הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

קנייה חגורה ורצועות לברכיים

shanidaniel

משתמש פעיל
999
4
נק' מוניטין:
437
999
4
אני מעוניין לקנות רצועות לברכיים בגלל בעייה שיש לי כבר הרבה זמן בברכים ועד עכשיו הייתי מתעלם מזה והחלטתי שזה לא לעיניין..

ואני מעוניין לקנות גם חגורה של RDX או משהו אחר העיקר שיהיה מעור ושהסגירה לא תהיה בסקוצ'
מידה L-M

רצועות לברכיים לא יפתרו לך שום בעיה.

הו כן האורטופד.

• פותח/ת השרשור
הו כן האורטופד.

אתה רוצה לטעון שאתה מבין יותר מרופא שלמד רפואה במשך שנים וראה כבר הרבה בעיות בברכים אני תיארתי לו את הבעייה שלי ואמרתי לו שאני מתאמן ועושה סקוואטים ושאני נועל בחלק העליון של התנועה אני מרגיש קצת לחץ במיוחד בברך ימין וגם אחרי סט של סקוואטים כבדים אני מרגיש את הברך ואני יודע כבר שהיו לי קצת בעיות ברכיים מריצות בעבר והוא אמר לי שאני יכול להיעזר ברצועות שיפעילו לחץ על המקום הכואב ויתמכו בו כל מה שאני שאלתי את אלכס זה למה הוא חושב אחרת מהרופא ועכשיו אני שואל אותך למה אתה חושב שאתה יודע יותר מרופא...

אני מוכר חגורה של RDX מידה L , השמשתי בה בשלושה אימונים ..
אתה מוזמן להציע מחיר (אין בעיה לשלוח אותה בדואר..)

• פותח/ת השרשור
אני מוכר חגורה של RDX מידה L , השמשתי בה בשלושה אימונים ..
אתה מוזמן להציע מחיר (אין בעיה לשלוח אותה בדואר..)

איפה אתה גר ?

---------- התגובה התווספה ב 12:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:26 ----------

ותשלח לי קישור לאיזה דגם זה בכללי אני מציע 150 שקל עם זה הדגם שאני רוצה...

האורטופד טוען אחרת... אני ישמח לפירוט למה אתה חושב שזה לא יפתור שום בעייה

מעניין אותי לשמוע מה הבעיה שהאורטופד החליט שיש לך, ובעזרת איזה מנגנון קסום רצועות פותרות אותה.

• פותח/ת השרשור
מעניין אותי לשמוע מה הבעיה שהאורטופד החליט שיש לך, ובעזרת איזה מנגנון קסום רצועות פותרות אותה.

אני לא בטוח עם הוא יתכוון שזה יפתור אבל אבל אני כמעט בטוח שהוא לא היה ממליץ סתם בכל זאת אף פעם אי אפשר להיות בטוח ואני לא יודע מה הוא החליט שיש לי תיארתי לו את הכאב מתי הוא מופיע איזה פעילויות אני עושה ואמרתי לו שהכאב בחלק הקידמי של הברך בצד הפנימי (עם ברך ימין אז בצד שמאל שלה)

יש לזה מרכיב גנטי.

• פותח/ת השרשור
תאמינו לי שני ספאמרים כמוכם לא ראיתי בחיים מה אתם רוצים שאני יעשה סקוואט בל רצועות גם אני רוצה כמו שעשיתי עד עכשיו אבל ללכת עם הראש בקיר לא להקשיב לרופא והחמיר עוד את הבעייה בברכים עד שאני לא יוכל לעשות סקוואטים בכלל לא נראה לי לעיניין...

הבעיה שלך היא הטכניקה, לא הרצועות. תשים רצועות ותראה ששום דבר לא יפתר. אולי אם תהדק אותן מספיק חזק לא תרגיש כלום במהלך הסט אבל הבעיה תשאר.

נו מצוין, לא כואב-> נפתרה הבעיה. זה בפרק המבוא של הריסון.

• פותח/ת השרשור
הבעיה שלך היא הטכניקה, לא הרצועות. תשים רצועות ותראה ששום דבר לא יפתר. אולי אם תהדק אותן מספיק חזק לא תרגיש כלום במהלך הסט אבל הבעיה תשאר.

הרגע קניתה סרטון ביקורת טכניקה מעניין אותי מה אתם תחשבו על הטכניקה שלי 😃

אם תרצה אני מוכר חגורה שקניתי פה בארץ,השתמשתי בה לא יותר מ6 פעמים,היא לא מתאימה לי כרגע ,אני מוכר ב70 ש"ח.

Back
למעלה תחתית