הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון דיאטת HCG

• פותח/ת השרשור FB33
  • פורסם בתאריך

FB33

משתמש מתחיל
253
1
נק' מוניטין:
2
253
1
טוב יש איזשהו טרנד חדש של דיאטת HCG
משרד הבריאות יצא בהצהרה שאסור לעשות אותה ובלה בלה [העניין הוא תרסיס HCG שניתן אוראלית במהלך הדיאטה וגורם לירידה מטורפפפפת במשקל+שמירה על התצואות לתמיד
לי אישית נשמע כמו חרטא אבל אני מכיר מישהי שרוצה לנסות אותה והאמת....אין לי מושג מה לומר לה לגבי למה לא לקחת את התרסיס הזה [מכיל אצות בעלות פעילות HCG לפי הכתוב במרכיבים]

זה חומר שמופק מהשליה זה גורם גורם לפתיחת מאגרי שומן וירידה באחוזי שומן זה כמו שתעשה אימון אינטרוולים ואז תעשה אירובי בעצימות בינונית הוא גם פותח את המאגרים של השומן העיקש ופשוט מעיף את השומן מהגוף לא יודע איך להסביר את זה אבל שמתיזים את זה זה נותן שובע כאילו אכלת ארוחה של 2000-3000 קלוריות אמנם אתה צריך לאכול 500 קלוריות ויש פירוק שריר גם אבל השומן פשוט יורד בטיל אמא שלי עשתה את זה חודש וקצת אם אני לא טועה וירדה יותר מ-10 קילו 2 בנות דודות שלי עשו את זה ואני מכיר עשרות נשים שעשו את הדיאטה הזאת וקיבלו תוצאות מדהימות

• פותח/ת השרשור
זה חומר שמופק מהשליה זה גורם גורם לפתיחת מאגרי שומן וירידה באחוזי שומן זה כמו שתעשה אימון אינטרוולים ואז תעשה אירובי בעצימות בינונית הוא גם פותח את המאגרים של השומן העיקש ופשוט מעיף את השומן מהגוף לא יודע איך להסביר את זה אבל שמתיזים את זה זה נותן שובע כאילו אכלת ארוחה של 2000-3000 קלוריות אמנם אתה צריך לאכול 500 קלוריות ויש פירוק שריר גם אבל השומן פשוט יורד בטיל אמא שלי עשתה את זה חודש וקצת אם אני לא טועה וירדה יותר מ-10 קילו 2 בנות דודות שלי עשו את זה ואני מכיר עשרות נשים שעשו את הדיאטה הזאת וקיבלו תוצאות מדהימות
חחחחח אתה מתאר ירידה נורמאלית לתפריט של 500 קלריות ביום

טוב יש איזשהו טרנד חדש של דיאטת HCG
משרד הבריאות יצא בהצהרה שאסור לעשות אותה ובלה בלה [העניין הוא תרסיס HCG שניתן אוראלית במהלך הדיאטה וגורם לירידה מטורפפפפת במשקל+שמירה על התצואות לתמיד
לי אישית נשמע כמו חרטא אבל אני מכיר מישהי שרוצה לנסות אותה והאמת....אין לי מושג מה לומר לה לגבי למה לא לקחת את התרסיס הזה [מכיל אצות בעלות פעילות HCG לפי הכתוב במרכיבים]
זה טוב לנשים לא לגברים. וזה לא טרנד זה ישן לאללה.

כמה שטויות בפוסט אחד. זה נותן תוצאות בעיקר לנשים על גברים זה עובד פחות טוב. ויש סיכונים הורמונליים לגבר עם הדיאטה הזאת.

• פותח/ת השרשור
זה טוב לנשים לא לגברים. וזה לא טרנד זה ישן לאללה.

כמה שטויות בפוסט אחד. זה נותן תוצאות בעיקר לנשים על גברים זה עובד פחות טוב. ויש סיכונים הורמונליים לגבר עם הדיאטה הזאת.

באמת ישן?
אני רק עכשיו שומע על זה + מקבל ים ספאם במייל על זה מהחודש האחרון

ולנשים זה בסדר??

לא יודע עם זה רעיון טוב לאשה לדמות מצב הריון. כולה בשביל להוריד כמה קילו. שמע הדיאטה הזאת די ישנה. היה לה הייפ מסוים אבל היא נעלמה כמו שבאה.

מאוד לא מומלץ לגברים..לקבל הורומן נשי,נשמע בעיתי
ואני הבנתי שתחושת שובע לא ממש מקבלים
ולרדת כול כך הרבה במשקל זה באמת מאוד הגיוני כשאוכלים 500קלוריות.אם או בלי HCG:sarcastic:

בואו נעשה סדר בדברים:
בכדי למכור הורמונים, חייב אישור ממשרד הבריאות. בכדי לקנות הורמונים, חייבים אישור ומרשם רופא מיוחד.
הטיפות המדוברות הנמכרות תחת התווית ״HCG״ הינן לא יותר מאלכוהול עם קצת מים. זה נקרא תכשיר הומאופתי. אתה יכול להתקשר בעצמך לשירות הלקוחות ולבקש ממה הטיפות מורכבות. יגמגמו לך וימלמלו משהו לגבי אצות- תשאל אם זה הומאופתי ויגידו לך שכן. אם עד כה לא קראת מה זה הומאופתיה, ממליץ לך להתחיל לפני שאתה שורף את הכסף על אלכוהול עם קצת מים.
מה שכן, גם ככה תקבלו תוצאות מדיאטה של 500 קל ליום, עם או בלי תוספי הורמונים.
חבר׳ה, אין חוכמות!

נערך לאחרונה:
בואו נעשה סדר בדברים:
בכדי למכור הורמונים, חייב אישור ממשרד הבריאות. בכדי לקנות הורמונים, חייבים אישור ומרשם רופא מיוחד.
הטיפות המדוברות הנמכרות תחת התווית ״HCG״ הינן לא יותר מאלכוהול עם קצת מים. זה נקרא תכשיר הומאופתי. אתה יכול להתקשר בעצמך לשירות הלקוחות ולבקש ממה הטיפות מורכבות. יגמגמו לך וימלמלו משהו לגבי אצות- תשאל אם זה הומאופתי ויגידו לך שכן. אם עד כה לא קראת מה זה הומאופתיה, ממליץ לך להתחיל לפני שאתה שורף את הכסף על אלכוהול עם קצת מים.
מה שכן, גם ככה תקבלו תוצאות מדיאטה של 500 קל ליום, עם או בלי תוספי הורמונים.
חבר׳ה, אין חוכמות!
לא מדובר פה על קישקוש הומאופטי שהחברה שמייצרת אותו נתנה לו שם של הורמון או דמוי הורמון כדי לספק את האשליה שהתכשיר אכן עובד. מדובר פה על HCG הורמון לכל דבר שמדמה הריון בגוף האישה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית