הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נעלי ריצה מומלצות/

• פותח/ת השרשור idoking
  • פורסם בתאריך

idoking

משתמש מתחיל
297
0
נק' מוניטין:
180
297
0
אני מחפש נעלי ריצה חדשות שיתאימו למשקל גוף שלי היום יש לי נעליים של נייק ואחרי חודש חודשיים שאני רץ ממש התחילו לי כאבים של שברי מאמץ
ולאחר ניסיון של נעלי אסיקס של חבר הכאב נעלם .
למישהו כאן היתה אותה בעיה שבזמן ריצה ואחריה יש כאבים חזקים בתאומים ולאחר החלפת הנעל זה נעלם לו ?
ואם יש טיפים איך לבחור נעל ריצה טובה אני אשמח לשמוע 😃
אני שוקל היום 104-105 ק"ג.

אותו דבר היה לי עם אסיקס. היה לי סקוני והיו לי כאבים החלפתי נעליים והכאבים עברו לאחר כמה זמן ולא חזרו. אבל שוב צריך להתאים את הנעל לרגל זה לאו דווקא החברה.

לפי דעתי אין על סאקוני, גם אני קבלתי שבר מאמץ בגלל שהיה לי פלטפוט ברגע שעברתי לסאקוני + מדרסים זה עולם אחר.

גם לי היו כאבים כשרצתי עם סאקוני, עברתי לאסיקס ואני נהנה מכל רגע.

• פותח/ת השרשור
יש דגם ספציפי של אסיקס שאתם ממליצים עליו אני חושב להזמין את asics nimbus 13 יש כאן מישהו שיש לו אותה ?

לך לחנות מפעל של ברוקס הם מודדים בודקים לך את הרגל כמו שצריך ומתאימים לך נעל
היו לי כמה וכולם היו מוצלחות.
אחלה מחיר גם

לך לחנות מפעל של ברוקס הם מודדים בודקים לך את הרגל כמו שצריך ומתאימים לך נעל
היו לי כמה וכולם היו מוצלחות.
אחלה מחיר גם
זאת החנות שאתה רץ על הליכון מיוחד והם מתאימים לך נעל בדיוק למבנה עצמות?

כל נעל של אסיקס, ברוקס, מיזונו, והחברות המובילות האחרות מצויינת.

כן וגם עוד שני תהליכים אחד של עמדה כזאת אם לייזר ועוד אחת אם ספוג שאתה עומד עליו
בקשר למחיר מתי שהייתי בצבא אני זוכר שהייתי קונה אותם ב300 בערך טעות שלי שלא הזכרתי זה אבל אם אני לא טועה יש שם הנחה בחנות מפעל בחולון

לבחור במשקל שלך תבדוק דגמים של NB מהסדרות הגבוהות פשוט שאר נעלי הריצה רכות מידי בשבילך [בגלל המשקל] ובגלל זה יש לך שברי מאמץ

בת"א יש חנות, המלצתי עליה כבר כמה פעמים, אבל שכחתי את שמה. אתה עולה על הליכון ועושים לך אנליזה על כף הרגל. בזמנו זה היה בחינם, שמעתי שזה השתנה אבל אני לא בטוח.

קניתי ברוקס לפני כחודש ועד עכשיו, תענוג אחד גדול. ממליץ בחום. הדגם שלי הוא Cascadia 6.

יש לי את הברוקס עם טכנולוגיית הג'ל נותנות תמיכה ממש טובה ונעל אורטופדית ונוחה והרבה ממליצים עלייה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית