הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ PCT

bozaglo

משתמש מתחיל
100
1
נק' מוניטין:
1
100
1
שלום אני התחלתי סייקל של טסטוסטרון 500 בשבוע, היה אמור להיות מחולק ל 2 זריקות, כל זריקה 250
דיבול שבוע ראשון 20 מ"ג, שבוע שני ושלישי 30 מ"ג

הזריקה הראשונה שעשיתי הייתי משותק שבוע עם נפחיות והרבה כאבים, לכן דחיתי את הזריקה השניה..
הזריקה השניה אותם כאבים .. לכן אני שוקל לעצור עם הסייקל.. זה אבל אני ממשיך דיבול 30 מ"ג ביום למשך שבועים.. מה שאני רוצה לדעת..איך אני עושה PCT אחרי שאני מסיים את הדיבול..?
האם יש צורך ב HCG?

איפה הזרקת? אתה לא יודע להזריק...
אם אתה עוצר תסייקל,גם תפסיק עם הדיבול...
בשביל 2 זריקות לא חושב צריך HCG

• פותח/ת השרשור
איזה טסטוסטרון הזרקת אחי?

SUSTANOL 250 NOVAPHARM

---------- התגובה התווספה ב 04:39 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 04:38 ----------

איפה הזרקת? אתה לא יודע להזריק...
אם אתה עוצר תסייקל,גם תפסיק עם הדיבול...
בשביל 2 זריקות לא חושב צריך HCG

בתחת..
למה להפסיק את הדיבול..?

• פותח/ת השרשור
הבנתי
למה לא טסט אנטט רפואי? קשה להשיג, יקר, אבל לא מרגישים את הזריקה כמעט

זה העניין החומר הזה חרא ניראה לי .. אם הייתי יכול להשיג יותר טוב לא הייתי נוגע ..

---------- התגובה התווספה ב 08:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:23 ----------

הבנתי
למה לא טסט אנטט רפואי? קשה להשיג, יקר, אבל לא מרגישים את הזריקה כמעט

אגב המחיר לא כזה משנה לי .. כל עוד חומר טוב אני משלם אבל כנראה נפלתי עם החומר הזה שיש לי ..

אני אישית משתמש ב nova pharm מעולם לא חוויתי נפיחות או כאבים. נראה לי שאתה פשוט לא יודע להזריק.
או שאתה לא מחטא טוב או שניהם. ואגב עם זה סייקל ראשון שלך אז רוב הסיכויים שיכאב. זה נורמאלי לגמריי

כנ"ל לגבי נובה פארם חברה מצוינת מה שמשאיר 3 אופציות:
1-אתה ממש לא יודע להזריק
2-אתה ממש רגיש לקצת כאב שמופיע עם ההזרקות הראשונות
3-מישהו מכר לך זיוף [מה שנשמע לא הגיוני]

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית