הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

(MMA) אלייסטר אוברים נכשל בבדיקת סטרואידים!

• פותח/ת השרשור idan707
  • פורסם בתאריך

idan707

משתמש פעיל
794
195
נק' מוניטין:
428
794
195
אומנם מלפני כמה ימים אבל מאחר שלא ראיתי אך אחד מעלה אני יתחיל.
אלייסטיר אוברים לוחם הMMA שלאחרונה נלחם בUFC 141 נגד ברוק לסנר וניצח אותו, נמצא בבדיקת סטרואידים פתאומית כחיובי, כמה חיובי? ביחס 10:1.
לידע כללי יחס בבן אדם נורמלי הוא 1:1 אבל אגודות שונות "נותנות" עד יחס 6:1 בMMA.
מאחר ואלייסטיר לא רשום ב NSAC - Nevada state athletic commission הם לא יכולים לתת לו כל סוג של עונש אבל הבעיה שלו שהוא צריך את הרשיון בשביל הקרב מול דוס דנטוס ב UFC 146 ב26 במאי, רשיון שמן הסתם לא ינתן לו בגלל הבדיקה.
כרגע אוברים עדיין לא הגיב לגבי הבדיקה ויש לו את הזכות לבקש לבדוק את מבחנת B על מנת לדעת סופית האם השתמש בהורמון סינטטי הידוע לכולנו כסטרואיד אנאבולי.
השתתפותו כנגד דוס סנטוס כל הנראה מבוטלת אלה אם יקרה סוג של נס, וכרגע הדיבורים על המחליף שלו הם לטובת פרנק מיר.
כאוהד MMA מושבע די מבאס אותי כל המצב כי מאד חיכיתי לקרב הזה, הרי ידוע שאלייסטיר היה על חומרים מאז שהוא עלה למשקל כבד אבל ברמות האלה הייתי מצפה מהרופאים שלו "שיעקפו" בבדיקות פתע האלה ובכלל בבדיקות רגילות.
מעניין אותי עכשיו העתיד שלו בלחימה משולבת ובUFC בפרט.
ההודעה הרשמית מטעמו כנראה תצא בימים הקרובים.

בהזדמנות זו אני רוצה לאחל לכולכם חג שמח וכשר!

איזה נבל
לקח את כל הכבוד של הספורט ברגע זה,וזרק אותו לפח

SHOCKING

תכלס מבאס תתחת, אח שלי יהיה באירוע הזה, השיג כרטיס לVIP (איפה שיושבים כל המפורסמים, צמוד לזירה), שזה מקנה גם כניסה לחדרי הלבשה ולמסיבות עיתונאים... טס עד אמריקה ועכשיו הקארד נפגע בגדול. מבאס מאוד, אבל גם קרב אליפות של מיר-דוס סאנטוס זה קרב ששווה הכל. ובכלל כל הקארד הזה מדהים. השאלה מי ילחם (אם בכלל) בוולאסקז במידה ומיר ילחם בדוס סאנטוס.

נו זה היה ברור מאז שהוא נכנס למשקל כבד הוא עלה במסת שריר בצורה אדירה...
אני מקווה שיהיה איזה קומבינה...גם ככה כולם שם על חומרים מה קפצו דווקה עליו.
פאק איזה בני זונות כמה חיכיתי לקרב נגד דוס סנטוס יאללה איזה חדשות מבאסות תתחת

מי שחושב שאתלטים ברמות האלה הם טבעיים ולא לוקחים כלום פשוט חיי בסרט. זה היה ברור שהוא לוקח סטרואידים. הוא, לסנר, ביגפוט,מאהנוייף וכו' וכו' כולם על חומרים. בין אם הם לוקחים סטרואידים בשביל ביצועים או בשביל לעלות קטגורייה בעזרת נטו עלייה של שריר הם כולם על חומרים. רוב האתלטים היום צריכים לקחת חומרים למה? כי הם יתחרו נגד אתלטים שלוקחים סטרואידים ומביאים את עצמם לביצועים שטבעית לא היו קורים לעולם.
וברגע שהקריירה שלך תלויה בזה, אתה לא חושב פעמיים.

כן, וברגע שתופסים אותך אז היא נזרקת לפח על משהו מטופש שאמור להיות לו איזו אמירה חברתית מעופשת. אולי הגיע הזמן להפסיק עם הבדיקות המגוחכות האלה.

• פותח/ת השרשור
הבעיה פה שספורטאי שנתפס חיובי בבדיקת סטרואידים תמיד יהיה מעליו אות קין.
גם אם הוא יהפוך להיות טבעי ובאמת יעשה מאמץ בדרך הזאת תמיד יזכרו לו את אותו מקרה ותמיד יהיה מעליו את החשש המוכח שהוא השתמש\משתמש במשפרי ביצועים

איזה נבל
לקח את כל הכבוד של הספורט ברגע זה,וזרק אותו לפח

איזה כבוד? אתה חושב שמי שלא נתפס לא משתמש? חבל להיות תמים. וזה שהם משתמשים לא גורע שום דבר מהכבוד שמגיע להם.

• פותח/ת השרשור
דרך אגב היחס הסופי שנמדד במבחנה A עומד כנראה על 14:1

כל אתלט ברמה בינלאומית בכל ספורט על סמים, לא מבין מה הפליאה :\

אני לא חושב שמישהו כאן מופתע, אני חושב שצריך לאפשר לספורטאים מקצוענים לעשות מה שהם רוצים עם הגוף שלהם, זה תמיד יהיה חלק מהספורט.

אם כבר MMA למה כבר לא מראים אירועים באגו טוטאל, לדעתי מאירוע 141 הפסיקו להראות, והיו כבר איזה שני אירועים מאז לפי מה שאני יודע...?

• פותח/ת השרשור
עדכון קטן, דנה וויט הודיע שהקרב בין פרנק מיר וקין ולאסקז יהיה כמתוכנן מה שאומר שמועמדותו של מיר ירדה מהפרק

alistair_overeem_timeline.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית