הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ביזיון!

• פותח/ת השרשור Dor
  • פורסם בתאריך

Dor

משתמש מתחיל
198
10
נק' מוניטין:
70
198
10
[h=1]משגיח כשרות זרק את האוכל של הלוחמים - ליל הסדר בוטל[/h] [h=2]לוחמי גדוד "חרוב" נאלצו לציין את ליל הסדר הזה ללא ארוחת חג, זאת לאחר שמשגיח הכשרות הורה להשליך לפח את האוכל שחומם בטעות לאחר כניסת החג. החיילים, ששבו לבסיסם מפעילות מבצעית, נאלצו להסתפק במצות ונקניק. צה"ל: הנגד שחימם את האוכל יועמד לדין[/h]
זה שחימם את האוכל לטבחים יועמד לדין? מה? אני הייתי מעמיד את משגיח הכשרות!

http://www.mako.co.il/news-military/security/Article-dd3826a00b39631018.htm?partner=obnetwork

ככל שהגיוס שלי מתקרב אני קורא יותר על הצבא בתקשורת , ככל שאני קורא יותר המוטבציה יורדת .
נדמה לי שזה סימן .

בושה של מדינה. אח"כ מתפלאים שהאוכלוסייה מורכבת יותר ויותר מעריקים..

גועל נפש שצה"ל צריך לפעול לפי חג של דת ולהקשיב להחלטות של איש דת ומוכן להרעיב את החיילים שלו רק בגלל שטעו,אני חושב שצריך להכניס את המשגיח כשרות לכלא
מה שיותר מעניין למה ברמאדן מחלקים אוכל בצבא<? האם זה נשמע שווה?ומה עם החיילים הלא יהודים גם הם לא יכולים להנות מלחם?
פשוט בושה

הכי מצחיק אותי שפשוט האשימו את הנגד, ברור שזאת אשמתו שהחיילים המסכנים לא אכלו!

צבא מפגר...אוי אוי אוי אז זה חומם טיפה בחג אפשר לחשוב
מי שלא רוצה לאכול אוכל שגלש לחג היה צריך לאכול את המצות והנקניק...אין סיבה להרעיב את כל החיילים ולהעניש אותם בגלל הליכות מפגרות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית