הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ביצים בצבא

Selotep

משתמש קבוע
1,787
2
נק' מוניטין:
105
1,787
2
אמרו לי הטבחים שבבסיס ששמים חומרים משמרים בביצים שמה, ובתור בן אדם שמנצל את כמות הביצים שבאה בחינם אני אוכל +- 20 ביצים ביום האם זה יכול לפגוע בי בטווח הרחוק ואיזה סוג של חומרים משמרים שמים שמה, והאם הם מסוכנים באמת כמו שאומרים?
תודה מראש:)

לא יודע לא שמעתי על זה.

שמעתי על ביצים מקופסאות שימורים זה כן, שהן כבר קלופות.

שמע אני מהמר שגוף כמו צהל מקבל סוג של סטוק שאמור לעבור שימור מסויים

אם זה מפריע לך אתה יכול לאכול פחות, ולאכול גבינות.

אצלנו זה ביצים משומרות וזה טעם דיי מוזר אלה אם כן אוכלים את זה עם משהו ..אבל אני חושב שזה אותו דבר כמעט

• פותח/ת השרשור
שמע אני מהמר שגוף כמו צהל מקבל סוג של סטוק שאמור לעבור שימור מסויים

אם זה מפריע לך אתה יכול לאכול פחות, ולאכול גבינות.
אני לא יודע אם זה פוגע בי אכשהו החומרים המשמרים לכן אני לא יודע אם זה מפריע או לא

הביצים הקלופות מגיעות בדליים - ביצים משומרות.
למרות שלרב משתמשים בביצים רגילות בקומביסטימר - אידוי.

אני חושב שאתה מאוד תמים במחשבה שהאם הביצים משומרות או לא זה הבעיה באוכל שמגישים לך.

תשיג קומבינות ואז גם תוכל להבטיח לעצמך לקבל יותר ממה שמגיע לך וגם תוכל לדעת מה אתה אוכל ממקור ראשון.

אני אישית היתי טבח בצבא ואני יכול להגיד לך שאנחנו לא דחפנו שום דבר לביצים,תמיד הינו שמים אותן איך שהן מהארגז של תנובה לקונטיינר ואז לקומבי לאידוי וממש פעם במאה שנה הינו מקבלים מקולפות בדלי,שאותן כמובן לא אהבתי לאכול בגלל הריח אבל מדי פעם כשהיתי אוכל לא הרגשתי טעם מוזר

אמרו לי הטבחים שבבסיס ששמים חומרים משמרים בביצים שמה, ובתור בן אדם שמנצל את כמות הביצים שבאה בחינם אני אוכל +- 20 ביצים ביום האם זה יכול לפגוע בי בטווח הרחוק ואיזה סוג של חומרים משמרים שמים שמה, והאם הם מסוכנים באמת כמו שאומרים?
תודה מראש:)

אם אתה אוכל 20 ביצים ביום לא החומר המשמר הוא הבעיה שלך

• פותח/ת השרשור
אני אוכל אולי אם חלמון אחד מתוך ה20 לא רואה בעיה...

אם אתה חושב שאני ליצן אז כנראה שפשוט סיפרתי בדיחה שכבר מוכרת כי החבר שכתב לפניי רשם אותו דבר
וחוצמזה זה ידני שהרבה ביצים גורמות לכולסטרול גבוה וסכרת

אם אתה חושב שאני ליצן אז כנראה שפשוט סיפרתי בדיחה שכבר מוכרת כי החבר שכתב לפניי רשם אותו דבר
וחוצמזה זה ידני שהרבה ביצים גורמות לכולסטרול גבוה וסכרת

איפה בהודעה שלי כתוב כולסטרול?

• פותח/ת השרשור
שלא תבינו לא נכון אין לי בעיה לאכול את הצהוב של הביצה פשוט אני מכניס גם איזה חצי קילו-קילו גבינה לבנה לתפריט שזה 5% אז לא רוצה להגזים אם השומן הכל אצלי מתוכנן לפי קלוריות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית