הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Power Bodybuilding

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך

Kman

משתמש משקיע
3,761
155
נק' מוניטין:
4,650
3,761
155
הולמס פלייס
🤘

לכתפיים וידיים אין סרטונים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בערך אותה הגישה כמו של אליוט הולס, רק שאליוט משתמש בתרגילי בודיבילדינג בשביל כוח והוא משתמש בתרגילי כוח בשביל בודיבילדינג.
דרך אגב, בחור הזה שור!

Simple. If you're a pussy, do half reps

תותח

למה הם תמיד חייבים להיות כאלה דרמטיים?

• פותח/ת השרשור
הוא אכן סוס יש לו סרטון של 800 LBS סקוואט. הוא טוען שהוא טבעי לגמרי.
תמיד יש יוצאים מהכלל למרות שעם החבר'ה שהוא בטח פוגש ומסתובב (דוגמני פיטנס מפתחי גוף וכו.. הוא בעצמו המפתח גוף שהופיע על הכי הרבה שערי מגזינים אי פעם) להשיג GH טוב זה לא קשה.

תמיד עניין אותי לגבי התחרויות שהוא השתתף בהם, כל הפיתוח גוף של הטבעיים כיבכול.
הוא בתכלס יכול להיות כל השנה על חומרים ואם יש לו מידע פנימי מה שנקרא, והוא יודע מתי הבדיקות הוא מתנקה, בהנחה וזו רק בדיקת שתן. לכן התואר הזה די מפוקפק. מה גם שטסט וGH עד כמה שיודע לי לא רואים בשתן.

תמיד יש יוצאים מהכלל למרות שעם החבר'ה שהוא בטח פוגש ומסתובב (דוגמני פיטנס מפתחי גוף וכו.. הוא בעצמו המפתח גוף שהופיע על הכי הרבה שערי מגזינים אי פעם) להשיג GH טוב זה לא קשה.

הוא בתכלס יכול להיות כל השנה על חומרים ואם יש לו מידע פנימי מה שנקרא, והוא יודע מתי הבדיקות הוא מתנקה, בהנחה וזו רק בדיקת שתן. לכן התואר הזה די מפוקפק. מה גם שטסט וGH עד כמה שיודע לי לא רואים בשתן.

אתה לא יכול לעלות על GH בשום דרך.

---------- התגובה התווספה ב 13:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:04 ----------

אבל בכללי אם או בלי חומרים הבנאדם תותח בכל המובנים (גם חזק וגם אסתטי).

שאתה לוקח 250-500 מ"ג טסט בשבוע רואים את זה יפה מאוד בבדיקות ולפי מה שהבנתי הבדיקות הן בדיקות שתן ובדיקות דם לפחות בתחרויות היותר רציניות שזה בטח איפה שהבן אדם הזה הולך להתחרות וגם עם הוא היה על סטרואידים הוא היה מכניס מזמן יותר נפח לתוכנית שלו

שאתה לוקח 250-500 מ"ג טסט בשבוע רואים את זה יפה מאוד בבדיקות ולפי מה שהבנתי הבדיקות הן בדיקות שתן ובדיקות דם לפחות בתחרויות היותר רציניות שזה בטח איפה שהבן אדם הזה הולך להתחרות וגם עם הוא היה על סטרואידים הוא היה מכניס מזמן יותר נפח לתוכנית שלו

מי הבטיח לך שזאת באמא התוכנית שלו?

---------- התגובה התווספה ב 17:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:37 ----------

מי הבטיח לך שזאת באמת התוכנית שלו?

אין תחרויות של בילדרים טבעיים. יש תחרויות של בילדרים שלא נתפסו בבדיקות, בדיוק כמו בכל תחום אחר.

ברור שיש תחרויות של בילדרים טבעיים... יש כאלה כמעט בכל מדינה גדולה שהספורט טיפה מפותח בה לדוגמא ארצות הברית, אוסטרליה, אנגליה, גרמניה ועוד הרבה...

אתה לא עוקב. אין שם אף אחד טבעי, יש שם רק אנשים שלא נתפסו.

• פותח/ת השרשור
הוא לא אמר שאין תחרויות כאלה, יש. פשוט אנשים מצליחים להתחמק להתנקות.

לך תדע מה זה סמנטיקה של בילדרים.
טבעי = אני טבעי כרגע ברגע זה.

4:09 בסרטון של החזה הוא אומר שהוא תמיד היה טבעי
בכל מקרה סרטונים טובים מאד

זה רק אני או שהוא מזיין את המוח על סקוואטים עם נעלי ספורט?

זה רק אני או שהוא מזיין את המוח על סקוואטים עם נעלי ספורט?

ברגע הזה הפסקתי להאמין לו והפסקתי להאמין שהוא טבעי גם אני עכשיו ראיתי מה שכתבתה אז הסתכלתי וראיתי שהוא עושה סקוואטים עם נעלי ריצה

---------- התגובה התווספה ב 08:39 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:38 ----------

אתה לא עוקב. אין שם אף אחד טבעי, יש שם רק אנשים שלא נתפסו.

כנראה תאמת היום גם פיל היף יכול להפסיק להשתמש להרשם לתחרות של בודיבילדרים טבעיים ולקחת ראשון...

• פותח/ת השרשור
מה הקשר בין טבעי לבין נעלי ספורט?
;maeq

הו כן אול סטאאררר!!

---------- התגובה התווספה ב 11:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:45 ----------

וחוץ מזה אפשר בהחלט להתאמן עם נעל עם סוליה יחסית שטוחה כמו כל מני סוגים של אדידס (סמבה למשל) או אסיקס ישנות.

מי הבטיח לך שזאת באמא התוכנית שלו?

---------- התגובה התווספה ב 17:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:37 ----------

מי הבטיח לך שזאת באמת התוכנית שלו?

כנראה שזאת באמת לא התוכנית שלו כמו שאפשר לראות אותו פה עושה הרבה מכונות ולג פרס עם 1250 LBS ל60 חזרות
אבל בכל זאת יש כבוד על הסינגל בסקוואט של 800 LBS

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הוא לא עשה 800.

נראה לי זה 700 אבל עדיין

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
Back
למעלה תחתית