הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ערך גבוה של Progesterone בגוף- מה זה אומר?

• פותח/ת השרשור A-Rod
  • פורסם בתאריך

A-Rod

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
בבדיקת דם שעשיתי הערך Progesterone יצא גבוה בכ50 אחוז מהגבול העליון ( 0.9nmol/L, הטווח הוא 0.3-0.63) .
מחיפוש בגוגל הבנתי שזה הורמון נשי אבל לא מצאתי יותר מדי מידע שמדבר על ההורמון הזה אצל גברים.
אשמח לקבל הסבר

תודה מראש

איזה בעיה הייתה לך שבגללה עשית תבדיקה? רופא לא נותן סתם בדיקת הורמון נשי ועוד לגבר...
ואם באמת הייתה בעיה,הרופא כבר היה קורא לך...

• פותח/ת השרשור
איזה בעיה הייתה לך שבגללה עשית תבדיקה? רופא לא נותן סתם בדיקת הורמון נשי ועוד לגבר...
ואם באמת הייתה בעיה,הרופא כבר היה קורא לך...

עשיתי את הבדיקה בגלל שבזמן האחרון אני מרגיש חולשה וירידה במאסת שריר שנראית מאוד לעין בלי שום סיבה מוצדקת...חח והרופא לא היה קורא לי גם אם הייתי על סף מוות הרופאים פה הם שכונה

• פותח/ת השרשור
אין לי את התוצאות פה אבל אני זוכר שכל הערכים נמצאים באמצע של הטווח ...הכל תקין חוץ מההורמון הספציפי הזה שדיברתי עליו
משיחה עם הרופא הוא אמר לי שאין מה לדאוג והכל בסדר אבל אני כבר מזמן הפסקתי לסמוך על רופאים. המאסת שריר שלי קטנה מיום ליום ואין לזה שום סיבה שאני יכול לחשוב עלייה..
יש לך מושג האם ההורמון הזה אמור להשפיע ככה על מאסת שריר ועייפות?

אני חושב שאתה מגזים המסת שריר שלך לא קטנה מיום ליום..והרופא שלך צודק אין פה ממש סכנה בריאותית. הסיפטומים שאתה חווה הם לאוו דווקא מהרמות הגבוהות של פרוגסטרון אלה מההמרה של עודף הפרוגסטרון לאסטרוגן. אני מציע לך לבדוק את זה.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאתה מגזים המסת שריר שלך לא קטנה מיום ליום..והרופא שלך צודק אין פה ממש סכנה בריאותית. הסיפטומים שאתה חווה הם לאוו דווקא מהרמות הגבוהות של פרוגסטרון אלה מההמרה של עודף הפרוגסטרון לאסטרוגן. אני מציע לך לבדוק את זה.

כנראה שזה מהפרופסיה...כבר ראיתי את כל הכתבות בנושא...דווקא בכל מה שקשור לחשק מיני אין לי שום פגיעה אבל מבחינת מסת שריר כל מי שראה אותי אמר לי שרזיתי וזה בא לידי ביטוי גם בעייפות כמו שציינתי

קשה לא להאמין שזה מהפרופסיה. המנם חוסם DHT יכול לגרום לבעיות הנ"ל אבל זה תלוי מינון ולא אמור להשפיע על רמות הפרוג'סטרון.
למה אתה לוקח פרופסיה? האם חווית את התופעות האלה לפני שהתחלת לקחת פרופסיה? אתה יכול לנסות ולהפסיק עפ התכשיר ולראות אם תופעות הלוואי עוברות.

• פותח/ת השרשור
קשה לא להאמין שזה מהפרופסיה. המנם חוסם DHT יכול לגרום לבעיות הנ"ל אבל זה תלוי מינון ולא אמור להשפיע על רמות הפרוג'סטרון.
למה אתה לוקח פרופסיה? האם חווית את התופעות האלה לפני שהתחלת לקחת פרופסיה? אתה יכול לנסות ולהפסיק עפ התכשיר ולראות אם תופעות הלוואי עוברות.

אין לי שום סיבה אחרת שנראית לעין שיכולה להצדיק את זה.. הירידה שלי מבחינת מאסת שריר ברורה מאוד , חולצות שהיו צמודות עליי פעם נראות עליי כאילו אוהל עכשיו וכל זה בלי ששיניתי שום דבר. לפני הפרופסיה בוודאות לא היו לי כאלה דברים...זה התחיל בכמה חודשים האחרונים רק ואני כבר לוקח את הכדור כמעט שנתיים

אין לי שום סיבה אחרת שנראית לעין שיכולה להצדיק את זה.. הירידה שלי מבחינת מאסת שריר ברורה מאוד , חולצות שהיו צמודות עליי פעם נראות עליי כאילו אוהל עכשיו וכל זה בלי ששיניתי שום דבר. לפני הפרופסיה בוודאות לא היו לי כאלה דברים...זה התחיל בכמה חודשים האחרונים רק ואני כבר לוקח את הכדור כמעט שנתיים

אז זה לא הפרופסיה.

שום תופעת לוואי לא הייתה לי , שמע עצה שלי אליך היא שתשלים עם הקרחת אני חושב שלהיות תלוי בכדור כל החיים ולשלם משהו כמו 250 שקל לחודש מיותר לגמרי , תשלים עם הקרחת שלך ,תעסוק בכושר אם זה מה שבאמת אתה אוהב תתרכז בדברים משמעותיים יותר בחיים מאשר כמה שערות על הראש שזה באמת שטויות ,היום אני קירח גאה ונשים אומרות לי שזה די סקסי 😃, תשלים עם זה קיצור .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית