הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המצאה גאונית למסיבות

מה עם הסלקטורים בבדיקה לפני שנכנסים?

---------- התגובה התווספה ב 03:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 03:11 ----------

ולא קצת מוזר להסתובב עם שקית כמו בנאדם שלא שולט בשתן שלו?

• פותח/ת השרשור
הסלקטורים בודקים לך את הביצים?
נראה לי אתה יוצא למקומות הלא נכונים

יש דברים שהייתי קורא להם גאוניים בהקשר של מסיבות הרבה לפני זה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אין מת על הסירטוני PUA האלו. כולם זיינים כל כך גדולים בסירטונים עד שאתה פוגש חלק גדול מהם במציאות (ופגשתי מספיק).

אם אני הייתי יוצאת למסיבה הייתי ממלא בפנים דלק ומציתה את הבן אדם הראשון שהיה דורך לי על הרגל.

זאת המצאה רק לאנורקסים.
לא מספיק שהוא נכנס בג'ינס, הוא גם מצליח להכניס בפנים שקית.
אפליה!

חחח מגניב. יילך טוב בישראל עם המחירים הנמוכים

איזה פגשת? ואיזה רושם השאירו עליך?

אני פגשתי את סטס ועוד חבר שלו שהוא דר לפסיכולוגיה שהוא סקסולוג או משהו ושניהם נראים ומדברים כמו מפגרים , אין להם שום כריזמה והם לא יכולים להביא שום בחורה ב"רמה"

ואם אלו הסרטונים שאתה רואה כדי להביא בחורות המצב שלך קשה , חוץ מזה שבארה"ב אתה לא צריך יותר מ"היי" כי להכניס בחורה רנדומלית למיטה.

מה עושה מי שהמצב שלו לא קשה?

ואני לא מדבר על אנשים מהארץ וגם לא מעוניין ללמוד מהם שום דבר.

מי שהמצב שלו לא קשה מתנהג איך שהוא רוצה להתנהג ומי שתזרום איתך מה טוב ומי שלא אז לא, יש עוד אלף כמוה... לא צריך ספרים או "אומנות הפיתוי", בנות זה לא תורה מסיני.

ואם כבר עדיף שתלמד מהאנשים בארץ כי בחו"ל הבנות מתנהגות שונה מבארץ.

אני חושב שבחורות שנופלות בטריקים הזולים האלה הן הבן אדם שבמצב הקשה בסיפור ולמה להתאמץ בשביל אחת כזו?

להתנהג איך שבא לי לא עובד מספיק טוב בשבילי, בגלל זה אני מתעניין אם יש תחלופות יותר טובות. חוץ מזה יש לי את רוב שעות היממה להתנהג איך שבא לי, לא אכפת לי לעשות את עצמי מתעניין בחוג יוגה של מישהי\בחיות מחמד שלה\מבקש לראות איך היא עיצבה תחדר למרות שזה מעניין לי תביצה, באמת שלא.

זה בסדר זה כי אתה עוד ילד, אבל שתגדל תבין שגם לבחורות וגם לבחורים אין כבר כוח לשמוע חפירות בשביל לסיים את הלילה ביחד. אתה הולך למסיבה פוגש איזו שבורה אחת מדבר איתה קצת והיא כבר יודעת שזה לערב הנוכחי ואח"כ תחזרו לחיות את החיים שלכם בנפרד.
אני מדבר על סטוצ'ים בגילאים היותר בוגרים, בקשר למערכות יחסים זה קצת שונה.

זה בסדר זה כי אתה עוד ילד, אבל שתגדל תבין שגם לבחורות וגם לבחורים אין כבר כוח לשמוע חפירות בשביל לסיים את הלילה ביחד. אתה הולך למסיבה פוגש איזו שבורה אחת מדבר איתה קצת והיא כבר יודעת שזה לערב הנוכחי ואח"כ תחזרו לחיות את החיים שלכם בנפרד.
אני מדבר על סטוצ'ים בגילאים היותר בוגרים, בקשר למערכות יחסים זה קצת שונה.
אם היא "שבורה" היא תקפוץ על הראשון שרק יציע לה ולא תרפה ממנו לעולם ועד..
אז סיפור הפיות שלך לא יגמר ב"תחזרו לחיות את החיים שלכם בנפרד"
היא תפתח רגשות ותרדוף אותך עד קץ הימים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית