הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לזה קוראים ביזיון

• פותח/ת השרשור
זה עיתון ידוע וכנראה שהוא באמת אמר את זה, נקווה שזה אבד בתרגום או משהו דומה לכך - אבל איתו אני לא אהיה מופתע אם זה באמת מה שנאמר.
אין לי בעיה עם האמירה שלו, סביר להניח שפלשתינאים באמת מרגישים כך, אבל צריך קצת טאקט בלומר את זה לתקשורת אחרי ששיחרו מאות מחבלים בעד הבן שלך. יחד עם זאת, לעודד לחטוף עוד חיילים כשהוא עצמו יודע מה משפחה שכזו צריכה לעבור, צריך רק להתבייש בעצמו.

אם הוא אמר את זה באמת, ואם לפני העיסקה חשבתי שזאת טעות לשחרר אותו, עכשיו הייתי מחזיר את הבן שלו לחמאס בחזרה רק בשביל שהוא יילמד לקח לסתום את הפה כשצריך, עשה את שלו ועוד ממשיך לגמור את הממשלה פייי

חבורה של שחקני תאטרון, הקימו תאטרון שחררו 1000 מחבלים ועכשיו הוא עוד מעז לפתוח תפה שלו
שישב בשקט בבית ויגיד תודה שישראל מדינה מטומטמת שאין כמוה. כלב חסר בושה, כמה משפחות ימותו בגלל ההצגה שהוא הרים פה

אם הוא לא היה כזה קר רוח הוא לא היה מצליח להחזיר את הבן שלו. אפשר להגיד שהוא עבד על כולנו

הייתי יכול להבין שאם בתור אדם שלא קשור אליו (גלעד שליט) היה אומר שהמחיר מוגזם אבל בתור אבא של הבנאדם שהצילו לו את הבן במחיר המוגזם הזה הייתי מצפה שיהיה לו טיפת טאקט ויבין מה לומר ולא לומר ברבים.
יותר מזה, הייתי מצפה שהוא לא יחשוב ככה בכלל אבל מה לעשות יש אנשים מפגרים בעולם.

---------- התגובה התווספה ב 00:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:13 ----------

לא קצת צבוע להילחם לשחרור הבן שלו אם הוא חושב שהמחיר גבוהה? כלומר אם זה היה בנאדם שלא קשור אליו בעצם הוא היה מתנגד לשחרור..אחלה של התנהגות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית