הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

9fags

מה הנקודה שלך בדיוק? למה שבכלל תכין תמונה כזו ואיזו סיבה יש לך להעלות אותה לאינטרנט?

• פותח/ת השרשור
כמה דיסלייקים אי אפשר לראות
25- :🙁
מה הנקודה שלך בדיוק? למה שבכלל תכין תמונה כזו ואיזו סיבה יש לך להעלות אותה לאינטרנט?
ככה אני מראה הערכה לתחום ששינה אותי כל כך לטובה.
חחחח אהבתי תפוסט , אנשים לא יודעים להעריך פוסטים איכותיים
👑
צריך להיות these.
אפשר גם וגם אם אני לא טועה, הרי לא מדברים על משהו קרוב או רחוק (ההבדל בין These לThose)
מגיע לך יותר דיסלייקים על הבזבוז ביטים וירטואליים הזה.
כמה חזק בכית כשכתבת את זה?
יש לך יותר חנון מזה?
😆

אולי קיבלת דיסלייקים כי זה אתר הומור וזה לא מצחיק?
האמת שאני חושב שאתה צודק. כתוב גם שאסור לעלות דברים לא מצחיקים, אבל זאת לא סיבה מספיק טובה כדי "לקלל" את הדדליפט והסקוואט.

קיבלת דיסלייק כי אנשים מחפשים לצחוק, לא לחלוק תחומי עניין.

ככה אני מראה הערכה לתחום ששינה אותי כל כך לטובה.

ולמה אתה מראה הערכה כלפי משהו שלעולם לא ידע את הערכתך כלפיו בגלל שהוא דבר מופשט? הרי אתה בטח יודע שה"תחום" לעולם לא ידע שאתה מעריך אותו ו"הוא" לעולם לא יראה את התמונה הזו, אז למה?

מה אתם מזיינים תמוח יש לא מעט פוסטים שהיוצר שלהם כותב מראש שזה לא אמור להיות מצחיק ועדיין היו בדף הראשי עם המון תגובות ולייקים...
כמה פוסטים על פוקימון כבר אפשר לראות...

ולפומפקט, אהבתי !

אם כבר...
3383108_700b.jpg

• פותח/ת השרשור
ולמה אתה מראה הערכה כלפי משהו שלעולם לא ידע את הערכתך כלפיו בגלל שהוא דבר מופשט? הרי אתה בטח יודע שה"תחום" לעולם לא ידע שאתה מעריך אותו ו"הוא" לעולם לא יראה את התמונה הזו, אז למה?
בכל העולם מביאים הערכה כלפי משהו שהוא לא מופשט (כל הדתות למינהם) ואפילו צמים כדי שמשהו לא מופשט ירחם עלינו.. אני לא מצדיק אותם, אבל אם אותם מאמינים עושים את זה כל חייהם באלפי דרכים משונות, אז מה אם אני מכין תמונה מסכנה ומפרסם אותה באתר מלא בתמונות אחרות?
לא כל דבר צריך ללכת עם לוגיקה בחיים, אפשר לעשות דברים שלמרות שאתה יודע שהם מטופשים, אתה עדיין יכול להנות מהם.

• פותח/ת השרשור
לא מצחיק
מה שמצחיק זה שכל פעם קוטלים אותך מחדש אופקיטה 🤡
tumblr_lgo5xeK1sk1qbw0r2.jpg

אגב שתדעו שהמינוס ירד מ25- ל16-.. כנראה בגלל שפרסמתי גם בפורום של ריפטו וחלק יצאו על האתר ואמרו שהוא קקה. 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית