הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לGH

• פותח/ת השרשור marom
  • פורסם בתאריך
לא, אני לוקח כל יום

---------- התגובה התווספה ב 19:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:54 ----------

כמה מלגרם אתה לוקח ?

אז אם אני בעצם מקטין את היצור הטבעי שלו בגוף אז באופן ישיר הוא ישפיע על גדילת מסת השריר ?
איך אפשר להקטין את החלבון הזה?
ולמה הוא טוב?

אז אם אני בעצם מקטין את היצור הטבעי שלו בגוף אז באופן ישיר הוא ישפיע על גדילת מסת השריר ?
איך אפשר להקטין את החלבון הזה?
ולמה הוא טוב?

הוא זהה להורמון גדילה האמתי אז זה כאילו הגוף שלך מייצר יותר זה גורם לירידה במסת שומן ולעלייה במסת שריר ואם אתה עדיין מתבגר זה יכול להוסיף לך 5 +-ס''מ יותר ממה שאתה אמור להיות

הוא זהה להורמון גדילה האמתי אז זה כאילו הגוף שלך מייצר יותר זה גורם לירידה במסת שומן ולעלייה במסת שריר ואם אתה עדיין מתבגר זה יכול להוסיף לך 5 +-ס''מ יותר ממה שאתה אמור להיות
עזוב אין לי כוח לאנשים כמוך, אני מבין שאתה רוצה לעזור אבל אם אתה לא מבין אל תענה פשוט.
נחכה לאנשים בעלי ידע בעניין

יש פה כותבים ממש הזויים שחושבים שפה לאנשים יש יכולות קריאת מחשבות.
תגיד לי מה אתה רושם סמס ומתקמצן על מילים? בו תפרט באיזה מסגרת אתה לוקח הורמון גדילה, רופה רשם לך, על דעת עצמך? בשביל מה אתה לוקח?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית