בתחרויות היותר רציניות שזה בטח איפה שהבן אדם הזה הולך להתחרות וגם עם הוא היה על סטרואידים הוא היה מכניס מזמן יותר נפח לתוכנית שלו
זה רק אני או שהוא מזיין את המוח על סקוואטים עם נעלי ספורט?
אתה לא עוקב. אין שם אף אחד טבעי, יש שם רק אנשים שלא נתפסו.
מי הבטיח לך שזאת באמא התוכנית שלו?
---------- התגובה התווספה ב 17:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:37 ----------
מי הבטיח לך שזאת באמת התוכנית שלו?