הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מחפש מנתח פלסטי מומלץ להורדת ג'ינו וגם שאלה לאלו שעברו

• פותח/ת השרשור vinhzz
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

vinhzz

משתמש מתחיל
30
0
נק' מוניטין:
-12
30
0
שלום
אז ככה יש לי ג'ינו די הרבה זמן, לא בעיה רפואית כגון הורמונים וכו' אלא רקמת שומן בולטת מאוד
אני מאוד מתבייש בזה ,לא הולך לים, לא לובש חולצות צמודות,
אני מחפש מנתח מומלץ שאני יהיה מרוצה מהתוצאות יש לכם מישהו להציע טלפון או אתר
אני מעוניין להוריד את זה בהקדם האפשרי אבל לא מתפשר על מקצועיות
מי שעבר את זה ומרוצה רציתי לישאול איך אתם מרגישים אחרי זה?, תוך כמה זמן קובעים לך תאריך לניתוח?, כמה זמן התהליך?, מרוצה מהתוצאה?

תודה ושבוע טוב

עשיתי לפני כחודשיים וחצי את הניתוח. עשיתי בפרופורציה ןזה יקר שם (19000) אבל הם עובדים אם קופת חולים כללית וביגלל שהיה לי כרטיס פלטיניום קיבלתי הנחה ושילמתי 8000 שקל. ישר נתנו לי תאריך הראשון שהיה פנוי וזה היה אחריי חודש וחצי. לא אמרו לי כלום חוץ מלא לאכול ולא לשתות ולא לעשן 8 שעות לפני הניתוח. אתה מגיע, מחליף בגדים לחלוק מעפן כזה של בית חולים, המנתח מגיע ומסמן לך עם עט כזה עיגולים על החזה, אחריי זה הרופא מרדים מגיע ושואל אותך כמה שאלות, מחברים לך צינור לווריד ביד. ואז אתה הולך אחריו לחדר הניתוח, שם אתה שוכב על מה שנראה יותר כמו שולחן חח מרידימים אותך וזהו בעצם. אתה מתעורר אחריי כמה שעות במיטה בחדר ההתעוששות מרגיש כאילו הכניסו לך מכות, החזה כואב אבל לא משהו שלא קריטי, כאב תמידי ומציק כזה. אתה חוזר לעצמך אחריי כמה זמן אתה קם אומרים לך ללכת קצת, לנסות להשתין (הגב אתה תתבקש לקנות מחוך כזה לחזה שישימו לך אחריי הניתוח, אתה תתעורר כבר איתו עליך) וזהו אתה יכול ללכת הביתה. בהתחלה אתה מוגבל... לא יכול לעשות הרבה תנועות מן הסתם... מאמץ יגרום לך לשתפי דם, וזה ממש ממש ממש ממש לא כיף כי אז נוסעים למנתח והוא דוקר אותך בחזה ומנקז, שזה הגב היה הדבר הכי גרוע מבחינתי בכל התהליך, זה גם כואב כי שתף דם לוחץ לך בחזה ברמה כואבת ביותר וגם הדקירות והניקוז לא כיף. עם המחוך הייתי חודש וחצי. לא התאמנתי חודשיים כי פחדתי מאוד שתף דם נוסף. הכאב עצמו עובר אחריי פחות משבוע .. אבל אתה עדיין מוגבל בתזוזה ולא יכול להרים ידיים כשזה דורש מתיחה כלשהי של החזה.
סך הכל אתה סובל. גם לצאת לא ממש ככה ששבועיים בערך אתה תקוע רק בבית.
אני מרוצה מהתוצאה למרות שהיא עדיין לא סופית אצלי עדיין יש כאב באזור הפתמות והן קצת נפוחות אבל זה חבלות שאמורות לעבור. חוץ מזה התוצאה מרשימה, מרגיש מצויין, לא מתחרט לרגע.

מהתעניינות ^^^

נשארה צלקת כלשהי?

מעניין שאחוז האנשים שעוסקים ב"פיתוח גוף"/עלייה במסה ובעלי ג'ינו הוא גבוה מאוד. אולי זה רק נדמה לי אבל יהיה מעניין לערוך מחקר בנושא. אני אישית מכיר 4 אנשים באופן אישי בעלי ג'ינו שמתאמנים, וגם לי יש.
לא מבחינת הגורם לג'ינו אלא יותר כמשהו של דימוי עצמי.

😛

מעניין שאחוז האנשים שעוסקים ב"פיתוח גוף"/עלייה במסה ובעלי ג'ינו הוא גבוה מאוד. אולי זה רק נדמה לי אבל יהיה מעניין לערוך מחקר בנושא. אני אישית מכיר 4 אנשים באופן אישי בעלי ג'ינו שמתאמנים, וגם לי יש.

😛
יותר הגיוני שיש ג'ינו לאותו אחוז מהאנשים שלא מתאמנים כמו אלה שכן מתאמנים, אבל אלה שמתאמנים פשוט שמים לב לזה יותר טוב ויותר מודעים...
וכמובן שכאשר מכניסים לצד של המתאמנים את המוזרקים כנראה שהמספר עולה אבל כנראה שגם אצלם יש באמת יותר מקרי ג'ינו

סתם ניחוש פרוע 😛

המדגם המייצג שלך ממש יכול לתת מסקנה חד משמעית.

• פותח/ת השרשור
תודה על העזרה
אני שוקל 78 וגובה 1.83 ככה שיש לי טיפה שומן, הג'ינו שלי דיי גדול משהו שממש רואים ושמים כך
ישלי שריר בחזה ואז כולו עטוף שומן ממה הרבה.
צריך ממש לעשות שאיבה לכל האזור מישהו עבר את זה עם דרגה חריפה של ג'ינו?

😛

כי הרבה מהאנשים שאתה מתאר היו שמנים בעבר ויש להם תסביך עם הגוף שלהם, ומהצד היותר מקצועי חומרים מעודדים ג'ינו.

כי הרבה מהאנשים שאתה מתאר היו שמנים בעבר ויש להם תסביך עם הגוף שלהם, ומהצד היותר מקצועי חומרים מעודדים ג'ינו.
לא דיברתי עם ג'ינו כתוצאה מחומרים או סייקלים, אלא יותר על הסיבה הראשונה שציינת.

לא ממליץ על פרופורציה. ההמלצה שלי זה ללכת ל3-4 רופאים לפחות ולהתרשם מכל אחד מהם, לקרוא ביקורות באינטרנט ולראות תמונות של לפני ואחרי אצל כולם. רק אז, תעשה את ההחלטה שלך. בקופ"ח, לפי כל מיני עדויות של אנשים, התוצאות שם לא משהו. אני יכול להמליץ לך על רופא אחד, ד"ר ליפין (חפש אותו בגוגל). לך, תתרשם, קבל מחיר, לך לעוד 2-3 רופאים (אם אתה רוצה לך גם לפרופורציה) ותחליט מה אתה רוצה לעשות.

אם יש לי פלטינום כמה זה אמור לעלות בקופת חולים ?

• פותח/ת השרשור
עדיין לא יכול להגיד, מוקדם מדי. כרגע כן , אבל עברו רק חודשיים וחצי...

אתה מרוצה מהתוצאות?
אצל מי עברת?
איזה דרגה ג'ינו היה לך? אתה יכול להביא תמונה מגוגל שדומה למצב שיהיה לך

מחפש המלצה על מנתח מומלץ

• פותח/ת השרשור
אפשר לשמוע מאנשים שעברו ג'ינו בדרגה 2+

יש ל יגם גי'נו קל ,איפה באמת הכי כדאי לעשות ?

אני מחפש מנתח פלסטי לתאומים.. מישהו מכיר?

עשיתי לפני כחודשיים וחצי את הניתוח. עשיתי בפרופורציה ןזה יקר שם (19000) אבל הם עובדים אם קופת חולים כללית וביגלל שהיה לי כרטיס פלטיניום קיבלתי הנחה ושילמתי 8000 שקל. ישר נתנו לי תאריך הראשון שהיה פנוי וזה היה אחריי חודש וחצי. לא אמרו לי כלום חוץ מלא לאכול ולא לשתות ולא לעשן 8 שעות לפני הניתוח. אתה מגיע, מחליף בגדים לחלוק מעפן כזה של בית חולים, המנתח מגיע ומסמן לך עם עט כזה עיגולים על החזה, אחריי זה הרופא מרדים מגיע ושואל אותך כמה שאלות, מחברים לך צינור לווריד ביד. ואז אתה הולך אחריו לחדר הניתוח, שם אתה שוכב על מה שנראה יותר כמו שולחן חח מרידימים אותך וזהו בעצם. אתה מתעורר אחריי כמה שעות במיטה בחדר ההתעוששות מרגיש כאילו הכניסו לך מכות, החזה כואב אבל לא משהו שלא קריטי, כאב תמידי ומציק כזה. אתה חוזר לעצמך אחריי כמה זמן אתה קם אומרים לך ללכת קצת, לנסות להשתין (הגב אתה תתבקש לקנות מחוך כזה לחזה שישימו לך אחריי הניתוח, אתה תתעורר כבר איתו עליך) וזהו אתה יכול ללכת הביתה. בהתחלה אתה מוגבל... לא יכול לעשות הרבה תנועות מן הסתם... מאמץ יגרום לך לשתפי דם, וזה ממש ממש ממש ממש לא כיף כי אז נוסעים למנתח והוא דוקר אותך בחזה ומנקז, שזה הגב היה הדבר הכי גרוע מבחינתי בכל התהליך, זה גם כואב כי שתף דם לוחץ לך בחזה ברמה כואבת ביותר וגם הדקירות והניקוז לא כיף. עם המחוך הייתי חודש וחצי. לא התאמנתי חודשיים כי פחדתי מאוד שתף דם נוסף. הכאב עצמו עובר אחריי פחות משבוע .. אבל אתה עדיין מוגבל בתזוזה ולא יכול להרים ידיים כשזה דורש מתיחה כלשהי של החזה.
סך הכל אתה סובל. גם לצאת לא ממש ככה ששבועיים בערך אתה תקוע רק בבית.
אני מרוצה מהתוצאה למרות שהיא עדיין לא סופית אצלי עדיין יש כאב באזור הפתמות והן קצת נפוחות אבל זה חבלות שאמורות לעבור. חוץ מזה התוצאה מרשימה, מרגיש מצויין, לא מתחרט לרגע.
למה כלכך הרבה שמעתי על אנשים שחזרו אחרי שבועים לאימונים קלילים ואחרי חודש כבר חזרו לעצמם

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית