הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אנורקסיה-אובססיה

girlangel, לפי הנתונים בחתימה שלך:
הוצאה קלורית יומית 2992
תפריט תזונה 819 קלוריות

נראה שאת לא רחוקה מהן......

girlangel, לפי הנתונים בחתימה שלך:
הוצאה קלורית יומית 2992
תפריט תזונה 819 קלוריות

נראה שאת לא רחוקה מהן......

זה רק נראה ככה אם בנאדם עושה ארבע אימונים ביום אז זאת ההוצאה הקלורית היומית שמתקבלת
ואיך אתה מסביר את זה שלי יש היקף 33.5 ולהן 15 ???

להיות בהוצאה קלורית עם תפריט כזה, זאת אנורקסיה.

אתה צוחק כן? אוש אתה פשוט תמים, אחד מהשניים.
תפתח את העיניים, אתה יודע כמה מתאמנים משתמשים בסטרואידים? גם אנשים שלא נראים ככה. תמיד אנשים מחפשים קיצורי דרך, לא כל מי שפונה אל המזרק חושב על זה שהוא הגיע לשיא הפוטנציאל שלו ובשביל לעלות על הבמה הוא צריך להזריק..

אבל האנשים האלה עושים את זה בשביל עצמם.
הנשים שעושות אנרוקסיה זה כדי להראות טוב לצד השני בעיקר.

יכול להיות שאין כול כך הבדל, אבל אני רואה את זה אחרת.

ממש לא. יש כאלה שפשוט נגעלות מעצמן וממש לא אכפת להן איך האדם השני מסתכל עליהן, עובדה שיש כאלה שרזות וכל הזמן מחמיאים להן ועדיין הן רוצות עוד ועוד ועוד...

כמה אירובי את עושה שאת מוציאה 3000 קלוריות ביום?

ידעתי שאני לא צריכה לפרסם את זה כאן אווווווווווווווווו פשוט אל תגיבו לזה !

עד שורפת בקצב הזה תאורתית 2 קילו שומן בשבוע.
אבל עזבי את זה גירעון כזה גדול ממש לא טוב לגוף. יפסיק לך המחזור ויהיו עוד כול מיני תופעות, כמו עייפות ונשירת שיער.
מה רע בגירעון של 500-1000~ למרות שגם 1000 זה מלא.

מה כמה אירובי ביום?
ספינינג חדר כושר (אימוני כוח) ושחייה זה יום ממצוע יש ימים יותר טובים

קיצר אם זה מה שאת עושה אז זה רק נזק ! מורידה לעצמך ת'BMR לרצפה...

קיצר את אנורקסית. :nono:
זה לא בא בקטע של "להעליב" או לפגוע, פשוט אם ההוצאה הקלורית שלך היא כזאת עצומה ואת אוכלת כ"כ מעט זה אנורקסיה, זאת ההגדרה של אנורקסיה.
ובלי קשר את תגיעי לאימון יתר מהר מאוד..

עברה חצי שנה ועדיין לא הגעתי לאימון יתר ואנרוקסית היא מישהי שלא אוכלת בגלל שהיא חושבת שהיא שמנה אני חושבת שאני מדהימה 🖕

זה כיף תבינו את זה כבר
שיעורי בית בצהריים אימונים בערב חח
ביום שלא תקבלי מחזור ויתחיל לנשור לך השיער , ובין היתר יתחילו להיות לך דלקות מפרקים , את תתחילי לקחת סטרואידים ושם כבר לא נראה לי שתגידי שזה כזה כיף.
תביני , יש לך מנטליות ישראלית טיפוסית , "כל המרבה הרי זה משובח".
אני יכול לערוב על כך שאם תגדילי את זמני ההתאוששות שלך גם ההתקדמות שלך תיהיה גדולה יותר , אנשים אטומים לא רוצים להקשיב ואני לא רוצה גם להתווכח איתך על זה כי באמת שניסיתי כבר ולא בפורומים אלא פנים אל פנים וזה פשוט אבוד , אנשים תעזבו את זה איך שזה , שום דבר לא יעזור לאנשים כאלו זה אבוד מראש הם לא יקשיבו וכל מה שתגידו יתפרש כ"בלה בלה" אחד גדול ,
אני רק מאחל לך רפואה שלמה ובריאות וכמובן בהצלחה במטרות.

לגבי נשירת שיער... יש לי בעבודה איזו אחת, שהייתה בולמית בתיכון, היא בת 22 והשיער שלה דליל בצורה מזויעה, לבחורה פאקינג אין שיער אשכרה רואים את הקרקפת והיא הודתה פעם שזה היה מזה ומאז לא הסתדר
כל אחד וההחלטות שלו בחיים, אנחנו לא יכולים לתקן תעולם, בקושי יש לנו שליטה על עצמינו אז שלא לדבר על אנשים שהם אפילו קרובים אלינו...
ואני מסכים עם משה, אי אפשר לשנות לאנשים כאלה את הקו מחשבה... זה חייב לבוא מתוכם
נהפוכו שברוב המקרים ככל שלוחצים יותר זה עוד יותר מגביר את האפקט של "דוקא"

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית