הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אנטריקוט

• פותח/ת השרשור COSMOS
  • פורסם בתאריך

COSMOS

משתמש קבוע
1,576
1
נק' מוניטין:
345
1,576
1
שאלה לגבי הערכים שלו:
הכנסתי אותו בתפריט על בסיס קבוע (חיטוב). שמתי לב שהתנח (מס1) די מפוצץ בשומן עכשיו השאלה היא האם הערכים בסימולטור כוללים את זה?.. ז"א האם אני צריך לנקות את הנתח משומן נראה לעין לפני שאני אוכל? פשוט קשה לי להאמין שהמחשבון קלוריות באמת לקח בחשבון כזאת כמות של שומן... זה יכול לעשות הבדל עצום.
תודה לעונים.
-עוד דבר קטן: אני רוצה לשלב בשר טחון בתפריט, למישהו יש עצות איך אפשר לבשל עם מעט שמן/בלי שמן כלל ושיהיה אכיל?
תודה רבה.

אני מכין קציצות מבשר טחון (נתח מס' 10 צוואר) באופן יום יומי בחיטוב שלי. יוצא בנזונה.
מוסיף קצת כוסברה/פטרוזיליה, חצי בצל, שן שום, מלח, פלפל, וביצה. מערבב הכל בבלנדר ומכין קציצות קטנות כאלה על מחבת חמה. יוצא אש.

• פותח/ת השרשור
אני מכין קציצות מבשר טחון (נתח מס' 10 צוואר) באופן יום יומי בחיטוב שלי. יוצא בנזונה.
מוסיף קצת כוסברה/פטרוזיליה, חצי בצל, שן שום, מלח, פלפל, וביצה. מערבב הכל בבלנדר ומכין קציצות קטנות כאלה על מחבת חמה. יוצא אש.

לא יכול לתת לך מוניטין חבר אבל נשמע אחלה תודה רבה!

מה הבעיה בכתף? 5% שומן. ואני לא מבין איך אנטריקוט מסתדר לך בחיטוב זה בסביבות 15-18אחוז שומן
מספיק שאתה אוכל 200 ג ממנו כמעט וסגרת לך את כמות השומן היומית שלך. חברים לא שמעתם על סינטה שייטל וכו?

נערך לאחרונה:
מה הבעיה בכתף? 5% שומן. ואני לא מבין איך אנטריקוט מסתדר לך בחיטוב זה בסביבות 15-18אחוז שומן
מספיק שאתה אוכל 200 ג ממנו וסגרת לך את כמות השומן היומית שלך. חברים לא שמעתם על סינטה שייטל וכו?

וחוץ מזה לפי דעתי סינטה בשר טעים יותר..

• פותח/ת השרשור
מספיק שאתה אוכל 200 ג ממנו כמעט וסגרת לך את כמות השומן היומית שלך. חברים לא שמעתם על סינטה שייטל וכו?

הוא מסתדר למרות שהוא רבוי בשומן מפני שזאת דיאטת דלת פחמימה. השומן חיוני ואף הכרחי במקרה כזה.

חבר לא שמעת על קיצוץ בפחמימות, אירובי וכו'?

אחלה דבר, במקום להימנע מאוכל טעים ולאכול קוטג' 0% בלי כלום עד חנק.

LOL

עכשיו יש כמות שומן יומית? חשבתי שיש צריכה קלורית יומית. כל יום לומדים משהו חדש.

חבר לא שמעת על קיצוץ בפחמימות, אירובי וכו'?

אחלה דבר, במקום להימנע מאוכל טעים ולאכול קוטג' 0% בלי כלום עד חנק.
האא נככוווןןןן מקצצים בפחמימות ועושים אירובי נכון. ואללה תודה שהזכרת לי. מזל שאתה פה בפורום אחרת איך הייתי יודע.
LOL

עכשיו יש כמות שומן יומית? חשבתי שיש צריכה קלורית יומית. כל יום לומדים משהו חדש.
מזל שיש את הפורום הזה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית